Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
8306
View
71
Reply

Amelina Tengah Angau Bercinta Dengan Ahli Perniagaan

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 8-8-2020 11:22 AM | Show all posts |Read mode
Amelina, 46 mengakui yang kini hatinya sudah dimiliki seorang jejaka yang berstatus ahli perniagaan,


Ratu Dangdut ni kata hubungan cinta yang terjalin itu sudah mendapat restu daripada enam orang anaknya.


Foto: IG


"Hubungan kami dalam peringkat saling kenal mengenali antara satu sama lain. Fasa 'sweet' orang kata.

"Saya selesa bersamanya kerana dia bukan seorang yang sombong dan tidak kuat cemburu.

"Anak-anak saya pula boleh menerima kehadirannya," katanya kepada BH Online.


  



  



Namun dia tiada perancangan untuk menamatkan zaman solo pada tahun ini.

"Saya serahkan soal jodoh pada takdir Tuhan. Semuanya dalam perancangan tetapi bukanlah tahun ini," tambahnya. -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 8-8-2020 11:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Ternyata hanya Ruminah Sidek saje yg sudi memilih Peneroka Felda.
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2020 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 8-8-2020 11:24 AM
Ternyata hanya Ruminah Sidek saje yg sudi memilih Peneroka Felda.

Kalau tak pedih tak sah rukun melahar bonda ratu
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2020 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Harap laki tu bukan anak ikan bukan jenis nk menumpang
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2020 12:50 PM | Show all posts
botox botox botox

sungguh asyiknya berbotox

Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2020 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Teringat kisah raja emma dan ahli perniagaan di London hehe
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2020 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Comeback yang tak menjadi. Jual cerita peribadi jah. Next!
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2020 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Ye ye lah kak long
Kurang sensasi ceritanya
Sila cuba dan cuba lagi
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2020 02:34 PM | Show all posts
reporter ni kalau tebiu makjan..
tkde soklan lain..skit2 jodoh..kahwin..
kaklong ni dh taraf acikk dh pun...
ko sibuk nk tnya bile nk kawin apoooo


Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2020 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesah benar ke nk up story je k long..
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2020 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Sejak kesah ahli kumpulan elite mengaku bersetongkol dgn wartawan create kisah putus tunang dlm paper semata utk ada story, mmg i tak percaya kisah cintan cintun artis sendu dgn 'lelaki bayangan' ni..
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2020 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Minami2013 replied at 8-8-2020 03:03 PM
Sejak kesah ahli kumpulan elite mengaku bersetongkol dgn wartawan create kisah putus tunang dlm pape ...


Wahh..meols x pernah denga plak..member kumpulan elite yg mne satu ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2020 03:22 PM | Show all posts
Watpe pilih anli perniagaan baik pilih perkeja gomen gred tinggi
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2020 05:01 PM | Show all posts
So kene sujud syukur ke?
Cerita untuk up kan dirisbb dah beku.
Nexttttt
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2020 05:04 PM | Show all posts
cube laa sheols jd classy mcm mummy mas idayu tu..
xde keluar tv sgt.. tkde pun keluar story2 sendu..
tp job masyukk kt sini dgn tanah leluhurr
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2020 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalu retis korea sebolehnya nak suruh status dating, n reputs depa payah naw nak korek dr depa..
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2020 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Ahli perniagaan? Bisnes apa? Time covid ni banyak bisnes slow kecuali bisnes mask, sanitizer, makanan hehe
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2020 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Agak agak 80% ahli perniagaan kat Malaysia ni kawin retis yek....
Jgn bapak hayam sudahhhh..... tu pun ahli perniagaan jugakkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2020 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
boring yach gosip cmni..
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2020 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Mawar91 replied at 8-8-2020 07:21 AM
Wahh..meols x pernah denga plak..member kumpulan elite yg mne satu ni

Fiza elite.. tak jadi kahwin july 2013, pas tu kahwin adam september 2013. Mase interview kat radio die terus terang bgtau pakat dgn reporter utk up story. Sbb sendu. Sekali bertemu jodoh ngan adam. Terkedu dj mase tu.. tapi buat2 cool.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list