Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
971
View
9
Reply

Hei Hei penyambut tetamu dan Pakcik Shell

[Copy link]

Author: noor2    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-10-2020 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 18-10-2020 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Heihei tak takut org boleh le jadi penyambut tetamu..kucing2 aku kt kmpg bila tetamu yg dia tak kenal dtg rumah berdesup diorg lari menyorok. Aku yg kadang2 lama tak balik kmpg ni diorang kenal pulak, so diorang tak lari menyorok bila aku balik. Diorang boleh bau agaknya mana family kitorang mana yg bukan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-10-2020 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
matchstick replied at 18-10-2020 12:08 PM
Heihei tak takut org boleh le jadi penyambut tetamu..kucing2 aku kt kmpg bila tetamu yg dia tak kena ...

Heihei x takut orang mungkin sebab beliau asalnya kucing jalanan...

Nanti nk pi pj jumpa Heihei...hehe
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2020 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagus , boleh invite lagi positive vibe kat station ni.
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2020 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Demok2 la hampa... gerammm aihh...
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 01:15 PM | Show all posts
Comel sihat2 semua.  Adanya haiwan kesayangan ditempat kerja selalu boleh menceriakan suasana hilangkan rasa stress bekerja.
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 01:47 PM | Show all posts
oi gemok

aku kucing2 kat stesen minyak ni risau kereta @ lori tak nampak je time dia lalu lalang tu

haaiihhh jangan la

Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 03:09 PM | Show all posts
comel nya hehei
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2020 09:47 AM | Show all posts
kami jumpa kucing kat petrol station, pakat bawak balik rumah sbb takut kena langgar ..
Alhamdulillah kucing2 petrol station kami semua gemok2 skrg hihih..
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2020 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Bos tu yg mengembangkan Shell kat India sana
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list