Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
494
View
1
Reply

x leh install balik IBM SPSS Modeler 18.0 ( crack version) sebab hilang

[Copy link]

Author: rizalra75       Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-3-2020 06:47 AM | Show all posts |Read mode
Edited by rizalra75 at 19-3-2020 06:48 AM

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua,

Sham nak tanya dan minta bantuan :

Lecturer Sham bagi thumbdrive dia untuk saya dan pelajar2 lain install software IBM SPSS Modeler 18.0 ( crack version) kat laptop kami.

Lecturer ni dah pesan masa kami nk install tu supaya ---------- jangan tick kat kotak sebelum install tu ------- kerana klu tick dapat trial access sampai tarikh tertentu. Kalau ignore boleh akses sampai bila-bila.
(Sham kurang jelas dengan step tersebut kerana slide kat depan kecil dan tidak jelas).

Sham x dapat install dalam kelas sebab operating system laptop ialah 32- bit sedangkan version SPSS tu 64 -bit version (Klu x silap).

So Sham baru dapat laptop setelah upgrade.

Malam tadi tanpa mengetahui bahagian yang mana perlu ignore sebelum install------- Sham klik dan install software SPSS modeler 18.0 step by step sehinggalah dapat access trial version sehingga April 2020.

Yang Sham ingat sebelum install tu ada kotak agree atau x agree.  Dah memang sedia ada tick kat kotak agree tu so terus install.

Masa tu x connect dengan internet kat laptop.

Bila tahu hanya dapat trial version sahaja terus Sham uninstalled software ni.

Masalahnya bila nak install balik dah xde software ni. Sham save kat Thumbdrive hilang dan kat laptop pun hilang.

Ada sesiapa yang boleh bantu untuk Sham download balik software IBM SPSS Modeler 18.0 ( crack version)?

Urgent sebab lecturer guna software ni dlm kelas.

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 19-3-2020 12:11 PM | Show all posts
cuba tengok sini tapi saya tak pasti



kalau tak ok,lepas ni minta balik kot dengan dia

atau tengok kat shopee ni

klik
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list