Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
10698
View
180
Reply

Siti Nordiana Ada Sikap Wanita Kampung, Aura 'Mak-Mak'-Punca Ramai Lelaki Muda Tertarik?

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 29-10-2020 12:38 PM | Show all posts |Read mode
Sikap wanita kampung dan aura 'mak-mak' yang dimilikanya menjadi sebab Siti Nordiana mudah menjadi tarikan selebriti lelaki yang lebih muda.


Siti Nordiana atau lebih mesra dengan panggilan Nana pernah dikaitkan mesra dan rapat dengan lelaki muda seperti Khai Bahar, Fikry Ibrahim dan Syafiq Farhain.


Namun Nana kata hubungan rapat yang terjalin adalah sekadar rakan satu bidang kerjaya berikutan mudah berkongsi pandangan terhadap industri seni.


Foto: IG


"Dari faktor usia, memang saya berusia daripada mereka. Status pula, saya pun seorang ibu, jadi wajarlah ada sifat 'mak mak' itu. Malah, saya juga memang berasal dari kampung, termasuk pernah mendapat gelaran 'penyanyi kampung'.  Tapi, taklah sampai saya mampu jadi tarikan lelaki muda.

"ada saya, kami semua bersahabat. Tak salah pun jalinkan hubungan baik dan mesra dengan ramai orang. Saya sendiri sudah ada pengalaman ketika nama berada di puncak, kemudian jatuh dan sekarang mendapat sokongan peminat semula.


  



  



"Jadi, dengan pengalaman ini saya sedia berkongsi dengan sesiapa saja selebriti tidak kira lelaki atau wanita jika mereka mahukan pandangan. Bagi saya, wajar bersahabat untuk berkongsi kebaikan," katanya kepada Harian Metro.


Tambahnya jika dia rapat dengan mana-mana rakan artis, bukanlah niatnya untuk menumpang populariti mereka.


  



"ada saya, peminat atau orang ramai berhak menyokong dan memilih selebriti yang diminati. Malah, sikap baik saya pada selebriti lelaki muda ini bukan berbaur peribadi atau nak mencari jodoh. Untuk saya, cukup sekadar saling menyokong sebagai rakan sesama selebriti. Lagipun jodoh itu rahsia Allah."-CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 29-10-2020 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Lagi banyak cerita jantan berebut dia dari cerita hasil seni dia..........
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2020 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Sukati kau lah.. Yang penting bukan laki orang..
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2020 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg betul
Bos aku minat betul dgn nana ni, bos aku ni bekas retis, dia kata nana ni retis yg baik, x mcm org lain skandal sana sini, pandai jg maruah katanya.

Bos aku kata, kalau nana ajak kawin dgn dia, dia pun nk, tp bos aku umo dlm 50 thn
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2020 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
haaa.
yg gossip pun sama bujang.
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2020 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak kisahlah dia sendu dah ke, apa ke sekarang... Tp i setuju dia jenis tak lebih2... Sederhana. Mgkin didikan mak ayah pun baik jua ni. Pengalaman, orang-orang sekeliling... Product banyak sangat, kerap sangat muncul ke, banyak jugak orang tak suka.. tgk mcm tokti.. tak semua orng suka pun.. so for me, nana is just ok.... I pun memang dh lama tak fllow dia sangat , tp dia kekalkan kesederhanaan dia tu oklah for me . Positif
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2020 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Setakat ni nampak la nana ni jenis pandai jaga diri...
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2020 01:15 PM | Show all posts
nana pandai bawa diri aura positive dia magnitude tinggi
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2020 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Aunty_Acid replied at 29-10-2020 01:03 PM
Mmg betul
Bos aku minat betul dgn nana ni, bos aku ni bekas retis, dia kata nana ni retis yg baik,  ...

Wow sape boss uols tu aunty.. hehe
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2020 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg ni baru la suit definisi muka basic
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2020 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Aunty_Acid replied at 29-10-2020 01:03 PM
Mmg betul
Bos aku minat betul dgn nana ni, bos aku ni bekas retis, dia kata nana ni retis yg baik,  ...

Your boss single ka?
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2020 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Aunty_Acid replied at 29-10-2020 01:03 PM
Mmg betul
Bos aku minat betul dgn nana ni, bos aku ni bekas retis, dia kata nana ni retis yg baik,  ...

Siapa bos tu aunty... Nak gak tau... Mak aku pun minat nana ni
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2020 01:38 PM | Show all posts
iols pernah baca buku perjalanan kisah hidup sheols.... boleh katakan sadiss jua lah hidup Nana ni bab hati n perasaan... n yes, sheols ni punya pemikiran lebih kurang tokti jah, sejenis cepat redha n x berdendam.... cuma Nana lebih garang iols rs....
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2020 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
When man found peace in a woman , tak kira lah umur berapa atau rupa apapun perempuan tu.{:childlike
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2020 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols ok jer dgn nana nie cuma iols tak get it her aura Yang ramai org suka nie..nak Kata berlakon best iols Rasa ok2 jer, nyanyi pun biasa2..cantik pun oklah, gedik sometimes tapi ramai sgt suka dier nie Yang iols tak faham kenapa..
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2020 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Nana antara artis yang tak sampai hati nak ngata. Tibeer
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2020 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 29-10-2020 05:17 AM
Wow sape boss uols tu aunty.. hehe


Bos aku citer dulu dia retis berkumpulan awal2 80an, dia ada bgtau nama grp dia tp aku x kenal pun nama grp tu hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2020 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
guesswho09 replied at 29-10-2020 05:33 AM
Your boss single ka?


Dah kawin anak 5
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2020 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
tiesza169 replied at 29-10-2020 05:37 AM
Siapa bos tu aunty... Nak gak tau... Mak aku pun minat nana ni

Bos aku dulu retis berkumpulan, bos aku ada bgtau nama grp dia tp aku x kenal pun nama grp dia, bos aju kata dulu2 dia pernah buat show sama nana

Bos aku kata dia ada join fc nana
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2020 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
nuhanis replied at 29-10-2020 05:44 AM
Nana antara artis yang tak sampai hati nak ngata. Tibeer

.
.
.
Kheun...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list