Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
337
View
0
Reply

Additional Sport ?

[Copy link]

Author: emies       Show all posts   Read mode

Author
Post time 28-9-2020 10:46 AM | Show all posts |Read mode
nak tanya pendapat,

aku terpikir nak investment yang berbaloi dalam sukan ni,

sebab sukan aku main sekarang ni lebih pada Street Workout(core stregth), 5 tahun dah main, modal tak tinggi, sedang elok je, boleh main kat rumah, dekat park, lebih pada handbalancer dan static move, wajib ada Parralets bar atau Dips bar.

tapi bila nampak dunia persilatan dan memanah ni, minat aku untuk jadikan sukan tambahan ni duadua memerlukan modal yang besar, antara memanah dan silat tu, aku boleh agak memanah sukan yang mahal tapi sunnah,

bersilat juga merupakan senaman bahkan juga tingkatkan jatidiri selain berdepan dengan musibah,

antara masa-masa yang aku perlu bahagikan untuk silat ni
bermula dari hari isnin hingga rabu jam 9pm ke 11pm,

untuk memanah pula,
boleh datang bila2 masa(fleskibel), main ikut kelab,
kalau main compound, boleh datang hari weekend, tak perlu weekdays, kalau main recurve perlukan latihan harian.

umur aku 29, mampu ke untuk aku habiskan masa masa macam ni ?
mintak nasihat







Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list