Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
1710
View
31
Reply

[Buku] Wishlist: Buku-Buku Idaman

[Copy link]

Author: sharlenetexas    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-5-2020 01:19 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Pertama kali melayari laman web Kinokuniya, teringin nak beli buku ASP Ali Batcha - Dari D9 Ke Tahanan Tanpa Bicara. Nak tahu sangat kisah beliau yang difitnah dan diperangkap hingga meringkuk dalam penjara bertahun-tahun lamanya.

Walaupun sekarang ada e-book yang lebih murah dan mudah tetapi buku fizikal tetap di hati.


Screenshot_2020-05-18-01-13-15-84.jpg
IMG_20200518_005840.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Author
 Author| Post time 18-5-2020 01:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sharlenetexas at 18-5-2020 01:39 AM

Nak sangat novel Pemusnah Hati tapi banyak dah sold out. Kat Shopee dan Lazada pun takde

Screenshot_2020-05-18-01-34-46-25.jpg
Screenshot_2020-05-18-01-37-42-03.jpg


Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 01:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Access ke seluruh PERPUSTAKAAN ST VATICAN
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-5-2020 01:49 AM From the mobile phone | Show all posts
I want this
Boleh refer laman web BookXcess
https://www.bookxcessonline.com/ ... d6b5ca44a&_ss=r

IMG_20200518_014826.jpg

Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 04:58 AM | Show all posts
dh beli nanti bagilah review , kisah asp ali batcha kaka percaya sebab dulu ada polis buat akuan sumpah google pasal arwah.

https://bm.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1064076
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 08:52 AM | Show all posts
buku karya ahadiat akashah sebab me membesar dengan karya beliau.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-5-2020 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 18-5-2020 01:43 AM
Access ke seluruh PERPUSTAKAAN ST VATICAN

Feeling2 mcm Robert Langdon.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 18-5-2020 01:47 PM
Feeling2 mcm Robert Langdon.

Hahahahhaa.. Mcm tu la..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-5-2020 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
aina_shaira replied at 18-5-2020 08:52 AM
buku karya ahadiat akashah sebab me membesar dengan karya beliau.

Heols dah bersara dari dunia penulisan ke?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-5-2020 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 18-5-2020 04:58 AM
dh beli nanti bagilah review , kisah asp ali batcha kaka percaya sebab dulu ada polis buat akuan sum ...

Iols baru berangan nak beli, sis. Nak belinya tak tahu bila

ASP Saiful dengar khabarnya masih jual cuckoo ASP cina yang buat taik tu dah masuk ke dalam ke belum?

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-5-2020 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Kedai buku ITBM pulak

IMG_20200518_143344.jpg

Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 02:45 PM | Show all posts
sharlenetexas replied at 18-5-2020 02:13 PM
Heols dah bersara dari dunia penulisan ke?

rasanya dah bersara sebab takde pun dengar ade keluarkan karya buku baru.

satu lagi buku yang dah wishlist meols ialah karya matt romeo..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-5-2020 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
aina_shaira replied at 18-5-2020 02:45 PM
rasanya dah bersara sebab takde pun dengar ade keluarkan karya buku baru.

satu lagi buku yang d ...

Heols buat apa sekarang?

Lawan mat romeo tu sape ek? Minah karan ke sape nama. PST - Profesor Serba Tahu tak pernah gaduh dengan sape2. Cool.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-5-2020 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru ingat - Minahleter wanita sofistikated
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-5-2020 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols punya Shopee cart

Screenshot_2020-05-18-14-38-54-45.jpg
IMG_20200518_161413.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 04:22 PM | Show all posts
Edited by Ipo at 18-5-2020 04:23 PM

menariknya buku ni >>>> ALi Batcha


kat shopee atau lazada ada jual tak?

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-5-2020 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Penulis Salina Ibrahim iols macam ingat-ingat lupa. Nak cari buku-buku nostalgia macam ni

IMG_20200518_161348.jpg

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-5-2020 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Ipo replied at 18-5-2020 04:22 PM
menariknya buku ni



Buku ASP Ali Batcha ke? Ada jual kat Shopee.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 04:24 PM | Show all posts
sharlenetexas replied at 18-5-2020 04:23 PM
Buku ASP Ali Batcha ke? Ada jual kat Shopee.

oo ok tq.....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-5-2020 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Ipo replied at 18-5-2020 04:24 PM
oo ok tq.....

Sama-sama sis
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list