Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1033
View
0
Reply

Makan FREE sambil tengok pakej kahwin dekat Ambassador Putrajaya

[Copy link]

Author: Lukezkr       Show all posts   Read mode

Author
Post time 16-9-2019 11:42 AM | Show all posts |Read mode
Apa yang aku nak share ini memang betul2 khas untuk korang yang tinggal berdekatan dengan area Putrajaya.Tak dekat pun takpa asalkan korang semua FREE hari ahad ini 22 September 2019 sebab Ambassador Putrajaya ada
Buat Food Tasting & Open day. Aku pernah pergi makan dekat sana memang sedap jugaklah makanan dia.



Kalau nak pergi boleh klik link kat bawah ini.

Jemputan food tasting dan Open day Hanana Group Sdn Bhd

Dalam artikel tuh ada contact number staff Ambassador Putrajaya. Kalau free Korang contact dorang bagitau nak datang.
Inform berapa orang akan join. Kalau tak silap aku maximum 5 orang. Bawalah kawan2 baru syok sikit. Boleh makan makan
Sambil tengok2 pakej kahwin. gituhh. Lagi pun dorang buat time weekend jadi boleh la nak datang sebab dorang pun buat event kul 12 sampai 4.
Moh ler kita pergi makan. hehe


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list