Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
670
View
11
Reply

Surface Go 2 & Surface Book 3 telah di lahirkan.

[Copy link]

Author: gigahertz    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 7-5-2020 12:57 PM | Show all posts |Read mode
a) Surface Go 2 ada rupa macam ipad sikit . siap pen bagai. saiz skrin 10.5 ada usb type c . *tapi ads dia tak best. tak macam ads masa mula2 surface go keluar dulu*


b) Surface book 3 ni paling best. Nvidia 6GB Quadro RTX + 32GB Ram of memory  
*microsoft highlight kat situ je port apa lubang microsft takde cerita*



Barang dah bagus. tapi ads iklan tu tak boleh lawan previous punya iklan :

A) Previous surface book 2 ads :
*lagu tu berhantu beb*


b)Previous Surface go ads :








Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 7-5-2020 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Mahai.. X mampu..
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2020 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
wow i likeeeee
sbb embedded sim ..takyah susah2 connect wifi bagai
IMG_20200507_131926.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-5-2020 01:48 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 7-5-2020 05:20 AM
wow i likeeeee
sbb embedded sim ..takyah susah2 connect wifi bagai

perasan tak surface go punya product tak di mention ram dan storage dia berapa?
iklan dia pun highlight on task sahaja.
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2020 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
gigahertz replied at 7-5-2020 01:48 PM
perasan tak surface go punya product tak di mention ram dan storage dia berapa?
iklan dia pun hig ...

yup.tu yang nak tau tu
dah gugel sana sini pun yilek jah
kalo ko tahu, share le sini ye
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2020 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Bape rega kat mesia?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-5-2020 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 7-5-2020 06:17 AM
yup.tu yang nak tau tu
dah gugel sana sini pun yilek jah
kalo ko tahu, share le sini ye

avaiablle ram 4gb & 8gb. tapi tak tau storage berapa
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-5-2020 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 7-5-2020 06:23 AM
Bape rega kat mesia?

anggaran 2k lebih
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2020 11:55 PM | Show all posts
surface go tu blh install app office saja kan?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-5-2020 06:06 AM | Show all posts
budaktua replied at 9-5-2020 03:55 PM
surface go tu blh install app office saja kan?

Bukan. Surface Go full window 10 experience. boleh install apa yang kat dekstop install. Yang tak best pasal Surface Go ni. dia punya processor . Microsoft not tell us the truth.
Ram dia mmg besar 8GB. tapi dia punya processor 1.1Ghz . kalau ada run window update
kat background . confrim jadi slow giler.
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2020 05:41 AM | Show all posts
Edited by trunks at 11-5-2020 05:43 AM

setiap orang ada keperluan masing2 kalau nak beli device ni heheselain pemilihan tentang high specs,saya lebih pentingkan size 14 inch

nampak kat shopee tadi

Microsoft Surface Go (Intel 4415Y/8GB/128GB SSD)

RM2,697.00


Specification
Operating System : Windows 10 in S Mode
Processor Model  Intel® Pentium® Gold Processor 4415Y
Storage and RAM :128GB SSD / 8GB RAM
Display : 10 PixelSense™ Display with 1800 x 1200 (217 PPI)
Camera : 5.0MP front / 8.0MP rear
Weight : 0.522kg
*Surface Mobile Mouse, Surface Pen and Type Cover sold separately
Included Software : Office 365 Home 30days trial
1 Year Limited Hardware Warranty by Microsoft
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2020 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
gigahertz replied at 7-5-2020 03:09 PM
anggaran 2k lebih

Mahalnya pulak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list