Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
3647
View
44
Reply

"Senang Je Nak Buat Perempuan Seronok, Lelaki Kena..."-Reen Rahim

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 29-10-2020 10:46 AM | Show all posts |Read mode
Reen Rahim ada kongsi tips bagaimana nak kekalkan hubungan dalam percintaan.


Katanya kaum lelaki kena beri sepenuh perhatian agar kekasihnya berasa gembira dan ceria selalu.


Foto: IG




"Dik perempuan ni senang je dik nak bagi dia happy Make sure dia makan on time (KENA SEDAP)," tulisnya di Instagram.


Baca lagi:


  



Siapa agaknya kekasih Reen. Ingat ya, kena sentiasa bagi makanan sedap-sedap barulah bahagia. -CARI

  



  



  
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 29-10-2020 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Mkn tu betullaa..tp to me,laki kena faham ai..cumanya ai sendiri tak faham diri ai,even my friends, family pun xfaham ai,caner tu..kekeke~{:smile

Lagi satu,jgn nak cari pasal time panas...mmg cepat je ai ngamuk...hujan pn xde skrg,mlm2 pun panas je..xstabil rasanya emosi ai..{:smile
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2020 10:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau ikut mak mertua melayu la kan...makan2 ni kn adalah utk jaga laki..ni kalau ada mak mertua baca caption reen ni dicop derhaka karang lol
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2020 10:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku bila lapaarr mmg emosi x stabil.. haha
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2020 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesian dah keetu pon masih berperangai bbnu.hauss
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2020 11:10 AM From the mobile phone | Show all posts
dia berlakon best, aku suka
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2020 11:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia makan apa tu?
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2020 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by printercomel at 29-10-2020 11:28 AM

Dah besar rupanya anak rahim sepahtu ni. Makin cantik.

Ape dia cakap tu betul. Masa printer meningkat remaja tahun 90an, bohsia dan bohjan memang tengah mendunia dan hanya belanja seketul burger je akan membuatkn bohsia itu bahagia untuk baring atas toto narita.
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2020 01:00 PM | Show all posts
abam punye level stok lemang hangus

mesti reen sentiasa kenyang

kalo bersama abam
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2020 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Agak2 nya dia ni terlibat x dgn 40k satu mlm...
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2020 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalo anak acik ade gepren yg attention seeker 200% hala ke diaaaaaaa jeh, mmg kubaling selipar kalo minah tuh melintas depan rumah
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2020 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
printercomel replied at 29-10-2020 11:25 AM
Dah besar rupanya anak rahim sepahtu ni. Makin cantik.

Ape dia cakap tu betul. Masa printer meni ...

bohsia dan bohjan tu skrg telah pon berumahtangga dan beranak pinak, maka lahirlah generasi tiktokk
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2020 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab: Kalau ikut mak mertua melayu la kan...makan2 ni kn adalah utk jaga laki..ni kalau ada mak mertua baca caption reen ni dicop derhaka karang lol


Bak kata orang tua2 omputih, keep his stomach full his ball empty. Utk jaga bini pulak takde ke chuols... {:freak
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2020 02:52 PM | Show all posts
maaf... iols bukan yang kerja makan je jadi ikan paus dan kambus belakang rumah... sekian... ko paham ke dekkk...
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2020 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
itu je ke gosipnya?? sampahnya lahai..
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2020 03:24 PM | Show all posts
makan jer laa selagi berupaya nak mkn...asalkan berat maintain gitu..
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2020 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebab kan dia berlakon best so iols tak nak kecam apa2
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2020 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Insuka dia berlakon...x kayu kayan
Tp pompuan mmg suka makan
Mcm i bg kenyang inshaallah emosi helok
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2020 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Klau hang mkn sedap sehari 6 kali pon tp x dpt YANG TU.. cakaq dinding la hang Cik reen oii
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2020 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
imanjannah replied at 29-10-2020 11:10 AM
dia berlakon best, aku suka

Sama aku suka dia blakon best
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list