Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
817
View
33
Reply

Mana Better?

[Copy link]

Author: Kurex    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-7-2020 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Mana better? Wireless keyboard atau yg usb? Kalau mouse, yg wireless atau usb?

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 12-7-2020 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku suka wireless.. Sebab mata aku tak semak tengok wayar
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2020 05:23 PM | Show all posts
pendapat personal saya yang pernah guna wireless ni,mula2 kita memang
excited nak guna,bila dah beli,kalau jenis yang on PC 24 jam ni, macam
kurang sedap,sebab,bateri kena selalu ganti,lebih selesa dia melekat aje
kat laptop ni.

tapi ,kawan serumah saya,dia guna wireless mouse,,dia enjoy nampaknya
mungkin sebab dia tak guna laptop 24 jam hehe..tapi,kalau nak beli apa
salahnya..bukan mahal mana nk test2 dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2020 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada dua2..
Kalau tuk ngadap laptop lelama..lg suka wired mouse. Mcm lg cepat kot..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-7-2020 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
trunks replied at 12-7-2020 05:23 PM
pendapat personal saya yang pernah guna wireless ni,mula2 kita memang
excited nak guna,bila dah bel ...

Bateri yg biasa ke atau jenis charging mcm phone tu?
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2020 06:06 PM | Show all posts
Kurex replied at 12-7-2020 05:50 PM
Bateri yg biasa ke atau jenis charging mcm phone tu?

bateri biasa tu aje.macam dalam remote control.
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2020 06:08 PM | Show all posts
yuki812 replied at 12-7-2020 05:45 PM
Ada dua2..
Kalau tuk ngadap laptop lelama..lg suka wired mouse. Mcm lg cepat kot..

aa hehe.dia melekat aje kat laptop,tak hilang,tak jatuh ke bawah meja atau katil

tapi,kalau style yang bawa laptop keluar rumah ,kalau wireless mouse ok kot
tak serabut sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2020 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg wireless ni aku selalu hentak hentak.....kekdg dia hilang dari radar.....
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2020 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
jazaa100 replied at 12-7-2020 06:16 PM
Yg wireless ni aku selalu hentak hentak.....kekdg dia hilang dari radar.....

Perghhhhhh.. Ganasnyaa.. Hahahaa.. Yg selalu sy hentak pulak mouse berwayar
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2020 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Akak dah ada pengalaman guna dua wireless mouse dek. Hanjing betul 2 2 buat hal suka anggap akak buat double click, walhal akak click sekali je dek!
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2020 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
I pakai keyboard dan mouse berwayar, cucuk ke laptop. Tapi keyboard laptop pulak jadi ngeng. Nak kena reset keyboard laptop.
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2020 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau keyboard tak kisah wireless atau wire. Kalau mouse prefer wireless.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-7-2020 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Kurex at 12-7-2020 08:51 PM
trunks replied at 12-7-2020 05:23 PM
pendapat personal saya yang pernah guna wireless ni,mula2 kita memang
excited nak guna,bila dah bel ...


Ni maksudnya laptop ni ada Bluetooth kan sis?
Screenshot_2020-07-12-20-50-41-242_com.shopee.my.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2020 10:35 PM | Show all posts
Kurex replied at 12-7-2020 08:49 PM
Ni maksudnya laptop ni ada Bluetooth kan sis?

aa, nampak gaya ada tu.. cuma sebelum buy,elok PM dulu seller
sebab,kadang2 apa yang dia orang iklan,tak sama yang ada kat stock

blurut.png
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2020 10:37 PM | Show all posts
pooh~key replied at 12-7-2020 06:52 PM
Akak dah ada pengalaman guna dua wireless mouse dek. Hanjing betul 2 2 buat hal suka anggap akak bua ...

haha hanjing pun ada

itula menyampah saya guna wireless ni..serabut otak.
tapi,kena cari wireless mouse yang ada kualiti sikit

Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2020 10:38 PM | Show all posts
misc replied at 12-7-2020 08:43 PM
Kalau keyboard tak kisah wireless atau wire. Kalau mouse prefer wireless.

ok,cuba bagi sebab ,kenapa lebih selesa wireless hehe
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2020 10:40 PM | Show all posts
Knowlee replied at 12-7-2020 06:52 PM
I pakai keyboard dan mouse berwayar, cucuk ke laptop. Tapi keyboard laptop pulak jadi ngeng. Nak ken ...

Laptop ke PC awak? sebab laptop keyboard kan melekat kat latop ni hehe

Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2020 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
trunks replied at 12-7-2020 10:38 PM
ok,cuba bagi sebab ,kenapa lebih selesa wireless hehe

Sebab iols selalu bergerak dari workstation ke meeting room. So senang nak bergerak dgn bawak laptop dgn mouse je. Alasan diterima?
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 01:21 AM | Show all posts
misc replied at 12-7-2020 11:33 PM
Sebab iols selalu bergerak dari workstation ke meeting room. So senang nak bergerak dgn bawak lapt ...

haha sangat di terima sebab saya pun agak2 itu sebabnya iyelah kan,kalau di rumah ni mudah yang wired dan sebaliknya hehe

Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 01:54 AM | Show all posts
aku suka pakai yg xde wireless
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list