Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
3568
View
48
Reply

Girang Tak Terkata Emelda Dapat 1 Frame Dengan Suami Dalam Drama

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-10-2020 12:19 PM | Show all posts |Read mode
Kredit foto: IG Emelda




Girang tak terkata Emelda Rosmila dapat bergandingan dengan suaminya, Adlin Aman Ramlie dalam satu frame.


Menerusi perkongsiannya di Instagram, Emelda memaklumkan mereka akan digandingkan sebagai pasangan suami isteri dalam drama terbitan Astro Citra.




  



Katanya, ia mungkin berkat komen peminat yang mengimpikan melihat mereka berlakon bersama.

"Impak watak Adlin sebagai Ikram dalam Bidadari kiriman Tuhan membuatkan ramai komen nak Mel bergandingan dengan Adlin.

"Makbul komen korang semua tu, ini pertama kali Mel kongsi frame dengan suami sendiri sebagai suami isteri. Girang tak terkata hehe," tulisnya.


Ramai tidak sabar menantikan drama Jodoh PKP itu ditayangkan. - CARI
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 17-10-2020 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Apecer jantan ni kes scam dulu? Macam senyap je? Cili dn sayur sheols pulak apa khabar? Kedai oxygen cucuk diorang dah lama melingkup kan?
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 12:23 PM | Show all posts
LadyCarefree replied at 17-10-2020 12:21 PM
Apecer jantan ni kes scam dulu? Macam senyap je? Cili dn sayur sheols pulak apa khabar? Kedai oxygen ...

ya kot kaka sebabtu haritu gigih mintak bantuan khas retis kes scam dia iols pn tak tahu dia ada terbabit dulu yach
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 17-10-2020 12:21 PM
Apecer jantan ni kes scam dulu? Macam senyap je? Cili dn sayur sheols pulak apa khabar? Kedai oxygen ...

Uols salah org kah? Kaki scam tu biras heols. Si ac mizal gelang. Ke ada jugak kes si adlin ni?
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
gituhhh komen ummah dimakbulkan katanya.. ala2 doa dimakbulkan gituhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak sabar nak tunggu dia netizen yg doakan kejatuhan deols
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 12:51 PM | Show all posts
So?
Kene sujud syukur ke hape ni?
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka dia weird tau
Acik penah teserempak dgn dia few times kat ib lah, kat few events lah. Idong dia pelik betul
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 12:59 PM | Show all posts
Acikgomen replied at 17-10-2020 12:55 PM
Muka dia weird tau
Acik penah teserempak dgn dia few times kat ib lah, kat few events lah. Idong di ...

tu kiranya acik bernasib baik la tu... belum lagi jumpa tin karat tu... macam the grinch
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 01:29 PM | Show all posts
adlin nih..kalau blakon benggong2 jahat..best jugak..hahahhahahah..
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 17-10-2020 12:59 PM
tu kiranya acik bernasib baik la tu... belum lagi jumpa tin karat tu... macam the grinch

Sape kakak dia si tinted tuh ker
Yg tu dedolu kala zaman jahiliah pegi disko mmg jumpak je dgn tinted tuh
Dari zaman heshe idong buah jambu yerrrrr
Masa tu bopren heshe adik jantan ella
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
dulu suke gile tgk melda & tokpiz dlm kekasihku seru musim pertama....
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
zuri154 replied at 17-10-2020 01:36 PM
dulu suke gile tgk melda & tokpiz dlm kekasihku seru musim pertama....

kannn cite tu iols rasa antara cite melayu yg paling best sekali. konsep cite best terukk walaupun seram tp tak tipikal. skrg cite takde yg best and memorable kecuali kampung pepel bg iols hehe. nur okay laa tp tgk sekali pasti tidak mau tgk lg seken time
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 17-10-2020 11:38 AM
Uols salah org kah? Kaki scam tu biras heols. Si ac mizal gelang. Ke ada jugak kes si adlin ni?

https://www.hmetro.com.my/node/154036

Bebas atas jaminan polis. Pastu xtau apa jadi. Lol. Sama ke dengan abang biras heols senyap je lepas deny.
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 17-10-2020 11:23 AM
ya kot kaka sebabtu haritu gigih mintak bantuan khas retis kes scam dia iols pn tak tahu dia  ...

Scam hartanah katanya orang kerugian 500k
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 17-10-2020 02:04 PM
https://www.hmetro.com.my/node/154036

Bebas atas jaminan polis. Pastu xtau apa jadi. Lol. Sama  ...

Sama je lah nampak gayanya. Ada kabel besor la tu. biras heols rileks jah job dtg bertalu2
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 17-10-2020 12:21 PM
Apecer jantan ni kes scam dulu? Macam senyap je? Cili dn sayur sheols pulak apa khabar? Kedai oxygen ...

Uuuuiiiii...x tau apa cerita nih...
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 17-10-2020 01:06 PM
Sama je lah nampak gayanya. Ada kabel besor la tu. biras heols rileks jah job dtg bertalu2

Saudagar gelang tu anak polis kan?
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
cikgojesss replied at 17-10-2020 12:42 PM
gituhhh komen ummah dimakbulkan katanya.. ala2 doa dimakbulkan gituhhhh

Haha...ala2 Noraniza idris ni...nak masuk gv aritu
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
zuri154 replied at 17-10-2020 01:36 PM
dulu suke gile tgk melda & tokpiz dlm kekasihku seru musim pertama....

Betul mmg best
Kekasihku seru dgn waris



Massssss
Massssss
Aku datang Masss!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list