Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
1548
View
38
Reply

[Politik] Setuju jika Ambiga dilantik jadi pengerusi SPR yg baharu?

[Copy link]

Author: safriehalim    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 2-8-2020 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Benarkah peletakan jawatan Ahli Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR), Datuk Seri Ramlan Ibrahim ada kaitan dengan ura-ura pelantikan Datuk S. Ambiga sebagai Pengerusi SPR yang baharu?

Jika benar, Pertubuhan Pribumi Perkasa Malaysia (Perkasa) membantah keras pelantikan itu kerana menyifatkan bekas Pengerusi Bersih itu pejuang tegar LGBT dan tidak layak berada dalam jabatan atau agensi kerajaan.

Setiausaha Agung Perkasa, Syed Hassan Syed Ali berkata, khabar angin juga bertiup kencang mendakwa penyebab utama Ramlan berundur diri dari SPR dikatakan kerana protesnya terhadap cadangan kuat kerajaan PN untuk melantik S. Ambiga.

...........................................................

Setuju atau tidak jika Datuk S. Ambiga dilantik sebagai pengerusi SPR yg baharu?
Single Polls, Total 95 Users voted
Your User group have no permission to vote
IMG_20200802_230819.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 2-8-2020 11:13 PM | Show all posts
kalau boleh lantik azwan ali jah...
confirm sape yang salah buat kerja di maki hamunnya sampai tak tido orang tu..

wake up wake up wake up spr...
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2020 11:23 PM | Show all posts
khabar angin ni mesti ditimbulkan utk menutup kekecohan yg berlaku dalam keretakan hubungan antara  ppbm-umno-pas serta agihan kerusi di sabah ,ppbm-umno yachhh
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2020 11:30 PM | Show all posts
oh nooooooo,  sapa ni ? sapa yg suggest ni ? tak cukup dengan apa yg kita nampak ka?

haaaaa?
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2020 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 2-8-2020 11:13 PM
kalau boleh lantik azwan ali jah...
confirm sape yang salah buat kerja di maki hamunnya sampai tak  ...


Betul sgt tu....xde la org spr buat sambil lewa mcm mase pru yg lepas....kena plak kat azwan ali....mau bersusun2 makian kena hadap.....
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2020 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 2-8-2020 11:13 PM
kalau boleh lantik azwan ali jah...
confirm sape yang salah buat kerja di maki hamunnya sampai tak  ...


Bak kata King Kelly, NO NO NO NO!

Screenshot_2020-08-02-23-30-07-28.jpg

Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2020 11:35 PM | Show all posts
Ambiga denies being considered for EC chairmanship, tells Perkasa to check its facts
Sunday, 02 Aug 2020 10:30 PM MYT
BY YISWAREE PALANSAMY

KUALA LUMPUR, Aug 2 Lawyer and human rights activist Datuk Ambiga Sreenevasan today denied rumours that she is being considered to head the Election Commission (EC) replacing Datuk Azhar Azizan Harun who resigned to take up the Dewan Rakyat Speaker post.

Ambiga took right-wing Malay group Pertubuhan Pribumi Perkasa Malaysia (Perkasa) to task for their being up-in-arms over her alleged appointment, to the point of them bringing up her advocacy for LGBT rights.

Speaking to Malay Mail, Ambiga said that the appointment of the next EC chairman is now being closely watched by those who have been fighting for a clean and fair election system.

Ambiga also lamented that Azhars exit from the Commission has now left it vulnerable.

Perkasa should really check its facts before going on a long racist and homophobic tirade. I am not being nominated for EC chair, and I would be very surprised if I was even in the running.

As far as the chairmanship of the EC is concerned, all of us who fought for years for clean and fair elections are watching this very closely. The former EC chairs resignation has unfortunately left this important Commission vulnerable. I hope those in Perikatan Nasional (PN) who were with us in our struggle for free and fair elections, will recall the years and years of hard work by the rakyat to see the establishment of an independent Election Commission.

