Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
9415
View
133
Reply

“Boy Or Girl?” - Aiman Hakim Ridza & Zahirah MacWilson Sambut Baby Shower, Ramai Netizen Teka Baby Boy

[Copy link]

Author: lolipopbiru       Show all posts   Read mode

Author
Post time 24-11-2020 04:56 PM | Show all posts |Read mode
Pelakon Zahirah MacWilson meraikan majlis baby shower bersempena kandungannya yang kini mencecah lapan bulan.

Menerusi laman sosial Instagram, Zahirah berkongsi foto-foto sambutan penuh meriah yang diadakan di Perth Australia itu di samping suami tercinta aktor Aiman Hakim Ridza serta ahli keluarga.

“Oh baby, terima kasih kepada semua yang menjayakan majlis baby shower ini, pasti akan diingati,” tulisnya di ruangan kapsyen.


Hasil tinjauan Gempak di ruangan komen, rata-rata wargamaya meneka Zahirah bakal menerima kehadiran cahaya mata lelaki berdasarkan wajahnya yang berseri-seri.

Tidak kurang juga ramai rakan selebriti yang turut meneka pasangan ini bakal mendapat anak perempuan.

“Baby boy ni sebab Zahirah nampak berseri-seri,” tulis seorang wargamaya

“Teka boy juga sebab muka berseri lain macam. Kalau girl, ibu tak berseri sebab dia sedut kecantikan ibu,” komen seorang wargamaya.

“Perut tajam, muka berseri, pinggang boleh nampak bentuk lagi, insya-Allah baby boy ni,” kata seorang wargamaya.

“Tak kisah jantina apa harapnya bayi sihat. Semoga Allah permudahkan segalanya,” doa seorang wargamaya.

Hujung Oktober lalu, Zahirah dan Aiman terbang pulang ke Perth, Australia bagi melahirkan anak sulung mereka di sana.

Sehingga kini, foto tersebut telah menerima lebih 120,000 tanda suka daripada pengikutnya.

Sekadar info, Zahirah dan Aiman mendirikan rumah tangga pada 20 Februari 2020 dalam sebuah majlis pernikahan tertutup di Petaling Jay

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 24-11-2020 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah la ehhhhh...

Sediakah uols utk benang aiman dgn isteri dia yg akan tumbuh satu2 sehingga anaknya besar nanti?
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 05:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Sonoknye kaye..leh migrate sekejap kat tmpt slamat takyah pk loan dan gaji x dpt...
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
K         
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Mesti anak diorang tak fasih BM besar nnti lpastu ngaku sbb lahir kat ostolia
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Boring...
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Who cares bot or girl..lahir anak manusia juga, lain la klau si zahirah melahirkan anak alien
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak minat nak tau pasal couple ni, urban sangat dan tak nampak mesra.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 24-11-2020 05:17 PM
Tahniah la ehhhhh...

Sediakah uols utk benang aiman dgn isteri dia yg akan tumbuh satu2 sehingga  ...

Tak. Coz nmpk fake wlupn diorang betul2 in love. Show off sgt kot
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Xmahal ke kos beranak kat luar negara? Xtakut covid pula yer.. aman2 ke luar negara..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Lantak la, kesah lak nk tau dpt baby ape?x membantu ekonomi negara pun
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 10:48 PM | Show all posts
Ikut musim sekarang Boy mcm Emma....sebelum tu berderet girl.
Tak kisah lah janji sihat and cute.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
virgo19 replied at 24-11-2020 09:14 PM
Tak minat nak tau pasal couple ni, urban sangat dan tak nampak mesra.

maksud tak nampak mesra??
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 24-11-2020 10:56 PM
maksud tak nampak mesra??

Entah la.. nampak mcm takde komunikasi 2 hala dgn viewer ig diorg. Si aiman tu nampak sombong, zahirah pulak asyik show off kebahagiaan dan bergaya feeling2 mcm supermodel. Kalau mcm emma tu nampak la mesra dgn viewer ig dia, laki dia walaupun whoareyus tapi nampak baik dan tak poyo. So syok la jugak nak tengok. Ni pandangan aku sebagai netizen la, tak karatz mana2 pun.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 12:34 PM | Show all posts
boojaat replied at 24-11-2020 10:12 PM
Xmahal ke kos beranak kat luar negara? Xtakut covid pula yer.. aman2 ke luar negara..

Hari tu ada gak nets tanya kat dia. She replied that kat sana lebih selamat compared to M'sia. Even, kat sana katanya x perlu pakai facemask pon.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Lagi amazed tgk mak zahira masak semua bnde utk baby shower ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Zirara99 at 25-11-2020 12:46 PM
Loh_83 replied at 25-11-2020 12:34 PM
Hari tu ada gak nets tanya kat dia. She replied that kat sana lebih selamat compared to M'sia. Eve ...


Tak payah pakai face mask sbb gov tk ketatkan mcm kat Malaysia. Berani betul ikut perangai tak betul orang kapiaq tu. Kat satu negara ni hari-hari dok main 800 kes, masih juga orang gi shopping tak pakai face mask. Apa ada hal. Sesak nafas nanti. Lain la kalau dorang ni gi NZ.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 01:01 PM | Show all posts
boojaat replied at 24-11-2020 10:12 PM
Xmahal ke kos beranak kat luar negara? Xtakut covid pula yer.. aman2 ke luar negara..

Zahirah kan PR ostralia..tak mahal sgt kosnya..
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 01:36 PM | Show all posts
Zirara99 replied at 25-11-2020 12:45 PM
Tak payah pakai face mask sbb gov tk ketatkan mcm kat Malaysia. Berani betul ikut perangai tak b ...

Katanya kat Perth tu dah berbulan 0 cases. Sebab tu takde siapa yang pakai mask. Betul la keputusan dia tu. Bersalin kat sana, lepas bersalin, mak dia boleh tolong jaga sekali.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak baca berita global ke main sembur je tu hahahaha! Yang tinggi kes kat vic haritu tapi depa buat total lockdown so Vic is getting better. Belah2 WA dah okay. Perth sama macam perlis la kes takdak dah. Bagus la dia beranak kat sana Aiman boleh teman. Kat sini husb masih tak dibenarkan masuk LR musim covid ni harap maklum.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list