Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
5139
View
79
Reply

[Dunia] Doktor paling seksi di Instagram dikecam gara-gara tidak patuh SOP Covid-19

[Copy link]

Author: YgBenar    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 30-11-2020 12:17 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
OLEH kerana kelihatan seperti tidak mematuhi Prosedur Operasi Standard (SOP) Covid-19, seorang doktor dan selebriti Instagram, Mikhail Varshavski, telah dikecam oleh pengikutnya di media sosial.

Menurut laporan Tribunnews memetik New York Post, doktor muda itu sangat terkenal dan mempunyai lebih 6.5 juta subscriber di YouTube, 3.9 juta pengikut di Instagram dan 2.9 juta di Facebook.

Malah, Mikhail atau dikenali sebagai Dr Mike juga disebut-sebut sebagai doktor paling seksi di Instagram.

Namun, malangnya pengikutnya menjadi berang setelah tular foto yang menunjukkan Dr Mike berpesta di atas kapal di Miami dipercayai dalam majlis ulang tahun kelahirannya yang ke-31 tanpa memakai pelitup muka dan tidak menjaga penjarakan sosial.

Difahamkan sebelum ini, dia seorang yang sangat mementingkan protokol kesihatan untuk mencegah Covid-19, terutama pemakaian pelitup muka.

Menerusi foto tersebut, Dr Mike dikerumuni wanita dengan berbikini di Sunset Harbor dan terdapat juga foto dia memegang seorang wanita tanpa memakai pelitup muka.

Foto-foto tersebut mencetuskan amarah peminatnya.

Kata mereka;

Saya tahu itu adalah hidup anda dan anda dapat melakukan apa yang anda mahukan, tetapi anda telah memilih untuk menjadi tokoh masyarakat.

Dan kerana itu dan profesion anda, anda berpegang pada standard yang lebih tinggi.

Anda harus menjadi contoh. Saya mengagumi dan menghormati anda. Sekarang semuanya hilang.

Anda mempunyai pengaruh perubatan yang besar. Orang ramai turut selalu mendapat ilmu perubatan mengenai pandemik Covid-19 daripada anda, itu bukan penampilan yang baik.

Dr Mikhail Varshavski dinobatkan sebagai sexiest doctor alive oleh majalah People pada tahun 2015.

Dr Mike bekerja sebagai doktor utama di Chatham, New Jersey, New York.

Sementara itu, seorang wakil Dr Mike menyangkal tohmahan orang ramai dan mendakwa Dr Mikhail Varshavski hanya menanggalkan pelitup muka untuk berenang.

Dr Mikhail Varshavski menanggalkan pelitup muka hanya ketika masuk dan keluar daripada air, juga sesuai dengan panduan CDC untuk topeng basah dan dia sentiasa memakai pelitup muka demi keselamatan di tengah musim wabak, katanya.

https://www.google.com/amp/s/www.thesun.co.uk/news/worldnews/13307796/sexist-doctor-alive-blasted-for-partying-without-mask/amp/
IMG_20201130_001626.jpg
IMG_20201130_001427.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 30-11-2020 12:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Frust aku tgok mike dgn girls lain
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 12:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Doktor Mike muka memang hensem, biasa tengok video dia kat fb je
Btw dia ni lurus ke ye?
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 12:22 AM From the mobile phone | Show all posts
DR paling seksi?... Buta kah apa... aku kenal ramai lagi Dr yang handsome dan ada juga yang hauk... Done rupashaming
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 12:22 AM | Show all posts
tak seksi pun, biasa jerr.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 12:22 AM From the mobile phone | Show all posts
selama ni aku ingatkan dia gay.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 12:28 AM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 29-11-2020 08:22 AM
tak seksi pun, biasa jerr.

Ramai Dr di america yang good looking apabila sudah bekerja... Sewaktu di medical school selalu nya selekeh saja... Tapi tidak lah selekeh seperti student architecture..
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 12:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Unik namanya.. Ingatkan Michael.. Rupanya mikhail
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 12:38 AM | Show all posts
Dwdrum replied at 30-11-2020 12:28 AM
Ramai Dr di america yang good looking apabila sudah bekerja... Sewaktu di medical school selalu ny ...

Ai percaya jah sis, ada lg lebih gojes drpd ni. Org tahu kewujudan Dr Mike sbb dia menyerlah kat socmed. tbh ai rasa dia nih sejenis vain, very image conscious. Entahlah citarasa memasing, mungkin taste ai lebih berpijak di bumi yg nyata kot.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 12:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Bese jer haper yg seksinya
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 12:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Dwdrum replied at 30-11-2020 12:28 AM
Ramai Dr di america yang good looking apabila sudah bekerja... Sewaktu di medical school selalu ny ...

Setuju... Ada dr us kat ig yg aku suka like. Sbb selain dia ensem.. Kelakar.. Hahahaa. Cuci mata.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 01:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Oh gambar dia yg pakain biru tu merata. Iols jarang ber ig tak perasan pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 08:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni ke yg bercinta dgn miss universe drpd Philippines tu?
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 09:02 AM | Show all posts
Gaydar berdenting x @Kurex
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 09:05 AM | Show all posts
bc tajuk igtkan doc pmpuan menyeksi ke hape.. ropanya
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 09:08 AM From the mobile phone | Show all posts
i da lame subscribe utube dia, ingatkan pure american, xsangka kturunan russia atau polish tgk namenye tu
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 09:12 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 30-11-2020 12:54 AM
Setuju... Ada dr us kat ig yg aku suka like. Sbb selain dia ensem.. Kelakar.. Hahahaa. Cuci mata.

Doc ipes udahlaa sarah.. tu pun tak pandang rupa kita ni hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 09:16 AM | Show all posts
eh...dia ni yg pernah couple dgn miss universe dr filipin tu kan....pia ape ke ntah name dia
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 09:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 30-11-2020 09:12 AM
Doc ipes udahlaa sarah.. tu pun tak pandang rupa kita ni hahaha

Hahahaha... Aku suka layan ig dari sana.. Skrg sebab depa nak lepaskan tekanan.. Tiktok mcm2..
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 09:31 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 30-11-2020 09:29 AM
Hahahaha... Aku suka layan ig dari sana.. Skrg sebab depa nak lepaskan tekanan.. Tiktok mcm2..

Oo ye ke.. aku ni tak reti la tik tok laa.  Pdhl benda ni amat berguna utk naikkan rating bis..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list