Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
641
View
7
Reply

Uniqlo Manager Candidate - berbaloi atau tidak

[Copy link]

Author: RizalC007       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-11-2020 12:51 AM | Show all posts |Read mode
Salam sahabat semua, for starter aku dah bekerja setahun lebih selepas grad, gaji sekarang cukup-cukup makan. Aku baru sahaja apply dan dan menjawab exam bagi UMC (Uniqlo Manager Candidate). Berbaloi atau tidak untuk long term career.. Nak minta pendapat dan cerita pengalaman bagi yang pernah dan sedang mengikut program di bawah Uniqlo ni. Minta tolong abang2 dan kakak2 semua.

Dari segi :
Benefit -
Gaji -
Environment kerja (Management) -

Ps: Dengar cerita yang Uniqlo akan support 80% sewa rumah?
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 14-11-2020 03:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Ok la tuu..cuba aje laa..Kita tak akan tau potensi sebenar diri kita jika kita tak cuba...bukan terus2 jd manager pon..mungkin starting dari Management Trainee..
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2020 07:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Pada SG pon berbaloi je cuba dulu...unless kalau dpt byk offer serentak...then memang kena fikir
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2020 09:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni ygbaku google & dengar pengalaman org. Vaji memang masyuk, boleh dpt 6k sebulan ni salesgirl je tau, tapi penat ya rabbi jangan cakap. Bulan ni masuk bulan depan hantar surat. Turn over tinggi sgt uniqlo ni.
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2020 10:36 AM | Show all posts
aku tahun lepas pernah chatting dengan asst manager uniqlo kot..
dia kata best.. byk benefit.. cuma penat sikit la esp bila kena kira stock and stock baru masuk..
tp gaji and lain2 best..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-11-2020 12:25 PM | Show all posts
izwan_izi replied at 14-11-2020 03:22 AM
Ok la tuu..cuba aje laa..Kita tak akan tau potensi sebenar diri kita jika kita tak cuba...bukan teru ...

Betul, saya cuba dulu dan tengok macam mana
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-11-2020 12:25 PM | Show all posts
SalenaGomez replied at 14-11-2020 07:01 AM
Pada SG pon berbaloi je cuba dulu...unless kalau dpt byk offer serentak...then memang kena fikir

Sambil-sambil tu saya apply kerja lain juga
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-11-2020 12:26 PM | Show all posts
nazzse replied at 14-11-2020 09:12 AM
Ni ygbaku google & dengar pengalaman org. Vaji memang masyuk, boleh dpt 6k sebulan ni salesgirl je t ...

yup turnover tinggi sebab 6 bulan pertama kena bertugas macam pembantu retail biasa, yang tak biasa dengan retail mesti akan resign
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list