Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
7373
View
65
Reply

Nampak Baby Bump, Ain Edruce Hamil?

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-10-2020 11:44 AM | Show all posts |Read mode
Ain Edruce dikatakan hamil selepas dia memuat naik satu video menari di Instagram.


Kata pengikutnya, dah nampak baby bump.


Namun Ain enggan mengesahkan dia hamil atau tidak.


  



"Saya taknak komen apa-apa lagi. Namun, saya ucapkan terima kasih kepada semua yang  sudah mendoakan baik- baik buat saya dan suami. Sampai masanya, saya akan berkongsi. Sekarang fokus saya masih lagi pada kerja. Alhamdulillah, rezeki saya makin bertambah selepas berumah tangga," katanya kepada Harian Metro.


Ain kata dia dan suami memang mengimpikan untuk memiliki anak.


  



Sementara itu ada juga yang memberi komen negatif, mendakwa dia suka menari terkinja-kinja di depan kamera.

"Saya selesa hanya dikelilingi aura positif. Jadi, benda-benda yang negatif seperti komen ditulis dengan bahasa kurang manis, memang saya tak layan. Saya tak mahu rasa tertekan. Siapa tak sedih apabila membaca komen-komen yang kesat. Jadi, tidak mahu fikiran saya terganggu dan sakit hati, maka abaikan saja. Biarkanlah mereka dengan komen-komen itu," tambahnya.


Foto: IG



Jika benar hamil tahniahlah ya. Kalau tak, berusaha bersungguh-sungguh lagi. -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 22-10-2020 11:58 AM | Show all posts
dia ni macam terencat je..walaupun level2 orka ade kena mengena ngan rajah n abg saufi clans tapi tetap la busyuk
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
tu maknanya ain sayang suaminya seadanya
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku suka dia.. Hahaha.. Cantik pada pendapat aku.
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
X pernah minat sheols sbb meols x suka manusia yg bingit & trying too hard nak nampak sempoi & kelakar
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 12:04 PM | Show all posts
macam iye. sbb kt melodi dah terjah haritu...
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Ain edruce Sgt cantik pd mata aku. Bingit dia pon aku blh terima
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Walaupun suara suara mcm ramli sarip (bak kata suami dia) tp bingit dia iols ok je..
Bukannye dia menari terkinja depan laki org..

Tp xsabar nak tgk baby tu nanti.. laki dia je ke jaga nanti.. ahahaha.. sbb masak mmg laki dia..
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga ada berita gembira..
Ain ni ok je.. Laki dia pun layankan aje takde la sejenis try hard jugak mcm laki #arahmanasorga
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 12:27 PM | Show all posts
i like her sebab meriah genuine
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak minat dia ni...
Apapun kalu betul prgnant,  tahniah la yer...
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 22-10-2020 12:01 PM
Aku suka dia.. Hahaha.. Cantik pada pendapat aku.

Kannn aku pun tengok dia cantik even sekeping je
Laki dia redho je tu hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Ain ni bagi aku muka dia klasik..tak jelita sangat tapi cute..suka buat rambut belah tengah hitam kan. Nampak klasik sesuai dengan wajah dia
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
sukacactus replied at 22-10-2020 12:43 PM
Kannn aku pun tengok dia cantik even sekeping je
Laki dia redho je tu hahaha

Yezaa.. Suami dia layan ja gila3 dia..
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 12:53 PM | Show all posts
mulut sheols lebau naww
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
URUHA replied at 22-10-2020 04:02 AM
X pernah minat sheols sbb meols x suka manusia yg bingit & trying too hard nak nampak sempoi & kelak ...

Tepat sekali

td aku pun nk komen mcm ko komen
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 01:22 PM | Show all posts
tp die mmg asal2 kaye ke..tgk kat channel die rumah mcm biaser2 je...bkn rumah die yg hi tech tu..tp rumah parents die yg katenye ayah die akitek tersohor tu mcm biaser2 je
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Hrp da jadi ibu senonoh la sket.
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 01:27 PM | Show all posts
aku minat dia
cantik n sempoi
mmg la crack skit dia ni tp aku rasa tu mmg jenis dia
kalo tgk vlog dia abang dia pon sama crack mcm dia
parents dia pon sempoi2 je

pastu klo tgk utube channel dia apa yg dia ulas tu nampak la bijak
dia ckp dlu sblum fikir

tp laki dia mmg suka masak kan..dia x masuk even tetamu dtg pon lakinya yg masak
best gak la mcm tu kan
hahaha

Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
rasa mcm lepas kawen maken cantik dia ni. kadang2 tgk laki dia muka redha je kena buli. dah laaa nampak laki dia masih malu2 dpn camera.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list