Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
22568
View
177
Reply

Dada Eina Azman Ditegur Nampak Pelik

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 29-7-2020 02:43 PM | Show all posts |Read mode
Baru-baru ini gambar yang dimuat naik Datin Eina Azman di Instagram menjadi perhatian ramai.


Ada netizen yang menegur gara-gara bentuk dada pelakon tersebut yang kelihatan pelik, seolah-olah disunting untuk nampak besar.


  



"Saya seorang saja ke rasa baju ini nampak macam pelik."


"Maaf kenapa kat bahagian dada pelik sikit datin," antara komen yang ditinggalkan.


  



  



Tidak berdiam diri, pelakon ini membalasnya dengan meminta agar netizen tidak berfikiran negatif.


Katanya dia tak sunting pun tapi mungkin nampak berbeza disebabkan sisi kemera dan rekaan baju tersebut.


Foto: IG


"Eh, suka ya dapat free dosa. Dah banyak pahala sangat ke tu? Kesian hidup asyik nak fikir negatif dan cakap fitnah."


Alahai macam-macam!-CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 29-7-2020 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
I nmpak biasa je
Tp lntak dia la nk buat breast surgery ke ape
Hb kne rampas kang, hb gemuk x hensem, kaya, anak dua. Fetish alya tu..
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2020 02:51 PM | Show all posts
oucchh knp muka dia sgt plastik nowadays..dh mcm bukan org dh..elok je hitam manis dulu
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2020 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Nape nampak labuh teks?
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2020 02:53 PM | Show all posts
kalau safiey kata dia 90% tak asli... hat ni 89%....sikit je lagi...go eina go....

nanti bila dah capai 100% tak asli... dia akan cakap "it's dooonnneeeee....."
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2020 02:53 PM | Show all posts
muka die nampak mcm lain dri dlu...macam ye...
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2020 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Fake sangat kapel ni. Saper keje dekat club si laki nampak ler pompuan muda duk masuk club lepas lunch hour, si bini sengal pun slalu ada. Seswatu sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2020 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
coco replied at 29-7-2020 02:53 PM
kalau safiey kata dia 90% tak asli... hat ni 89%....sikit je lagi...go eina go....

nanti bila da ...

hahahahah its done.. semua fake sgt dh dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2020 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Maksudnya?
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2020 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi mmg pelik besar betul dada dia
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2020 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Edit sampai hilang tekstur and curvature muka. Pilih filter senonoh sikit datin oi
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2020 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Nenasketum replied at 29-7-2020 02:59 PM
Fake sangat kapel ni. Saper keje dekat club si laki nampak ler pompuan muda duk masuk club lepas lun ...

Apekah itu? Spill the tea sikit...
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2020 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni kan dah putih pastu pakai filter 18 lapis plk. Irl dia tak putih mcm dlm ig tu pun tp still putih pelik la
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2020 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
kaseh80 replied at 29-7-2020 02:52 PM
Nape nampak labuh teks?

selalu duk mnggelabah teksssss kot. hahahhaa
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2020 03:19 PM | Show all posts
Dia ni memang suka edit bagi nampak panjang, nampak besar
Alih-alih sentap
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2020 03:21 PM | Show all posts
bulanbulat replied at 29-7-2020 03:11 PM
Edit sampai hilang tekstur and curvature muka. Pilih filter senonoh sikit datin oi

dia mmg alter muka dia.  bibir dia bagi tebal sikit,  hidung tengok hujung hidung dia dah jatuh and mata pun dah pelik,   dagu bentuk muka semua dah jadi mcm alien.

lepas tu guna filter and claim make up buat dia nampak lain.   OMG.
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2020 03:26 PM | Show all posts
Baju tu design pelik
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2020 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
memang pelik pon muka dia skng. seram dan tak cantik. lepas tu asikla filter berlapis2. dh kaya cantik putih mayat mekap tebal pon still insecure
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2020 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
coco: kalau safiey kata dia 90% tak asli... hat ni 89%....sikit je lagi...go eina go.... nanti bila dah capai 100% tak asli... dia akan cakap "it's dooonn ...



Babi la komen ni.. Kaka gelak xhengat smbil terimagine sore serak2 ayam serama jantan sheols.. U sure dia ni bkn ponen?
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2020 03:45 PM | Show all posts
Dari dulu nampak pelik sikit macam bentuk mangga. Ni bukan saje nak kutuk ciptaan tuhan.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list