Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
2613
View
53
Reply

[Tempatan] Lelaki disyaki pukul penghantar makanan direman 4 hari

[Copy link]

Author: FOTHER-MUCKER       Show all posts   Read mode

Author
Post time 8-8-2020 11:07 PM | Show all posts |Read mode
Edited by FOTHER-MUCKER at 8-8-2020 07:12 AM





Lelaki disyaki pukul penghantar makanan direman 4 hari


BUKIT MERTAJAM: Lelaki disyaki memukul penghantar makanan di Alma, Khamis lalu, dalam pergaduhan yang turut tular melalui media sosial, direman empat hari bagi membantu siasatan kes itu.

Ketua Polis Daerah Seberang Perai Tengah, Asisten Komisioner Shafee Abd Samad, berkata suspek berusia 33 tahun yang juga pelajar kolej swasta itu ditahan semalam di sebuah hotel, di sini, pada jam 7.22 malam.

"Polis telah mendapat perintah reman bermula hari ini bagi membantu siasatan kes itu.

"Kami masih menjalankan siasatan lanjut, termasuk punca kejadian," katanya ketika dihubungi Bernama, malam ini.

Beliau berkata, polis juga akan merekodkan keterangan mangsa dan pemilik rumah inap desa yang disewa lelaki itu untuk membantu siasatan.

Katanya, kes itu disiasat mengikut Seksyen 323 Kanun Keseksaan, iaitu menyebabkan kecederaan, dan Seksyen 506 Kanun Keseksaan membabitkan ugutan jenayah.

Khamis lalu, polis menerima laporan daripada seorang penghantar makanan berumur 34 tahun mendakwa cedera dipukul suspek dalam kejadian jam 11.05 pagi di sebuah inap desa disewa pelanggan terbabit. C BERNAMA

https://www.bharian.com.my/berita/kes/2020/08/719300/lelaki-disyaki-pukul-penghantar-makanan-direman-4-hari

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 8-8-2020 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagus!
Semoga xclaim OKU
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2020 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Cina laknat mmg perangai cam hanat.
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2020 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok ini bagus.
Kasi sumbat dlm lokap utk 1-2 minggu.
Perangai langsi betul
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2020 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Madafaka..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-8-2020 11:28 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2020 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
33 tahun pun pelajar lagi ke...  Patutla
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2020 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Cyempaka replied at 8-8-2020 11:30 PM
33 tahun pun pelajar lagi ke...  Patutla

Master ke? Ke tak abis degree lagi?
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2020 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
harap dpt hukuman selayaknya..
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2020 12:02 AM From the mobile phone | Show all posts
No tfn dan nama penuh dah ada
Entah2 cina mainland.
Perangai ntah apa2.
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2020 12:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Well done PDRM
Jgn bagi muka org yg krg ajar.ingat undang2 dia punya ke?
Apek yg tendang rider food panda ppuan tu dulu apa citer ye?
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2020 12:59 AM From the mobile phone | Show all posts
zamzam replied at 8-8-2020 11:17 PM
Cina laknat mmg perangai cam hanat.

Kannnn...Dasar celaka pun ya.
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2020 02:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Hrp kena belasah dlm lokap sivavi tu
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2020 03:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa die mrh2 pukul semua tu

Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2020 03:52 AM | Show all posts
33 tahun student lagi. master student? phd student?
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2020 04:48 AM From the mobile phone | Show all posts
supernaturalee replied at 9-8-2020 03:21 AM
Kenapa die mrh2 pukul semua tu

Org mental kot mmg mcm tu..
Huhu
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2020 06:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Pukul balik barua ni ramai2..mental xmental..rumble dulu
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2020 07:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni org sama yg bising2 waktu beratur kat kaunter tu kan?

Aku hrp jgn bg lepas org kurang ajar mmcni..
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2020 07:51 AM From the mobile phone | Show all posts
hanakikan replied at 9-8-2020 03:52 AM
33 tahun student lagi. master student? phd student?

Ada jer org ambil spm umur 40 tahun. Apa masalahnya being a student at all age? Mungkin sekarang dia baru mampu nak belajar.
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2020 07:54 AM From the mobile phone | Show all posts
xtravaganza replied at 9-8-2020 07:21 AM
Ni org sama yg bising2 waktu beratur kat kaunter tu kan?

Aku hrp jgn bg lepas org kurang ajar mmc ...

Kat usa ada white supremacy. Kat msia dia nak buat sepet supremacy.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list