Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
2826
View
40
Reply

Didekati Lelaki Selepas Bercerai, Lufya Omar Belum Bersedia

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 4-8-2020 05:42 PM | Show all posts |Read mode
Selepas bercerai, Lufya Omar belum bersedia lagi nak cari pengganti.


Katanya sekarang ini dia lebih selesa menjalani kehidupan sebagai ibu tunggal.


Foto: IG


"Hingga hari ini, saya tak nak berkenalan dengan sesiapa bukan tak sudi tapi tak sedia.

"Biarlah hidup saya dengan anak, keluarga dan sahabat-sahabat sahaja," katanya melalui Instagram.


  



  



Pelakon ini berkata demikian selepas menerima 'lamaran' dari seorang individu yang mahu mengenali dirinya.


"Kalau saya nak kenal awak boleh? Ke dah ada calon?," tanya individu tersebut.


Kredit foto: Gempak


Lufya dan bekas suami bercerai pada 17 Jun lepas selepas Che Hafiz didakwa gagal dalam melaksanakan tanggungjawab sebagai ketua keluarga.


Hasil perkongsian hidup, mereka dikurniakan seorang anak perempuan berusia tiga tahun. -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 4-8-2020 06:02 PM | Show all posts
kita nak buat apa ni?
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
EvieWanKenobi replied at 4-8-2020 06:02 PM
kita nak buat apa ni?

kita nk kena mggelabah teksssss lah ni jawab nya..
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 06:09 PM | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 4-8-2020 06:05 PM
kita nk kena mggelabah teksssss lah ni jawab nya..

jommmssss..
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok lettew.....mkcik dh menjnda bertahun2,sapa pun tk mo bkenalan
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 06:20 PM | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 4-8-2020 06:05 PM
kita nk kena mggelabah teksssss lah ni jawab nya..

akak pon nak join sekali
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
hoi betina
produk karya seni pun ko takde
asyik la mencapub cite psl ko yg acah2 laku nak mampos..pastu  buat cite laki x bagi nafkah la bagai
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahahaha..mmg xde story benda lain ka??
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
EvieWanKenobi replied at 4-8-2020 06:09 PM
jommmssss..

aaashiappppp.. 1-2-3 gelabbbsss 3-2-1 gelabssssss
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
giyomi replied at 4-8-2020 06:20 PM
akak pon nak join sekali

aaaaajummmssssss
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Serious la? Benang mcm ni pun boleh di approve untuk di buka????
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Kemain nak tunjuk dia still laku.
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Untung artis sekali pos sekali jd thread
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Takpe.. nanti kak Rita komen.  
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
aku sampai skrg tak tau apa produk seni yang beri impak utk diperkatakan sampai layak dpt berpuluh thread cerita satu persatu kisah dia dari bercinta sampai ke menjanda. Selama ni kerjaya dia apa? Kalau org nak bercerita pasal Ruhainies pun aku rasa ada satu dua drama kejung dia yang aku ingat...si Lufya ni serious aku tak tahu apa produk seninya. Artis ke?
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Memang org have2 ke dia ni? Berlakon mcm tak de, lagu pun takde..
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka dia Ni dgn elfaiza ul haq lebih kurang sama
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 09:08 PM | Show all posts
naksedap replied at 4-8-2020 09:02 PM
Muka dia Ni dgn elfaiza ul haq lebih kurang sama

Elfaiza tu cantik lagi dari Lufya ni.. Pada aku la..
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 4-8-2020 06:05 PM
kita nk kena mggelabah teksssss lah ni jawab nya..

Jom gelabah berjemaah..
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Gelabah cari nonok juntai-juntai itam mengerling ke sis???
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list