Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
3268
View
47
Reply

[Dunia] Korean Family Discovers Missing Child Was Adopted by American Family After 44 Years

[Copy link]

Author: sarah82    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 29-10-2020 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
A South Korean government program that aims to reunite overseas Korean adoptees with their biological parents has completed its first successful reunion.

What happened 44 years ago: Yoon Sang-ae, who was born in South Korea in 1973, went missing while at a market with her grandmother when she was three, YonHap News reported.

She would later end up in the care of her adoptive American parents who brought her to the United States months later.
During a visit to South Korea in 2016, Sang-ae registered her DNA information in a bid to find her family.
The following year, her biological mother also registered her DNA.
The National Forensic Service would later discover the biological connection between the two and organized a way to confirm the results.
A South Korean mission in Boston helped her with a second DNA test, making the reunion possible.
Virtual reunion: Sang-ae was reunited with her biological family via a video call on Thursday, 44 years after she was adopted by an American couple.

The emotional video call reunited Sang-hae with her 78-year-old biological mother, Lee Eung-soon.
She also got to meet her twin sister, Yoon Sang-hee, and brother, Yoon Sang-myung, for the first time.
In January, the government started the program that provided a DNA test service for overseas adoptees to make it easier for them to get tested and register their information. The ministry has made the program available in 34 South Korean missions in 14 countries, including the U.S.



Aku tgk kat ig dan terus cari sumber dari sini
https://nextshark.com/korean-adoptees-family-missing-child-adopted-american-family/amp/

Aku harap Malaysia ada Bank Data DNA yg bukan saja membantu menyelesaikan kes2 pembunuhan (byk kes pembunuhan kat US yg berpuluh tahun KIV diselesaikan dgn adanya DNA pool public)  tapi juga membantu menemukan kembali keluarga yg terpisah.

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 29-10-2020 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Meols dah hantar DNA meols dalam MyHeritage.
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2020 06:31 PM | Show all posts
Macam dalam 1 drama korea ni.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-10-2020 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
uda replied at 29-10-2020 06:31 PM
Macam dalam 1 drama korea ni.

Menarik.. Kena cari ni
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2020 06:51 PM | Show all posts
wow..
lama tu 44 tahun terpisah
banyak sindiket culik budak untuk jual as anak angkat jua
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-10-2020 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
gekkou replied at 29-10-2020 06:51 PM
wow..
lama tu 44 tahun terpisah
banyak sindiket culik budak untuk jual as anak angkat jua

Rasanya mmg kes kena jual utk dijadikan anak angktlat.
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2020 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
kesiannya. kira btuah dia dpt jumpa keluarga asl & mngkin nasib dia baik dia dculik & djual tp djaga dgn baik oleh keluarga angkat wlau biological parents merana hilang ank. yg lg sengsara klau kna culik pastu hdup mngsa terseksa or kna bnuh.

tumpang happy tgk betapa happy nya dia dpt jumpa family kandung.
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2020 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Happy dpt jmp family member balik. Kdg xterucap
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2020 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa perasaan mak pak angkat dia bila dpt tau?
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2020 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa aku menangis
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2020 10:08 PM | Show all posts
Sedihnya, mengalirkan air mata, 44 tahun tak jumpa anak.. Tak dapat bayangkan..
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2020 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Nasib dia baik nmpak cm d jaga elok...
Nasib baik juga dpt jmpa mak dia
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2020 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Sooo happy for them
Bertuah sungguh dapat jumpa blk
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2020 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Harapan bagi yang hilang anak tapi masih belum ketemu mana tahu suatu masa nanti berpeluang bertemu kembali.
Sedihnya rasa, 44 tahun masa yg sangat lama. Satu hari terpisah tanpa tahu kabar berita pun dah cukup panjang  ini kan plak 44 tahun. Terlepas banyak saat2 yg penting, paling sedih jika anak tidak lagi mengenali mahupun mengingati tentang kita sedangkan sebelum hilang takleh tidur kalau tak duk bawah ketiak mak
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 08:27 AM From the mobile phone | Show all posts
jadi ank angkt atleast slmat juga dr jd sex slave atau di oku kn untuk jd pengemis.trkadang ksian tgok kan,ank dbuang2 dlm sampah pdhal rmai je sgup mlabur bribu dmi dptkn ank
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 10:57 AM | Show all posts
bernasib baik boleh jumpa balik..
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 11:00 AM | Show all posts
uda replied at 29-10-2020 06:31 PM
Macam dalam 1 drama korea ni.

ode to my father? tapi yg ni movie. dorg terpisah sebab perang
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 11:49 AM | Show all posts
hamdalah happy ending
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
setengah kes terpencil.ada orang yang ada 2 set cell berlainan DNA. yang di namakan chimeras.berasal dari kembar yang bercantum pada awal kehamilan atau dari mutasi cell atau di cemari cell dari ibu. jadi DNA ibu dan DNA anak tidak mempunyai kaitan ibu dan anak jika tersalah pilih cell untuk buat test DNA.khunsa salah satu contoh chimera ada cell lelaki dan perempuan.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-10-2020 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
angelofish replied at 30-10-2020 12:52 PM
setengah kes terpencil.ada orang yang ada 2 set cell berlainan DNA. yang di namakan chimeras.berasal ...

woha...menarik...baru tau tentan DNA Chimeras ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list