Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12950
View
168
Reply

"Jadi Wanita Belaan Pun Tak Nak, Inikan Buat Kerja Murahan" - Fara Mendoza

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-10-2020 03:07 PM | Show all posts |Read mode
Dikaitkan dengan isu pelacuran kelas atasan membuat pelakon kontroversi Fara Mendoza hanya mampu tergelak.


Katanya kepada Gempak tuduhan mengaitkan dia dengan isu itu langsung tidak berasas.

Bagi pilihan jadi wanita belaan pun saya tak nak, inikan buat kerja murahan.

Fikir logik lah, kalau saya buat keja tu, buat apa saya post pasal kerja-kerja saya di Instagram?


Kredit foto: IG Fara



Tak payah la saya jual kerepek, tak payah jual produk orang, buat review.

Tak payah tukar-tukar baju solek tebal-tebal untuk buat promosi setiap hari. Tak perlu juga nak jadi bigo star kena live ikut task setiap bulan.

Untuk apa nak buat video review hari-hari kalau dah buat job tidur RM30,000-RM40,000 satu malam?" katanya.




Kredit foto: IG Fara




  



Katanya, jika betul dia melakukan kerja terkutuk itu dan meraih pendapatan mewah, dia hanya perlu menayang semua aset-aset mewah tanpa bukti bekerja. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 22-10-2020 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku masuk awal sangat pulak.. Sat g masuk lain la nak baca cercaan
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 03:20 PM | Show all posts
tau xpe sarah...mana yg lain ni.. hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Bigo mmg ada task eh..
Contoh
Karaoke
Bugil
Jugit

Gitu ke ehh
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 03:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan dia yang tak nak
Daddy daddy yang tak.nak amek.dia
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 03:26 PM | Show all posts
setakat review product byk mn sgt la yg dapat kan..
tp tgok dok shopping kemain lagi...

lagi satu kerepek apa dia jual? x pernah tahu pun
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
aku percaya cakap dozah. based on apa aku tgk almari bilik dia
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
muka dia dlm video atas tu mcm nenek pemburu anak ikan sado je
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 03:32 PM | Show all posts
review product tu klu dia ramai follower mmg masyuks....boleh pegi sampai 1.5k-2k satu product....

sbb tu ramai org nk buat reviiew product...

knp aku fikir...
entah2 yg buat kerja2 tido ni artis2 ada nama....
mesti la yang langgan nak yg glamer2...x nak der derang yang sendu2...
dapat tido dgn yg glamer baru le boleh berlagak dgn gang2 derang...
klu  takat si FM ni buat kena gelak dgn gang2 derang jah..bersepah tepi jalan katanya...

Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 03:35 PM | Show all posts
Dia ni nampak mcm pakai branded tp sbnrnya semua fake. Shopping pun ntah2 bawak paperbag je isi takde
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
wow... woww.. wowwww... {:nose
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
rosasen replied at 22-10-2020 03:20 PM
tau xpe sarah...mana yg lain ni.. hahaha

Sat g depa masuk.. Kita tunggu dulu.. Depa balik kerja sat lagi.. Siap la minah ni kena cerca
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Hyper semacam pasal tu tiada yang sudi membela diri nya
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau betul buat... lagilah kena tunjuk kerja kuat sebagai cover...  kekayaan ini hasil titik peluh saya
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 03:41 PM | Show all posts
Kalau takat dia ni mungkin takde nilai sebab tak laku. Lelaki hidung belang fikir banyak kali nak laburkan duit kat dia ni.
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
X pnh pun dia buat live masuk butik beli rolex rm30k?
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 03:43 PM | Show all posts
tengok rhoper meja lipat dan rak pink tesco bilik dia... iols rasa iols percaya kata2 dia
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 22-10-2020 03:24 PM
Bukan dia yang tak nak
Daddy daddy yang tak.nak amek.dia

1 penghinaan ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 03:57 PM | Show all posts
KakakGoyang1 replied at 22-10-2020 03:21 PM
Bigo mmg ada task eh..
Contoh
Karaoke

goncang tek pun maybe salah 1 task bigoger...
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 03:58 PM | Show all posts
awat xdak yang lain2 ni..jgn kata daddy xmo kat doza ni forumer pon sume xmau masuk
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list