This important appointment of the EC chair will surely demonstrate if in fact, PN remains committed to free and fair elections. It would be shocking if they are not, she said.

Malaysia Gazette quoted Perkasa secretary-general Syed Hassan Syed Ali, saying that Ambiga is unfit for public office, owing to her pro-LGBT stance.

Syed Hassan also claimed that rumours have been circulating that the now-former EC Commissioner, Datuk Seri Ramlan Ibrahim had resigned from the Commission recently, purportedly in protest over the PN governments suggestion to appoint Ambiga to head the EC.

But coming back to Perkasas attack on one of the most vulnerable communities in Malaysia, the LGBT community, which they seem to have a preoccupation with, what part of what I say are they objecting to?

Is it the part where I say all human beings (including the LGBT community) deserve to be treated with dignity? That no one should have to live in fear? That no one should be threatened or physically harmed or their lives put at risk because of who they are? That all Malaysians regardless of who they are, enjoy the same fundamental rights under the (Federal) Constitution?

Which part of that does anyone have an issue with? It merely requires all of us to behave humanely and justly and I make no apologies for advancing my defence of any oppressed community, she added.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2020 11:37 PM | Show all posts
sharlenetexas replied at 2-8-2020 11:33 PM
Bak kata King Kelly, NO NO NO NO!

dah tu kaka sape lagi... lantik mamasab je lah... confirm yang datang mengundi tu agen2 dia je pakat undi sesama sendiri, tak pasal2 chuols kena bersesak sakan beratur bersama agen2 untuk mengundi sistem pakat undi sesama sendiri sampai menang
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2020 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 2-8-2020 11:37 PM
dah tu kaka sape lagi... lantik mamasab je lah... confirm yang datang mengundi tu agen2 dia je pak ...

King Kelly kata NO NO NO NO NO! to Ambiga
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2020 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
seriously... nooo big NO!!!
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2020 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Si ambiga yg sembang kari kata snap EC merugikan sebab tak nak EC dibuat dan PAKATAN HARAPAN KALAH DENGAN CEMERLANGNYA ni?

Pergi mampos laa
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2020 12:31 AM From the mobile phone | Show all posts
What the heck.
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2020 12:31 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 2-8-2020 11:59 PM
Si ambiga yg sembang kari kata snap EC merugikan sebab tak nak EC dibuat dan PAKATAN HARAPAN KALAH D ...

elok lantik si siti kassim
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2020 02:16 AM From the mobile phone | Show all posts
sekngucing replied at 3-8-2020 12:31 AM
elok lantik si siti kassim

Lepas tu meroyan kata semua tak adil.. Baik lantik azwan ali.. Boleh dia tolong makikan kamjad2 katak yg suka melompat
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2020 02:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Takde mana nya Ramlan resign sebab Ambiga lah. Art Harun tu lagi super liberal dari Ambiga tuh... Dia masuk Spr lepaih si Art dilantik.
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2020 07:17 AM From the mobile phone | Show all posts
salamon replied at 2-8-2020 11:23 PM
khabar angin ni mesti ditimbulkan utk menutup kekecohan yg berlaku dalam keretakan hubungan antara   ...

yup, pandai.
alih tumpuan tu namanya.
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2020 07:19 AM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 2-8-2020 11:30 PM
oh nooooooo,  sapa ni ? sapa yg suggest ni ? tak cukup dengan apa yg kita nampak ka?

haaaaa?

see...
empunya diri pon nafikan.
paham2 la team mana yg spaculate utk alih tumpuan rakyat.
triks campak kepala babi kat surau atau bakar parking gereja dah berlalu kot?
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2020 07:30 AM From the mobile phone | Show all posts
tak setuju sbb dia pasti bias ke dapig
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2020 08:24 AM | Show all posts
aku jauh lebih hebat dari dia ini..
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2020 08:40 AM | Show all posts
nk letak ular tedung selar dlm SPR ke sis?
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list