Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
331
View
3
Reply

Hand Blender yang Korang Suka Guna

[Copy link]

Author: Catpaw    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 20-11-2020 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Hi Korang, yang suka duduk kat dapur mesti nak ada benda ni senang nak godek2. Korang pakai hand blender jenis ape, macam mana? Dah berapa lama korang pakai?

Tengah survey handblender ni tapi pilihan terlalu banyak. Ada yang yang 600w 800w tapi tak pasti perlu ke beli sampai yang laju sangat ni.

Seronok tengok orang buat mayonis guna handblender ni. Nak buat juga mayo sendiri. Pernah tgk Master Chef Australia dia buat mayo guna telur dan minyak, blend dari bawah perlahan2 naik ke atas. Yang besar2 sikit fizikal dia (eh terbody shaming tak? ) dia cakap minyak apa pun boleh tapi  dia suka guna minyak anggur. Motif ingat

Jadi, meh la kongsi pengalaman korang tu sama2, boleh bantu meols ngan yang lain2 tgh survey barang ni..
Screenshot_20201120_151417.jpg
Screenshot_20201120_151535.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 20-11-2020 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Mak mentua i bli handblender kt goshop sbb terpengarih tgk pengacara buat bahulu
Last2 terperuk je benda tu kt dapur.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-11-2020 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
pearl.silver replied at 20-11-2020 03:45 PM
Mak mentua i bli handblender kt goshop sbb terpengarih tgk pengacara buat bahulu
Last2 terper ...

Uols tak ambik tolong guna ke. Tolong buat bahulu
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2020 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Catpaw replied at 20-11-2020 03:56 PM
Uols tak ambik tolong guna ke. Tolong buat bahulu

Hihi.. X berapa rajin.
Lgpun yg kt goshop tu material whisk dia mcm murahan sikit.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list