Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
790
View
16
Reply

Condo 3 Bilik Murah 358K @Damansara

[Copy link]

Author: AnneJ       Show all posts   Read mode

Author
Post time 8-1-2020 11:40 AM | Show all posts |Read mode
Edited by AnneJ at 8-1-2020 01:08 PM

Hi...
RM358K untuk 3 bilik condo kat Damansara. Boleh percaya ke?
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 8-1-2020 01:04 PM | Show all posts
RM358k macam ok je. tapi size brp sqft? xnk yg mcm 450sf
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2020 01:26 PM | Show all posts
Damansara besar sis. Area mana tu? Kalau golden triangle dia (Ikea, curve, One Utama) kira murah le tu.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-1-2020 02:17 PM | Show all posts
Besar jugak 855 sqft. Tu yang macam tak percaya tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-1-2020 02:59 PM | Show all posts
supermum replied at 8-1-2020 01:26 PM
Damansara besar sis. Area mana tu? Kalau golden triangle dia (Ikea, curve, One Utama) kira murah le  ...

Area Damansara Damai. Okay ke ek?
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2020 03:28 PM | Show all posts
Ada public transport tak? LRT ke MRT ke? kalau ada worth it lah jugak
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2020 03:34 PM | Show all posts
Ada sale package ke?
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2020 03:41 PM | Show all posts
Oh bagus nye. 855sf murah lah for Damansara area
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-1-2020 03:48 PM | Show all posts
Arnisya replied at 8-1-2020 03:28 PM
Ada public transport tak? LRT ke MRT ke? kalau ada worth it lah jugak

Ada MRT tapi still under construction
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2020 04:39 PM | Show all posts
AnneJ replied at 8-1-2020 02:59 PM
Area Damansara Damai. Okay ke ek?

Tu macam black area Damansara je. Cuba u usha forum Lowyat jugak.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-1-2020 01:30 PM | Show all posts
supermum replied at 8-1-2020 04:39 PM
Tu macam black area Damansara je. Cuba u usha forum Lowyat jugak.

Black area? alamak apa yang tak kena ya kat area sana?
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 04:22 PM | Show all posts
AnneJ replied at 9-1-2020 01:30 PM
Black area? alamak apa yang tak kena ya kat area sana?

Orang kata dulu area tue Crime rate dia tinggi... tapi.... that was 10 years ago.
Plus Kalau condo sure dia punya security bagus..
plus now..
management kan boleh kena tendang macam itu sahaja
by the residents kalau they tak perform. They can just change their management.

Selalu condo yang baru baru nie now takde problem dah.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 04:24 PM | Show all posts
AnneJ replied at 8-1-2020 03:48 PM
Ada MRT tapi still under construction

Ye ke ada MRT.Bila MRT tue siap?
Condo nie siap bila?

Kalau ada public transport memang terbaik touqqqq
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 04:28 PM | Show all posts
Bubblehead replied at 8-1-2020 03:41 PM
Oh bagus nye. 855sf murah lah for Damansara area

Kan... murah sangat kut.. selalunya harga yang macam tue size dia kecik kan? macam studio je kan?

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-1-2020 04:29 PM | Show all posts
Arnisya replied at 9-1-2020 04:24 PM
Ye ke ada MRT.Bila MRT tue siap?
Condo nie siap bila?

MRT siap katanya 2021
Condo pulak 2024
Kan..so ngam la rumah siap dah ada dah public transport.
Sebab sekarang ni kalau nak drive dengan minyak toll segala bagai dah berapa pulak.
Tambah dengan traffic lagi...adusss
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-1-2020 04:33 PM | Show all posts

I dapat sms pasal condo ni..dia kata...
Damansara Condo RM385k only!
855sf 3R2B!
Residential Title! 2 Car Park!
24hrs Security!
FREE Shuttle to MRT Station!
8km to Ikea/One Utama.
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2020 09:48 PM | Show all posts
kawasan semak dgn jam sis, nama ja damansara, tapi bkn damansara yg urban ya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list