Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
843
View
12
Reply

Contest : Sejarah Alat Anti - Histeria Wanita

[Copy link]

Author: printercomel       Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-10-2020 11:42 PM | Show all posts |Read mode
viewers descretion is advised. artikel ini mengandungi perkatan - perkataan yang boleh membuat pembaca berimaginasi dan menjadi tidak keruan. sila baca dengan tanggung jawab sendiri sebab printer tak mahu dipertangguung jawabkan.



Bagi wanita - wanita yang berkerjaya hebat, mempunyai pelajaran yang tinggi tetapi belum bersuami, sememannya sunyi dikala malam lebih lagi ketika hujan dijendela (marilah kita menangis bersama - sama) maka istilah VIBRATOR mungkin pernah didengar ataupun dah ada pun seketul dua dalam laci bilik tidur tu. Tetapi andartu sekalian, tahukan anda tujuan vibrator dicipta? Marilah kita menimba ilmu mengenai sejarah ini.

Tujuan Perubatan

Di dalam perubatan, teknik urutan merupakan salah satu cara menyembuhkan pesakit neuralgia, neurasthenia, morbid irritability, indigestion dan constipation (ini printer copy tanpa rasa bersalah), Tetapi bila ramai sangat pesakit, tak larat oii nak urut sekor sekor. Lenguh la jari jemari runcing jururawat nak urut urut sana sini. Ini hospital bukan rumah massat.


Maka seiring dengan perkembangan teknologi tahun 1960an, elektromekanikal vibrator dicipta oleh Joseph Mortimer. Alatan ini kemudiannya tidak terhad kepada penggunaan dihospital, tetapi telah di mass produce untuk kegunaan di rumah. Masa ni vibrator digunakan untuk melegakan otot di lengan, tengkuk dan badan. Tetapi perempuan merupakan makhluk yang kreatif! Mereka pergi try mesin ni kat tempat paling sensitif dan hasilnya sangat membuahkan senyuman.


Ubat Kepada Histeria


Clitorist Massage (yang ditranslate kepada bahasa melayu berbunyi : ********) merupakan teknik urutan di dalam ilmu perubatan bagi menangani kes tekanan jiwa, depression dan histeria  sejak kurun ke 13 lagi. Pada zaman berkenaan pelajar asrama puteri menjerit histeria ternampak hantu, mereka terus terjerit lagi sebab kesedapan. Disebabkan nak mengurut mutiara keramat itu amat sukar dan eww, juga dengan perkembangan teknologi kejuruteraan pada abad ke 19, maka vibrator untuk tujuan 'itu' dihasilkan.



vibrator histeria yang pertama digunakan pada tahun 1869 oleh Geogre Taylor

Inilah vibrator pertama yang dihasilkan untuk merawat histeria pada tahun 1800. Untung sangat doktor zaman tu. Hari - hari jumpa gadis asrama kena histeria. Walaupun begitu, model awal ini sangat tidak mesra saiz dan susah nak disorok dari dijumpai emak. Terima kasih kepada teknologi, pada zaman sekarang vibrator hanya sekecil pemadam. Wani, apa ni! tanya emak. Ni pemadam mak..wani kan ada exam esok, jawab wani.




ini merupakan microfon ajaib kegilaan wanita moden yang dihasilkan pada tahun 1970

Penghasilan vibrator berubah pada dekat - dekat selepasnya. Dengan bentuk yang semakin kecil mudah untuk disorok daripada pengetahuan keluarga, mempunyai pelarasan getaran dan prestasi getaran yang terlalu hebat semuanya di atas jasa teknologi.

Tujuan utamanya tidak lagi digunakan untuk merawat histeria dan kini lebih banyak digunakan untuk membuat dosa. Meskipun pada dunia tanpa sempadan dan moden sekanng ini, terdapat beberapa negara mengharamkan penggunaan vibrator seperti negara India. Malah negara penghasil vibrator seperti Amerika sendiri terdapat daerah di dalamnya yang mengharamkan vibrator seperti Alamaba, kawasan selatan dan Texas.

Printer sendiri tak pernah ada vibrator. Hanya berus gigi automatik memadai

sumber
google
internet

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 22-10-2020 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha.. Yezaaa.. Akhirnya.. Betul.. Zaman tu suami2 hanya pentingkan nafsu sendiri.. Tu menyebabkan wanita2 zaman tu sangat stress.. Masa iols baca sejarah ni.. Iols tergelak.. Ingatkan tipu.. Sekali.. Mak aii.. History channel pun ada kisah ni.
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2020 12:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2020 12:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Seronok sgt ke pkai benda alah ni?
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2020 01:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Apooo pelik betul rawat histeria zaman dulu nih     
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2020 01:05 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 22-10-2020 11:46 PM
Hahaha.. Yezaaa.. Akhirnya.. Betul.. Zaman tu suami2 hanya pentingkan nafsu sendiri.. Tu menyebabkan ...

Kalau ump yang buat tentu kena hencap
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2020 01:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Gomea replied at 23-10-2020 12:42 AM
Seronok sgt ke pkai benda alah ni?


Hanya mereka yang histeria saja yang tahu.
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2020 01:28 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 23-10-2020 01:05 AM
Kalau ump yang buat tentu kena hencap

Hahaha.. Leluhur omputeh x apa.. Masa mula2 iols baca kisah ni.. Iols mengekek2..betul la..climax penting sebenarnya.

Ada komen yg iols baca.. Bertuah jadi dr zaman tu.. Hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2020 07:10 AM | Show all posts
Pakcik rekomen anak anak sa-kalian untok menonton sa-buah filem yang bertajuk "hysteria". Movie ni berkisar dan berkenaan dengan cerita sejarah yang disampaikan oleh cik printer kita ni. Pakcik dah tonton cerita ni. Menghiburkan.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2020 07:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak penah pakai, letak kat mana ya apa yg terjadi lepas tu?

Btw kebetulan pula semalam baru baca pasal mitos dan fakta zaman victoria. Pastu ade depa sebut pasal guna vibrator ni utk merawat histeria.
Tp tak jelas sangat baca sini barulah faham.

Pastu tadi plak terbaca pasal ilmu gentel lada hitam adehhlaaa bahaya gak ilmu tu buat pompuan jd teransang terkepit sana sini.
Tp kalau dia patahkan pensel masa tgh stim tu boleh menyebabkan lelaki yg buat tu mati pucuk selamanya.
Ilmu syirik yg guna ayat al quran utk tujuan tak baik.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2020 08:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 23-10-2020 07:26 AM
Tak penah pakai, letak kat mana ya apa yg terjadi lepas tu?

Btw kebetulan pula semalam baru baca  ...

Ayat dlm video iols share x tahan.. Victoria peoplw glorify walking gigolo @ Dr.. Hahahahaaha
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2020 08:49 AM | Show all posts
gelak sendiri juga bila baca..untuk rawat histeria pun boleh .
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2020 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Menarik ni.. Ahahaha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list