Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
311
View
8
Reply

Awek-awek Tunjuk Skill Tebar Roti Canai

[Copy link]

Author: pakjep       Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-7-2020 07:50 AM | Show all posts |Read mode
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 18-7-2020 08:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Biasa je...
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2020 08:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Biasa je... Alahai..... Makcik area rumah aku ni pandai tebar roti canai, takde siapa nak rakam sebab dia makcik2... Adoiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2020 09:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Sedapnya roti canai org melayu. Teringat pulak roti canai kat perhentian kecil sedap sangat. Then gi KT nak cari kedai ada roti canail org melayu, last2 masuk mamak gak spoil betul. Ingat org melayu yg niaga. Btw, kat KL susah nak dpt roti canai yg sedap. Nk masuk mamak tak selera la pulak. Nak cari kat melaka lah nti
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2020 09:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Pakai apron
Jgn pakai brg kemas
Baru ok..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2020 10:09 AM | Show all posts
i vote acik apron kuning..

yang lelain tu .. malas nak kecam..
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2020 11:34 AM | Show all posts
paranoid nak makan roti canai musim2 covid ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2020 01:22 PM | Show all posts
Emak Ngah kat kampung pun boleh tebar, jomlah ikut balik kampung, boleh ambil gambar.  Tapi emak tak lah comel macam adik-adik dalam video tu.
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2020 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Ramai org boleh tebar utianai ni..
Masaalah nya yg ni yg tebar utianai tu anak dara awek gebu...rare kot..
Sohai mosus  bewak kena tgk video ni.
Kot mahu terbukak sikit hijab tu...ekekeke
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list