Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
8664
View
121
Reply

Rita Rudaini Bagi Peringatan Pada Bekas Suami Lufya Omar

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 4-8-2020 12:26 PM | Show all posts |Read mode
Rita Rudaini bagi pesan kepada bekas suami Lufya Omar, Dr Che Hafiz supaya sentiasa menjalankan tanggungjawab memberi nafkah kepada anak perempuannya, Laana Haura.


Kata Rita, dengan kecanggihan teknologi sekarang, semuanya mudah!


  


"Dah ada akaun bank sendiri dah ka Haura? Lagi senang la daddy Haura nak bagi duit kat Haura.

"Hidup di zaman canggih moden ni macam-macam cara dan cabang nak bagi nafkah kat anak.

"Nak bagi dengan tak bagi ja. Tapi jangan la berdrama kata bagi sebenarnya hado," tulisnya.


  



Tambahnya tak salah nak bergembira asalkan tanggungjawab tak diketepikan.


"Nak bergembira, bergembira la tapi jangan lupa bagi nafkah anak. Dapat pahala. Malu kat orang aih kerja doktor tapi bengap bab tanggungjawab.

Kredit foto: IG


"Tanggungjawab sebagai bapa ni tak perlu kena pi bayar masuk koleh belajar. Kalau rasa diri tu manusia, jadi la sebagai seorang manusia.

"Kalau tak reti tanggungjawab, jangan jadi manusia. Tukar la jadi tapir ka, tenuk ka, khinzir ka," tambahnya. -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 4-8-2020 12:46 PM | Show all posts
dia ni suka betul komen hidup orang sana sini..
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa nak pesan kat ex husband orang lain?
Ke sebenarnya nak sindir ex husband sendiri?
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 12:54 PM | Show all posts
dah tak berlakon skrg ni jadi penasihat penceraian kah sisturrr?
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Zaman teknologi juga membolehkan netizen menonton banyak drama free.  
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
dh kau sapa pulak nk sibukkan hal orang acik rita oiii??
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Dh biasa dgr dia mencapub
Tp baju dia ni nmpk ctik
Sesuai pakai ngan sneakers
Nampak muda gitewww
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
on point rita
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Sibuk sound bekas laki org.. ke ko nak sindir bekas laki ko
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 01:16 PM | Show all posts
bahasa cantik je bengapkan orang..taktakut dosa kaaa acik?
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 01:18 PM | Show all posts
Sebok hal orang, tak habis-habis nak shades ex-laki dia.
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 01:26 PM | Show all posts
sah sah la serampang dua mata ni
nak tuju ke bekas laki sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by lattehazelnut at 4-8-2020 01:32 PM

Bila hang kutuk org lain selamba je cakap bengap ke ape.. bila netizen kutuk balik hang mengamuk.. mula la pos sedih2 kena buli netizen, gambar kat mekah la, anak mengaji la..
Ko tau ko tu kuat sentap, duk diam2 je..
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Udah2 la nak nyindir org lain..kalau jaga mulut tu baik2 mesti berderet laki nak meminang. Lawo pun lawo tp tu la x sejajar dgn mulutnya
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Kepochiiiiinyaaaa...
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 02:15 PM | Show all posts
haahahha...nyindir ke tu
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Drama queen babi
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak: dh kau sapa pulak nk sibukkan hal orang acik rita oiii??


Kan...tetiba. buat org Meluat pulak. Jadi musuh nnti. Tau la org tu uruskan hidup dia
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Rita ni berjiran kn dgn lufya tu?
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 02:33 PM | Show all posts
ek eleh sundal hidung besar ni...bajet bagus aje...walhal perangai ko lagi teruk...sebuk hal org lain...cermin diri dulu lah wahai si hidung besar @ridrud727  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list