Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
5192
View
119
Reply

"Sidang Media Bukan Untuk Promosi Baju, Pameran Rak" - Hannah Sindir Ismail

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-10-2020 02:05 PM | Show all posts |Read mode
"Sidang media bukan untuk mempromosikan baju atau pameran rak."


Demikian ciapan Ahli Parlimen Segambut Hannah Yeoh yang mencadangkan Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob menghentikan sidang akhbar harian Covid-19.




Kredit foto: IG Ismail, Hannah




Bekas Timbalan Menteri Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat itu mendakwa pengumuman dibuat Menteri Kanan (Keselamatan) menimbulkan kekeliruan di kalangan rakyat.

"Saya gesa Ismail Sabri hentikan sidang media harian beliau kalau tidak ada pengumuman substantif membantu rakyat.

"Semakin banyak yang diumumkan, semakin keliru orang awam dibuatnya!" tegasnya di Twitter.




Kredit foto: Twitter




Sidang akhbar harian oleh Ismail antara yang dinantikan rakyat. Selepas pakaian uniknya direka menantu, Datuk Jovian Mandagie menjadi tular, sidang media dibuat di rumahnya yang berlatarbelakangkan rak penuh dengan koleksi peribadinya juga menjadi sebutan ramai. - CARI

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 22-10-2020 02:09 PM | Show all posts
Setuju !!!


Buat la macam zaman PH


Panggil media dan buat perasmian kepala paip  


Ade pahemmmm ....


Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Bising la ahso seorg ni.. Meluat aku.. Nanti apa2 menyalak salahkan kerajaan.. Contoh mcm ahso Teresa kok.. Menyalak kata kerajaan saja nak takutkan pengundi bila Menteri Kesihatan ckp balik mengundi kena kuarantin 14 hari.. Bila kerajaan longgar ikut ckp hamjadah2 mcm teresa kok sekor2 penyembah depa ni x salahkan depa. Hamjad sungguh
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Abam_Leh:   Setuju !!!  Buat la macam zaman PH &nbspanggil media dan buat perasmian kepala
paip    Ade pahemmmm ....

Asal ada bahan untuk kondem.baru namanya pembangkang pro aktif.
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 02:20 PM | Show all posts
ko la diam ahso...

masa jadi menteri entah apa2 di buatnya..
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau dah bitter tu memang tak habis2 bitter. Menyampah pulak dengan sheols ni.
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 02:24 PM | Show all posts
Sibuk je Hannah Yeoh ni. Itu pun tak puas hati ke.
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 02:24 PM | Show all posts
tu la dia mentaliti DAPigs
bodoh nya tak terjangkau akal
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 02:26 PM | Show all posts
Betul tu.  Awal pkp haritu dok promot baju berwarna warni corak kek batik bagai, ni sekarang dok pamerkan koleksi jet, kereta kebal bagai. Ujong2 marhaen jugak kena kompaun sbb xpaham sop kelam kabut kau org.
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Teringin nk rasmi pintu lif ler tu ahso bukit ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
bodohnya ahso ni.. dah takde menda ko bleh buat kan
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
dodolgemok replied at 22-10-2020 02:26 PM
Betul tu.  Awal pkp haritu dok promot baju berwarna warni corak kek batik bagai, ni sekarang dok pam ...

ko tu mmg bengap semulajadi
so tak heran seme nak jd isu
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 02:33 PM | Show all posts
sarah82 replied at 22-10-2020 02:17 PM
Bising la ahso seorg ni.. Meluat aku.. Nanti apa2 menyalak salahkan kerajaan.. Contoh mcm ahso Teres ...

Kecuali bangcak sebab dia Neutral..........

Bila kerajaan longgar ikut ckp hamjadah2 mcm teresa kok sekor2 penyembah depa ni x salahkan depa. Hamjad sungguh


Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
So sapa nak lock rak belakang?
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
highcastle replied at 22-10-2020 02:33 PM
Kecuali bangcak sebab dia Neutral..........

Hahahaha.. Kelakar tau.. Dia nak tunjuk yg PH punya cukai lagi baik.. Share la infografik. Sekali cukai GST lebih baik utk pendapatan negara.
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 02:40 PM | Show all posts
Kot ye pun butthurt hilang jawatan menteri

bukan gini caranya ahso

apa punya level la DAP ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 02:40 PM | Show all posts
dia tak boleh amik gambar close up.. tak lawa
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 02:41 PM | Show all posts


Biarlah Menteri tu nak buat conference dari mana2 bahagian rumah dia asalkan bukan tempat kotor dan jijik. Dalam video kat atas tu, ceo company private pun buat conference dari dapur rumah dia.

Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
jeles la tu....
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 02:55 PM | Show all posts
Teruskan sidang media...ini merupakan salah satu cara menaikkan imej politik beliau...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list