Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
27582
View
140
Reply

Selepas Erra Dan LCB, Engku Emran Kini Rapat Dengan Atikah?

[Copy link]

Author: kp5x       Show all posts   Read mode

Author
Post time 4-8-2020 12:58 PM | Show all posts |Read mode

Kredit foto : Instagram Engku Emran & atikaashburn




Kecoh di laman portal hiburan Indonesia, insertlive.com dengan gosip bekas suami Laudya Cynthia Bella atau mesra disapa Bella, Engku Emran yang katanya sudah 'move on'.


Ianya gara-gara 'tagging' kepada akaun Instagram milik Atikah Abu Bakar, Atikah@atikashburn yang dibuat Engku Emran di hantaran yang dimuat naik di laman IGnya bertarikh 22 Julai. Empat pemilik akaun instagram yang di'tagging', hanya seorang sahaja wanita, manakala yang lainnya semua lelaki.


Pernah dinyatakan oleh Bella bahawa kumpulan berbasikal bekas suaminya itu semuanya lelaki, jadi peminat Bella menganggap agak luar biasa bila tiba-tiba muncul kelibat seorang wanita dalam aktiviti berbasikal Engku Emran.


Hasil 'siasatan' netizen di laman IG @atikashburn mendapati, Engku Emran telah mulai muncul di situ sejak 21 Jun lagi, namun bukanlah secara berseorangan tetapi berkumpulan.





Kredit foto : Instagram atikashburn





Insertlive.com juga mengatakan Atikah merupakan seorang usahawan kaya raya di Malaysia dan memiliki perniagaan basikal.


Tidak dapat dipastikan kesahihan maklumat tersebut kerana hasil carian hanya mendapati Atikah sebelum ini pernah bekerja di bidang korporat dan di profil IGnya ada ditulis yang dia merupakan 'brand advocate' untuk @cyclist_wardrobe.





Kredit foto : Instagram atikashburn




Engku Emran dan Bella bernikah pada September 2017 dan pada Julai 2020, Bella memberikan kenyataan bahawa mereka sudah bercerai, namun tidak dinyatakan tarikh perceraiannya. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 4-8-2020 01:29 PM | Show all posts
berani jugak la pompuan ni ambik risiko..
go sis go....
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 01:39 PM | Show all posts
atikah ni ade tak jual seluar basikal yang ada skirt sekali... nak beliiiiii...

engku emran ni memang kejo pompuan kaya je ke?
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Sekali pandang cam Reem Shahwa...
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Ke tag2 teman sebasikal je?
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul la tu.. dulu masa mula2 dgn bella pun lebih kurang mcm ni.. good luck sis..
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Why atikah kenapa nak bela komodo
Have some respect for yourself
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 01:57 PM | Show all posts
Emran.. Emran..

Apa sumber pendatan EE ni sekarang ek?
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 02:00 PM | Show all posts
Taste EE semua cantik-cantik belaka..
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 02:00 PM | Show all posts
suggestion tagline benang akan datang - edisi kumpul bini
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by lattehazelnut at 4-8-2020 05:02 PM

Try je la.. tp in few years kau tau lah nasib kau mcm mana..
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 02:10 PM | Show all posts
mangsa baiwak komodo seterusnya
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 02:12 PM | Show all posts
Dah deactivate IG nya. Baru nak tengok rupa minah ni.
Gigih ye narmeukgne mencari calon baru
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Kemon EE. Nak merasa semua jenis ke.
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 02:24 PM | Show all posts
wowww lawa. pls laa jgn berlaki kan si EE tu
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 02:29 PM | Show all posts
mmg boya kan dgr nya si EE ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 02:33 PM | Show all posts
Lcb cantik ke? Biasa je muka, Ada misai halus kat muka
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 02:35 PM | Show all posts
Semua lawa2 dia dapat rasa ek? Beruntungnyaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 02:49 PM | Show all posts
Ni skandal yg seterusnya ke?
Si EE ni mmg pantang nmpk pompuan dahi licin ea.semua yg dikaitkn dgnnya semua lawa2
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Cepatnya move on
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list