Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
709
View
6
Reply

[Dunia] Naik Private Jet Pun Kena Covid

[Copy link]

Author: Lagubestbest       Show all posts   Read mode

Author
Post time 2-8-2020 11:31 PM | Show all posts |Read mode
Edited by Lagubestbest at 2-8-2020 11:33 PM

Bossku Mexico (airport pun ada nama dia), Sergio Perez (Racing Point), 30, tak dapat masuk race F1 di silverstone tadi sebab disahkan positif covid-19 khamis lepas.



Ibu dia accident besar, masuk hospital.
Lepas race di Hungary dua minggu lepas dia bergeras naik private jet ke mexico.
Sebaik ibu dia keluar hospital, dia terus jumpa ibu dia.
Kemudian dia balik semula ke UK, sama macam dia pergi, ikut semua protokol keselamatan.
Tup2 lepas test result tunjuk positif covid-19, tiada gejala, terus masuk isolasi UK 10 hari.

Dua member dia (racing point - PA dan Physio) yang ikut ke mexico bagaimanapun disahkan negatif, tapi sama wajib isolasi.

PS:
1. Please semua kita ikut arahan pakai face mask.
2. Covid-19 ni benar, sila amalkan 'new normal' sebaik mungkin.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 3-8-2020 12:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Seremmm pungut makanan kat delivery boy yg xpki mask bebetul
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2020 12:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Hihi terhibur aku baca report dr tt..ayat mudah untuk difahami segala makhluk
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2020 01:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg bebal x paham x tau la.. spttnya semua MAKHLUK YG BERAKAL DIMUKA BUMI ni paham yg CV19 ni benar2 WUJUD.. bukan chobaannnn
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2020 03:18 PM | Show all posts
Mexico ka tengah teruk dilanda wabak covid19 sekarang ni jadi tak mustahil dia akan terjangkit masa balik kesana
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 04:20 PM | Show all posts
Betul2 bahaya la covid ni.. musuh yang tak nampak
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 04:22 PM | Show all posts
what to wonder? covid is invisible..it's everywhere...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list