Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
2935
View
38
Reply

"Musim Mengawan Dah Tiba,"-Syahmi Syazli Selamba Hadap Banjir Di Kelantan

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 25-11-2020 11:12 AM | Show all posts |Read mode
Pengarah filem Mael Totey The Movie yang mendapat kejayaan besar di Astro First, Syahmi Syazli dilihat sangat bersahaja ketika berhadapan masalah banjir rumahnya di Kelantan.


Syahmi yang juga merupakan selebriti media sosial popular di YouTube  itu memuat naik fotonya di Instagram (IG) sedang minum air dalam cawan sambil menenggelamkan kakinya ke dalam air banjir di hadapan rumahnya.


Musim sudah tiba. Musim banjir a.k.a musim mengawan, tulisnya di dalam kapsyen.


  



Foto tersebut telah mendapat perhatian pengikut laman sosial tersebut yang rata-rata terhibur dengan gelagatnya.


Namun pengikutnya serta rakan artis juga dalam masa yang sama serba salah sama ada mahu berasa simpati atau lucu dengan foto berkenaan.


  





Takkan mengawan ikut musim, kata pelawak Achey


Tak tahu nak gelak ke nak kesian, jadi kita gelak dalam sedih jelah, komen lucu dari Faizal Tahir.


Steady je, kata salah seorang pengikutnya.


  



Tidak kurang juga ramai yang mendoakan agar urusan Syahmi dan keluarga dipermudahakan dalam menghadapi ujian tersebut.


Sementara itu, menerusi perkongsian Syami di IG Story, Syahmi sempat memuat naik beberapa video yan merakamkan keadaan di hadapan rumahnya yang ditenggelami air.


Kredit foto: IG




Dalam video tersebut Syahmi dan isteri terjumpa hidupan laut seperti ketam kecil dan udang di dalam air banjir. -CARI


Sumber: Gempak

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 25-11-2020 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Lawak ke statement mcm nie?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Tipikal jantan memang gini la.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Muka basic camni lh yg sllu buat knyataan lucah.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 11:43 AM | Show all posts
terhibur ke?nampak nau otak2 netizen termasuk retis2 yg sokong filem dia ni spesis otak da mendak dek virus covid..stop making dumb people famouse bleh x?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 11:47 AM | Show all posts
Dah biasa berdepan musibah macam ni jadi nampak santai je.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Jantan low cls mmg suke melucah
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Bodoh
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Sian........
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa yg lawak?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 12:00 PM | Show all posts
So kene gelak ke hape ni?
Ape yang lucunye.
Ko nk cite ko nak main sampai inzal dalam pun, untuk ape?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Apo ini pon nak highlight
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 25-11-2020 12:00 PM
Apa yg lawak?

bila dia buat lawak...ore x ketawa/gelak...and the joke was on me...gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah jd jutawan mmglah selamba je hadap banjir....
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Skuau replied at 25-11-2020 12:19 PM
bila dia buat lawak...ore x ketawa/gelak...and the joke was on me...gitu.

Ingat lagi sebelum pkpb, member tunjuk video dia. Dia ketawa terbahak2 & aku senyap je. Dia boleh kata aku takde perasaan. Dah memang tak lawak. Btw member aku ni jantan
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 12:25 PM | Show all posts
money can't buy class....
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 12:31 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 25-11-2020 03:37 AM
Tipikal jantan memang gini la.

hahahaha! part muka basic tu iols tergelak. kejam!
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 12:32 PM | Show all posts
tp dlm mael totey tu, iols rasa gelak kat part yo jer buat lawak sbb selamba badak dia jer muka selamba mcm tu.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Oklah tu melucah mmg perkara biasa lah kan
Sepadan dgn tajuk muvi
Dan dan retis msia lain menepek jadi followers

Bini dia cantik
Anak comel
Tahniah
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Melucah 360 247 je keje. Boring
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list