Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1119
View
9
Reply

[Tempatan] Jawapan tuduhan meeting khas di rumah tun M

[Copy link]

Author: ResellerMaxis    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 30-5-2020 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Konon duk main gambar meeting ni konon eksklusif katanya. I was there masa tu kat rumah Tun M. Ni saya bagi gambar selepas meeting tu.

Gambar ni ialah meeting selepas Mesyuarat MPT 23hb yang decide bagi Tun untuk decide.

Masa ni jugak Zahid Hamidi tunjuk kat Tun konon sebenarnya dia tak bersalah bawak dokumen, Tun M kata "Buat apa tunjuk saya, bagi la court, biar court decide" (dengan kata lain nak bagitahu kat Tun, kalau nak saya sokong Tun, gugurkan lah kes saya).

Selepas tu semua pergi Istana walaupun Tun kata tak perlu dan Sheraton malam tu, pun Tun tak nak join (walaupun duk umum Tun akan join). Lepas kat istana tu lah Tun M dapat call and dia kena explain.

Dari awal duk jual nama Tun M je.

Esoknya Tun M letak jawatan.
















Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 30-5-2020 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak habis2..betul2 kesian kat Tun M.. Mmg dipergunakan oleh penyembah2 manusia.

Dulu angpa mengata penyokong najib penyokong membawa rebah.

Skrg angpa sama saja la mcm penyokong najib.

Gamaknya angpa semua nak bagi Tun M tu mati berdiri kot baru angpa sedar angpa pergunakan dia.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-5-2020 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 30-5-2020 04:47 PM
Tak habis2..betul2 kesian kat Tun M.. Mmg dipergunakan oleh penyembah2 manusia.

Dulu angpa menga ...

Uol kalau berjuang mcm dia pun iol support uol. Setakat ni dia sorang jer ada.
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2020 04:49 PM | Show all posts
anggap je tu gambar reunion, lepak2 member lama.

raykat tak kisah.

yg penting abah dah YDPA dah iktiraf dan lantik jadi PM8.

atuk, bangnon dan DAPigs sila mampus.
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2020 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
ResellerMaxis replied at 30-5-2020 04:49 PM
Uol kalau berjuang mcm dia pun iol support uol. Setakat ni dia sorang jer ada.

Tak ada makna.. Aku tau masa nak berhenti.. Yg aku nampak angpa ni bukan nak bagi tun M jadi ok.. Tpi. Perkudakan dia.. Sokong kononnya. Haktuih.
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2020 04:58 PM | Show all posts
sarah82 replied at 30-5-2020 04:47 PM
Tak habis2..betul2 kesian kat Tun M.. Mmg dipergunakan oleh penyembah2 manusia.

Dulu angpa menga ...

itu la namanya umngok essense.
pemimpin pelahap kuasa.
penyokong dok sokong pemimpin secara membuta.

end up.
puak2 bersatu bakal berebut kerusi dgn umngok bawah 1 khemah.
atau jadi newbies dlm umngok
(mcm semangat 46 yg dibubar masuk umngok).

Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2020 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Geram je dgn wak jahid komidi tu..tersengih sana tersengih sini. Satu sen pun tak tlg rakyat
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2020 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
bangcak replied at 30-5-2020 04:58 PM
itu la namanya umngok essense.
pemimpin pelahap kuasa.
penyokong dok sokong pemimpin secara me ...

Skrg sapa tengah gila kuasa? Ohhh org nampak Anwar, Dap, PH dan tun M.

Mengata org lain.

Pemimpin sendiri tengah gila kuasa tak nampak pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2020 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
syaz_lina replied at 30-5-2020 05:01 PM
Geram je dgn wak jahid komidi tu..tersengih sana tersengih sini. Satu sen pun tak tlg rakyat

Anak heols tu lagilah annoying. Menurun perangai anak beranak.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-5-2020 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list