Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
8329
View
135
Reply

Rare Betul! Yusry Halim KRU 'Throwback' Tiket Konsert Tahun 1995

[Copy link]

Author: rikuren       Show all posts   Read mode

Author
Post time 25-11-2020 12:19 PM | Show all posts |Read mode



Yusri Abdul Halim, salah seorang anggota kumpulan trio adik beradik terkenal, KRU memuat naik gambar tiket konsert mereka pada tahun 1995 di laman Instagramnya.



  



Walaupun tiket berharga ratusan ringgit, tiket yang dijual laris seperti pisang goreng panas kerana populariti mereka dulu.



Melihat di kapsyen yang ditulis beliau, Yusry sempat bertanyakan kepada peminat di manakah mereka berada pada tarikh 25 Ogos 1995?


Menjengah ke ruangan komen, pelbagai komen dibuat netizen termasuk  rakan artis yang turut meminati trio ini.











Kredit foto:



Menggamit memori betul. Anda di mana pada 25 Ogos 1995? - CARI

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 25-11-2020 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Nice caption. Kaka kt sekolah la masa tu.. Tengah menimba ilmu.. Bergonjeng2 mcm kekanak riang lain. Suka gak yuseghi ni. Heheee
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 12:26 PM | Show all posts
igt lagi dua org abg daku yang tika dulu acah2 rappers merintih nak p.. hahaha... time tu daku skolah rendah..  ikot naik keter p hantaq depa dua.. lani depa dua pon dah tak dok sini.. dua2 merantau negara org..
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni tak salah ada sorg abg tu up gambar dia teman bff dia dulu now wife kt fb page Malaysia Dulu Dulu. Wife dia simpan lagi ticket.

Dulu masa zaman gah funfair penang kan panggil retis dtg wat show. Aku usaha ajak arwah ayah gi masa hari K.R.U perform psl masa tu crush ngan abg long huhu. Pstu ckp nak ambik gambo dgn depa ayah tak kasik.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols ambik baju hujan ayah iols lepas tu pakai topi mcm kru
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
knp dia ni makin tua makin hensem?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 12:48 PM | Show all posts
Kurex replied at 25-11-2020 12:34 PM
Iols ambik baju hujan ayah iols lepas tu pakai topi mcm kru

rappers sangat hihi
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 12:53 PM | Show all posts
hensem jugak yusry ni bila dah kertu ye
1995 iols baru darjah 1
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku x igt contest apatah, aku dpt CD limited edition KRU yg pepsi punya.. thn 1998 or 1999 masa tu.. manatah peginya..
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 01:00 PM | Show all posts
dulu byk terjah show retis kt mall je, takde lg sampai tahap beli tiket
lepas abis sekolah dan masuk alam pekerjaan baru la pegi konsert beryak yay yay
konsert terawal gue terjebak ialah LINKIN PARK thn 2003 kt stadium merdeka
kang rajin selongkar khazanah kot ada terselit tix konsert ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
1995 akak form 3
Minat gile2 ngan yusry ni smpai kan signature akak pun inspired by yusry hahahaha.
Buku sains yg panjang kulit tebal tu siap balut gambar yusry. Kalau beli majalah poster tengah KRU mmg jadi mangsa lah
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Kakak aku minat la yusry ni dulu penuh gambar yusry tampal kat bilik dia
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 01:01 PM | Show all posts
masa ni hakak belasan tahun..mmg femes lagu2 kru..
yang nyata cd single yusry sampai la ni masih ada simpan
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
gelas_pelastik replied at 25-11-2020 12:53 PM
hensem jugak yusry ni bila dah kertu ye
1995 iols baru darjah 1

Yusry dulu antara jejants yg paling digilai
Bnyk retis hots pernah jdi gf heols
Pencinta wanita yach
Tp iols puji sebab heols bkn kaki pencurang
Sejenis cepat move on

Mak iols minat dgn yusri ni
Smpai adik heols pun nama yusri
Dek penangan yusri kru

Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 01:04 PM | Show all posts
"Boleh ditukar dgn 6 tin air  coca-cola" ... hehehe

1995 aku bru 6 thn... Tapi awas punya lagu mmg budak2 suka..
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Just nk tanya rambut dia ori ke palsu?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 01:14 PM | Show all posts
yusry digelar luke perry 90210 malaysia
mmg menjadi dambaan para gadis le duluuu
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Walaupun iols msih kecik
zaman mendonia kru
Tp iols suka semua lagu2 kru
Sangat fresh dan sedap
Kpop?iols mengwhoyruskn je

Antara lagu kru iols suka





Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
illa replied at 25-11-2020 12:45 PM
knp dia ni makin tua makin hensem?

Makin hensem ke? Dulu pun masa muda dia mmg nampak berupa skit berbanding hat lain sbb dia byk amik muka belah mak dia kan.
Mak dia kan cucu Jack Fenner pelombong bijih timah kat Perak tak silap.Jack Fenner kawen ngan cina yg duk Perak dapat 5 anak.Kira datuk dia mix cina + omputeh.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 01:23 PM | Show all posts
Suchi replied at 25-11-2020 01:18 PM
Makin hensem ke? Dulu pun masa muda dia mmg nampak berupa skit berbanding hat lain sbb dia byk ami ...

bukan polis ke..
nama melayu wahab fenner
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list