Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
49042
View
521
Reply

Ezurin Khyra Bawa Selori Baju Untuk The House, Jangan Cepat Hakimi Pemakaian Seksinya

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 20-10-2020 11:55 AM | Show all posts |Read mode
Ezurin Khyra dah sedia nak menerima komen orang ramai apabila kehidupan peribadinya ditayangkan dalam program The House musim keempat.


Katanya kalau sebelum ini hanya boleh lihat hidupnya melalu Instagram, sekarang penonton dapat mengenalinya dengan lebih dekat.


  



  



  



"Melalui Instagram, saya ada kongsi sedikit kehidupan peribadi. Apabila orang ramai menonton program ini, anda semua boleh tahu dari mana saya berasal.

"Dalam kehidupan, kita perlu seimbang. Saya tidak kata saya dan keluarga sempurna. Jadi, anda kena tonton dahulu baru anda boleh lihat sisi saya yang berbeza.

"Saya bukan sekadar sukakan fesyen, sebaliknya, saya juga ibu yang garang," katanya kepada BH Online.


Foto: IG


Tambah Ezurin atau popular dengan nama PrincessE, dia berharap paparannya dalam program tersebut dapat memberi sesuatu yang positif.


Ikon fesyen dan sosialit terkenal ini mengaku mengambil masa hampir setahu untuk bersetuju agar kehidupannya bersama keluarga dipaparkan di kaca TV.


  



"Anak-anak saya belajar di London. Disebabkan pandemik COVID-19, mereka pulang ke Malaysia. Jadi, saya bersetuju menyertai The House kerana mereka ada di sini.

"Lebih menarik sekiranya saya memaparkan kehidupan bersama anak-anak dan bapa mereka."


Sepanjang program dia bertukar busana paling kurang empat kali sehari.


"Jujurnya, saya memang membawa selori pakaian untuk penggambaran program ini. Seperti kita makan beberapa kali dalam sehari, saya gemar menukar baju paling kurang empat kali sehari.

"Sebab saya suka fesyen, saya rasa tidak lengkap sekiranya saya tidak tukar baju dalam sehari."

  



Ezurin juga tampil dengan gaya rambut dan solekan berbeza dalam setiap babak yang dirakam.


Sementara itu ramai yang bercakap tentang penampilannya yang seksi.


  



  



"Sudah pasti kalau saya pergi ke pantai, saya akan mengenakan pakaian sesuai. Saya rasa anda kena kenali saya dulu sebelum mengadili.

"Cara saya berpakaian bukanlah memberi gambaran sifat dalaman saya. Apa yang kita pakai juga tidak menentukan siapa anda sebenarnya." -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 20-10-2020 11:59 AM | Show all posts
katanya orang, x sabar nak tengok.... aku pun. tolonglah ada kt YT. hehe. aku ada vod, tapi kena tengok kt rumah, leceh sikit.. hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2020 12:05 PM | Show all posts
body dia cantik, nak body mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2020 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow... x sabar nak tgk lifestyle socialite...
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2020 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Boobs dia cantik..
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2020 12:08 PM | Show all posts
Bahasa lahar - who r yus model tua sendu kopek silikon
Bahasa kias - kita tunggu je la The House musim baru ni nak tunjuk T20 hidup ala kadar pura-puranya gimana sih
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2020 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Islam ke dia(pertanyaan acik2 pprt Sri sabah jln cheras)
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2020 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
she muka classic lawa but anak2 muka marhaein sgt. whyyyyy
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2020 12:11 PM | Show all posts
ramai rupanya anak dia .ingatkan sorang dua je..yg lain2 tu ank tiri
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2020 12:11 PM | Show all posts
Dah banyak promo kat Astro tapi sampai kesudah aku tak kenal dia ni.. nampak naw aku ni kertu berjiwa BBNU haha
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2020 12:12 PM | Show all posts
siapa dia ni?model senior ka?
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2020 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
motip nk tayang life kertu ni? dah sangap sgt asterok ni. xda ikon lain sgt dh ke
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2020 12:14 PM | Show all posts
mek tgk dah anak2 heshe, desa nan permai ye mukanya...
sobs sobs
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2020 12:18 PM | Show all posts
mimi77 replied at 20-10-2020 12:12 PM
siapa dia ni?model senior ka?

ye kot..sezaman dgn nasha aziz  masa baru tgh naik.yg jadi femes tu dia penah kawen dgn kerabat pastu gigih tayang kopek dan lavish lifestyle.itulah pemerhatian iols kalau ke bod sebelah
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2020 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni sape? Tengok kat ig cam close je dgn kerabat selatan
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2020 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
imanda: she muka classic lawa but anak2 muka marhaein sgt. whyyyyy

Tunggu berduit sendiri,lawa la nanti.
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2020 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku cuma kenal model gred A macam Naomi Campbell, Linda Evangelista, Cindy,  Kate Moss, Claudia, Gisele, Carla Bruni.. model Malaysia takde sekor aku kenal.
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2020 12:21 PM | Show all posts
tak sabarnya nak tengok program tunjuk lifestyle orang2 bangsar bubble dan area2 duduk sebelah klcc, bukit tunku and pavillion...
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2020 12:21 PM | Show all posts
tak kenal dia ni...

Astaghfirullahalazim..baju nya semua jimat2 kain.
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2020 12:23 PM | Show all posts
naksedap replied at 20-10-2020 04:18 AM
Dia ni sape? Tengok kat ig cam close je dgn kerabat selatan

suami dia bkn ke kerabat negeri sembilan
ada gosip pasal dia kat board Gosip Para Kenamaan

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list