Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
2144
View
52
Reply

Wanita Terlepas Stesen Bas Sebab Tertidur Rampas Stereng

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 2-7-2020 03:23 PM | Show all posts |Read mode
Seorang wanita bertindak secara berbahaya apabila cuba merampas stereng daripada pemandu bas selepas terlepas perhentiannya akibat tertidur.


Menurut laporan Shanghaiist, rakaman di dalam bas di Putian, wilayah Fujian pada 25 Jun lalu menunjukkan wanita itu bertengkar dengan pemandu berkenaan selepas terjaga dari tidur dan menyedari dia terlepas perhentiannya.




Kredit foto: Shanghaiist




Difahamkan, ketika kejadian hanya wanita terbabit tinggal di dalam bas berkenaan dan dia enggan turun apabila disuruh pemandu dengan alasan cuaca terlalu panas untuk dia berjalan ke perhentian sepatutnya.


Dia kemudian berjalan ke tempat pemandu dan merebut stereng kenderaan itu sebelum pemandu terbabit menghubungi polis.


Wanita itu ditahan kerana membahayakan keselamatan orang ramai. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 2-7-2020 03:43 PM | Show all posts
Sendiri salah lagi nak membahaya dan menyusahkan orang lain
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2020 03:46 PM | Show all posts
  

sebelum baca pun dah tahu mesti dari negara mana
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2020 03:59 PM | Show all posts
semata2 sbb sorang nyonya khianat.
seluruh bas berdepan masalah.

sepatutnya nyonya yg terlalu minoriti.
dlm bas tu kena la tunggu bas sapai ke next station.
baru la bleh "memilih" utk pegi mana.

yg peliknya set2 pengkhianat gini ada plak penyokongnya
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2020 04:11 PM | Show all posts
Dah boleh agak perkara macam ni jadi kat mana.
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2020 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
The weirdest country on earth is __________

                    C___________

C___________                     C____________

        C___________   C_____________

                     C____________
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2020 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Hagak dh mesti kat cina hangsuang
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2020 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
bangcak replied at 2-7-2020 03:59 PM
semata2 sbb sorang nyonya khianat.
seluruh bas berdepan masalah.


Lawaknyaaaaaaa..

Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2020 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada 3 negara pelik kat dunia yg tak terkejut kalau ada berita pelik2..
C***a
I***a
A*****a

Tapi C tu champion la..
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2020 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Seperti dijangka, betul pun news dr negara itu
Br je bln lepas baca news ah soo yg seperti minion masuk kot tingkap bas
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2020 04:48 PM | Show all posts

khianat bukan perkara lawak.
benda yg melibatkan nyawa.
pada penyokong pengkhianat, nyonya yg tarik stereng pemandu tu mmg dianggap lawak.

kat negara lain,
pengkhianat tamak dgn alasan pulih ekonomi.
sanggup lupakan nyawa rakyat.
benda mcm nih jgn sesekali anggap lawak.
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2020 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
bangcak replied at 2-7-2020 04:48 PM
khianat bukan perkara lawak.
benda yg melibatkan nyawa.
pada penyokong pengkhianat, nyonya yg  ...

Bodohnyaaaaaaaaa punya la butthurt PH runtuh sendiri sebab pengkhianatan sesama sendiri.. Kisah negara org lain pun dok ratib tentang khianat.

SORE LOSER
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2020 04:57 PM | Show all posts
sarah82 replied at 2-7-2020 04:55 PM
Bodohnyaaaaaaaaa punya la butthurt PH runtuh sendiri sebab pengkhianatan sesama sendiri.. Kisah ne ...

Nampak tak betapa "neutral"nya beliau...............
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2020 05:02 PM | Show all posts
ganasnya nyonya
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2020 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
highcastle replied at 2-7-2020 04:57 PM
Nampak tak betapa "neutral"nya beliau...............

Hahaha.. Nampak sangat.. Thread tentang malindo bagi cuti tanpa gaji pun dia ratib khianat.. Dasyat betul tahap "neutral" dia.
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2020 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Secara automatik aku tau berita dari mana
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2020 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
bangcak replied at 2-7-2020 03:59 PM
semata2 sbb sorang nyonya khianat.
seluruh bas berdepan masalah.


Eeeeee jijiknya aku dengan manusia yg makan duit haram dgn fitnah.. jijik sial aku dgn kau. Dah tua, berkerak atas bawah pun hadap lagi duit haram... Najis sial kau ni. Sanggup kau makan duit haram lepas tu bagi anak beranak makan.. sampah gila kau ni.. uwekkkkk nak termuntah aku dgn kau
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2020 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 2-7-2020 04:55 PM
Bodohnyaaaaaaaaa punya la butthurt PH runtuh sendiri sebab pengkhianatan sesama sendiri.. Kisah ne ...

Aku jijik dgn manusia hina makan duit komunis.. geli aku!
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2020 05:21 PM | Show all posts
Manusia dah makin gila !
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2020 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Zaman aku bekerja masa belum kahwin dulu2, selalu aje naik sekali bas dgn 1 nyonya tua ni, 1st yg rare sebab dia simpan duit dia kat spender ya. Ulang lg sekali simpan duit dlm spender kat spender tu ada poket berzip, masa konduktor mintak tambang masa tu lah dia selak cari duit dlm tu 2nd lepas dia bayar tambang terus ternganga tido macam malam x tido gayanya.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list