Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
11204
View
127
Reply

Wow Katanya, Fazura Bangga Ada Suami Kacak Macam Fattah Amin

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 1-12-2020 11:06 AM | Show all posts |Read mode
Pelakon Fattah Amin akui terkejut apabila sekali lagi tersenarai antara lelaki paling kacak dunia pada tahun 2020.


Jelas Fattah, 30, dia bersyukur kerana masih ada peminat yang mencalonkan namanya dan tidak menyangka akan tersenarai lagi sekali.




  



"Syukur Alhamdulillah... Itu yang boleh saya katakan.


"Sebelum ini pun pernah ada tersenarai, kemudian tahun ini pun ada lagi. Saya pun tak sangka.




Foto: IG




"Kalau tak salah, itu pun hasil daripada orang undi," katanya kepada Gempak.


Fattah merupakan selebriti tunggal dari Malaysia yang menerima pencalonan tahun ini anjuran TC Candler.


Pencalonan dipilih berdasarkan undian dan komen peminat yang dihantar ke laman YouTube rasmi TC Candler, sebelum 100 nama Jejaka Paling Kacak dan Wanita Paling Cantik disenarai pendek.


  



Bekas juara Hero Remaja itu mendapat tentangan sengit daripada tiga selebriti Indonesia, beberapa aktor Hollywood seperti Leonardo DiCaprio dan Chris Evans serta artis K-Pop.


Mengulas mengenai reaksi isterinya, Nur Fazura apabila dia tersenarai dalam calon tersebut, cerita Fattah senarai itu pernah diulang siar dalam akaun Instagram aktres itu sebelum ini.


  



"Faz ada repost dari Instagram saya. Katanya 'wow', mungkin dia bangga dengan suami dia," tambahnya ringkas. -CARI


Sumber: Gempak

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 1-12-2020 11:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Cringe.. tp siapa la xbangga ada suami kacak
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Baru tau fattah ni bekas hero remaja
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 11:15 AM | Show all posts
tapi memang kaciak pun..
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Addrianna at 1-12-2020 11:25 AM

Another thread sampah.reporter cari ni memang lapar tulis cerita orang yang tak ada benda nak diceritakn ke?

Dekat mana lah fattah atau fazura cakap bangga tu kalau ada tepek lah.memandai je lh reporter cari ni buat intipati  yang  tak ada langsung pun.

Oh pasal ayat ni
Faz ada repost dari Instagram saya. Katanya 'wow', mungkin dia bangga dengan suami dia," tambahnya ringkas. - kefahaman editor cari fazura bangga dapat lelaki kacak.to editor
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 11:22 AM | Show all posts
saya pun akan bangga kalau bersuamikan lelaki hensem
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 11:35 AM | Show all posts
Addrianna replied at 1-12-2020 11:17 AM
Another thread sampah.reporter cari ni memang lapar tulis cerita orang yang tak ada benda nak diceri ...

biasalah chouls kenalah
buat tajuk mengundang
reporter dan haturs cari
rindu kot zaman fattzura dikutuk hebat
oleh semua warga forum

yg miskin tak selamanya miskin
yg dibenci tak selamanya dibenci
adilkn sebab bumi tu bulat

untuk tak out
iols pun giler tak bangga
kalau dpt suami helok
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Untunglah ada laki hensem time hujan2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Suami aku tak kacak
Tapi he still make me proud
In so many ways...
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 11:45 AM | Show all posts
Eh, perlu ke bukak thread ni?
Kalau betul pun die bangga, ape nk kene gosip?
Bkan die kate laki orang lain hensem.
BTW, xde pun post fazura kate mcm tu.
Blah la weh

- CARUT
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 11:45 AM | Show all posts
abadi84 replied at 1-12-2020 11:41 AM
Suami aku tak kacak
Tapi he still make me proud
In so many ways...

alhamdulilah rezeki chouls
misti bahagia sgt kn
suami iols boleh tahan hot
and he also make me proud
in so many ways..
ttiba nak juga copy ayat chouls
ampun chouls
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 11:51 AM | Show all posts
slyfynx replied at 1-12-2020 11:45 AM
Eh, perlu ke bukak thread ni?
Kalau betul pun die bangga, ape nk kene gosip?
Bkan die kate laki or ...

itulah macam aku kata tadi level dah sampai editor cari tapi buat thread sampah tak ada langsung isi gosipnya

Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
slyfynx replied at 1-12-2020 03:45 AM
Eh, perlu ke bukak thread ni?
Kalau betul pun die bangga, ape nk kene gosip?
Bkan die kate laki or ...

Tak pernah lagi baca thread 'cerdik sikit',  daripada wartawan cari. Tak copy paste ig, hijack benang forumer lain.
Tetap bangga jadi wartawan cari mcm cenggitu pun
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
I think they are compliment each other kot.. fattah bangga dpt isteri cantik.. and vice versa..
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 12:14 PM | Show all posts
memang hensem juga laki Faz ni.

Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau meols pun bangga dapat lelaki handsome, humble mcm fattah.. kalau dpt laki lembam mcm kekrul mungkin iols malu
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Admin tak nak bukak thread - FATTAH BANGGA ADA ISTERI CANTIK SEPERTI FAZURA
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 12:19 PM | Show all posts
Ada jugak lelaki Malaysia tercalon.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 12:23 PM | Show all posts
kesimpulan dari  "Faz ada repost dari Instagram saya. Katanya 'wow', mungkin dia bangga dengan suami dia," tambahnya ringkas...

dh jadi gosip..mslhnya..apa yg hendak digosipkan...hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 12:25 PM | Show all posts
Memang Fattah hensem pun.
padan la dgn fazura yg lawa gojess
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list