Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
2898
View
37
Reply

[Dunia] Nenek kertu vietkong berabis 61 juta demi tampak seperti pinang dibelah dua dengan anak hekannya yg jauh lebih muda

[Copy link]

Author: Modngengade       Show all posts   Read mode

Author
Post time 1-12-2020 09:05 AM | Show all posts |Read mode



Hanoi: Mahu kelihatan sepadan bersama pasangannya yang muda, seorang wanita di Vietnam nekad melakukan pelbagai pembedahan plastik pada wajahnya.

Hoa Cuong Thu Sao, 62, sanggup melabur 61 juta rupiah (kira-kira RM17,695) untuk mengubah hidung serta bahagian matanya untuk kelihatan lebih menawan seperti wanita muda sebelum majlis perkahwinannya.



Bahkan, wanita itu sebelum ini pernah melakukan pembedahan plastik lain termasuk menghilangkan tatu serta merancang membuat rawatan awet muda bagi menegangkan kulit muka.

Menurut portal detik.com, Thu Sao sudah melangsungkan perkahwinan dengan pasangannya yang berusia 26 tahun pada 2018.

Kisah keunikan percintaan mereka kembali tular di media sosial bersama gambar mereka.

Sementara itu, lapor VnExpress Thu Sao, wanita itu berkenalan dengan suaminya kerana lelaki itu menjadi pelanggan tetap kedai kopi miliknya.

Walaupun ramai mengecamnya namun akuinya dia seperti wanita lain juga memerlukan teman hidup.

Selain itu, sebuah media China melaporkan, perkahwinan mereka begitu utuh sampai hari ini, apabila wanita itu memuat naik hantaran di Facebook, khas untuk suaminya.

"Tiga tahun ini, ramai bertanya tentang hubungan kami dan ada yang mengecam, namun kami tetap bersama dan membuktikan cinta kami benar.

"Sekelip mata, tiga tahun berlalu dan setiap waktu yang kami lalui bersama begitu membahagiakan.

"Masa depan kami juga akan turut menyenangkan," katanya.

© New Straits Times Press (M) Bhd

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 1-12-2020 09:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku percaya cinta sejati
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 09:17 AM From the mobile phone | Show all posts
61 juta rupiah padan la tu dgn hasil nya..ingtkan rm61 juta or 61 juta usd baik nenek terjun lombong aje
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 09:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Rasanya laki tu boleh terima seadanya perempuan tu tapi perempuan tu mesti tak tahan kena kecam dan kutuk dengan netizen. Mesti netizen tu age-shaming perempuan itu. Tu yg sanggup buat pembedahan utk nampak muda sebaya..

Lelaki itu jatuh cinta dengan kelazatan penangan kopi dara ke janda ni..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 09:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Nasib baik cantik lepas operate..tak nampak muka keras sangat


Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 10:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Tu gambar before after ke?
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 10:07 AM | Show all posts
apsal dgn muka lelaki tu sekali berubah...
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 10:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak payah pelik

Sekarang zaman internet kita dah makin terdedah kepelbagaian selera manusia ni. Jangan ingat satu dunia ni manusia sepesen.

Aku lebih percaya cinta yang pelik ni daripada yang konvensional sebab mereka kalis dan survive kecaman.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 10:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada lelaki mmg fetish dgn wanita tua ya. Gilf dan milf
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 10:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah cinta, sanggup la buat apa sj
Skrg ni bikin muka, body bagai tu dah mcm pakai mekap je
Kita xsanggup tp ramai je yg sanggup
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 01:58 PM | Show all posts
Dulu cerita macam ni ramai tak tahu sebab tak diviralkan macam sekarang.  Jadi tak ada yang pelik kalau dah sama2 suka.  Hanya masyarakat yang masih hidup by book je suka berkata mengenainya.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 01:59 PM | Show all posts
getarsukma replied at 1-12-2020 10:00 AM
Tu gambar before after ke?

aku nmpk mcm dua gmbr tu org / pasangan yg berlainan...
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 02:01 PM | Show all posts
ok la tu 17 ribu hengget aja... idok ler mahal mana...
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 02:05 PM | Show all posts
anak ikan dia mcm main utk team lain jah
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 02:12 PM | Show all posts
muka boleh ubah..poen cm badak menguap tu nenek ni operate skali tak?
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
antikorokprovok replied at 1-12-2020 09:21 AM
Rasanya laki tu boleh terima seadanya perempuan tu tapi perempuan tu mesti tak tahan kena kecam dan  ...

Betul tu. In fact, kata2 chuols reminds me of Sheeda Dangdut. Dia mohon cerai sbb kesian suaminya selalu diejek kwn2 beristeri berusia. Suami dia ok ja. Malah, Sheeda ngaku suami clean takda skandal. Tp dia kata dia tak tahan hadap kata2 org. Kita tak tau apa yg deme alami dan rasai but personally meols rasa rugi sgt sebab dah 10 tahun hadap why called it a quit. ...
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
hungryhenry replied at 1-12-2020 10:09 AM
Ada lelaki mmg fetish dgn wanita tua ya. Gilf dan milf

Kenapa cinta 'pelik' terus dilabel fetish? It sounds so degrading....
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru nk ckp banyaknya duit juta2. Rupanya rm16k ja utk rwpair muka. Takde la byk sgt
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 07:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Tp sheols masih nmpk kertu wpn dh hbs 61 juta rupiah. Dh suka sama suka netizen tu biasa lah dengki.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa guna rupiah?dia bt pembedahan plastik kt indonesia ke?hehehe
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list