Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
4621
View
51
Reply

Sunyi? Yang Sunyi Tu Mak Kau! - Azwan Ali

[Copy link]

Author: CARI-HBZ       Show all posts   Read mode

Author
Post time 2-12-2020 12:36 AM | Show all posts |Read mode







Baru-baru ini telah diadakan satu temubual antara MediaMuliaTV dengan ikon pengacara Azwan Ali atau lebih dikenali sebagai Diva AA.


Ditanya adakah Azwan Ali kesunyian (lonely), Azwan menegaskan dia tidak pernah kesunyian walaupun selalu dilihat berseorangan.


"Tak ada. Mak kau tu yang lonely, duduk kat kampung tunggu kau balik nak habiskan boraih (beras), lepas tu kau balik mencekik satu sen pun kau tak bagi. Kau balik bodoh je salam, salam, salam... itu ya  lonely"


Diva tak pernah lonely, memang kalau tengok most of my time.. alone, sebab apa? Nobody trusted! " kata Azwan. - CARI









Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 2-12-2020 12:44 AM From the mobile phone | Show all posts
diva nan hado
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2020 12:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Mokluuuuuu why bother why bother
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2020 12:53 AM From the mobile phone | Show all posts
abangnon replied at 2-12-2020 12:44 AM
diva nan hado

Bangnon mana pulak ni?
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2020 01:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Meroyan LG ke
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2020 01:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Hahahahhaha!
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2020 02:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Haihh mula lagiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2020 02:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Bukan dia ni ke yg problem dgn arwah mak dia...sakit n meninggal pun dia tak melawat....
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2020 04:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Dengar boleh percaya idokk le iols..
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2020 05:48 AM | Show all posts
Malaysia dah ketandusan artis. Yang top top meletop merepek tak ada seni bakat.  Netizen suka artis2 mereka. Jadi jgn salahkan artis. Mereka hanya ikut selera netizen.

artis malaysia yang trending dan meletop : host pondan poyo dan influencer bungkus muka.




Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2020 07:30 AM | Show all posts
eleh, mana nak mengaku..
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2020 07:37 AM | Show all posts
sunyi le tu, pi divert ke mak org lain plak
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2020 07:38 AM From the mobile phone | Show all posts
siannnnnnnnnnnn...
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2020 07:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Tp dia mmg lonely pn.aku teringin nak lepak2 dgn dia ..mesti dia suka aku..sbb aku ni mudah terhibur dn cepat tacing gak
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2020 07:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Yang bertanya tu salah jugak..dah tau orang tak berkeluarga tanya soalan macam tu.


Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2020 08:25 AM From the mobile phone | Show all posts
talitamplom: Mokluuuuuu why bother why bother

Period kot niii..
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2020 08:32 AM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 2-12-2020 07:45 AM
Tp dia mmg lonely pn.aku teringin nak lepak2 dgn dia ..mesti dia suka aku..sbb aku ni mudah terhibur ...

Pas lepak2.. ko kena maki.. haktuih haktuih haktuih nanti
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2020 08:52 AM | Show all posts
mental illness is real.
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2020 09:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Pernah nmpk dia minum sorg2 kat pavi..
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2020 09:47 AM | Show all posts
Habis kena maki je sape yang berani mencucuk diva aa ni.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list