Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
20896
View
215
Reply

Memalukan! 'Guru' Selamba Hina Anak Fattah, Fazura Sumbing

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-12-2020 02:49 PM | Show all posts |Read mode
Seorang wanita menimbulkan kemarahan ramai terutama peminat Fattah Amin dan Fazura selepas melemparkan kata-kata hinaan terhadap anak pasangan terbabit.




Kredit foto: IG




Wanita itu dilihat kurang senang dengan keputusan Fattah dan Fazura yang belum bersedia mendedahkan wajah anak mereka kepada umum.


Hanya kerana itu, dia dengan selamba menulis di ruangan komen Facebook Gempak, "Anak dia sumbing agaknya".




Kredit foto: FB




Justeru, kelancangannya itu mendapat perhatian ramai hingga dikecam berjemaah.


Lebih memalukan apabila tinjauan di laman Facebooknya mendapati dia merupakan seorang guru.





Kredit foto: FB




Kalau tiada perkara berfaedah untuk diperkatakan, sebaiknya kunci saja mulut tu. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 3-12-2020 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Hamidah Hassan.... betul ke dia cikgu???
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Acik ni bitter benor tak dapat tengok anak patah amin..
Tak dapat ke memalam?
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 02:55 PM | Show all posts
dulu2 di zaman dulu kala ziana xmo tunjuk anak kembar dia pun or kata sumbing
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
yg batak sgt merempan ngan artis nk tunjuk ke tak nk tunjuk dah kenapa makcik?

makcik.. oh makcik.. dh tua2 pun bodoh
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 02:57 PM | Show all posts
tak memasal dah tua2 kena hentam dgn tijen.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Profile pic acik pun x menahan hahha..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Bab baby ni aku pantang betul kalau irang bermulut lancang. Baby tu tak kacau siapa2 kot, ko bitter sangat dah kenapa? Jeles la tu netizen taksl sabar nak tengok muka anak fattzura. Sama macam kes orang cakap instafemes anak couple terkenal macam terencat, budak tu herlok je belajar.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 02:58 PM | Show all posts
kalau anak dia sumbing sklipun, mak bapak dia boleh operate.
tapi kalau hati hitam,  xda duit dpt repair..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
joannakimberly replied at 3-12-2020 02:58 PM
kalau anak dia sumbing sklipun, mak bapak dia boleh operate.
tapi kalau hati hitam,  xda duit dpt r ...

Good one!!!
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Teringat cikgu sekolah dedulu pun mulut hazab jugak ada budak kelas tu mixed bapak dia cina and then budak kelas aku tu  kena hina "ko ni lembab sebab makan babi ke macam bapak ko.." sampai sekarang tak boleh lupa oh
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
bukan chuolzahhhh yg guru tu kan @acikgomen?
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Tp perlu ke another tred pasal fattzurafatima ni....
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by dua_chzy at 3-12-2020 03:07 PM
makcun14: Teringat cikgu sekolah dedulu pun mulut hazab jugak ada budak kelas tu mixed bapak dia cina and then budak kelas aku tu  kena hina "ko ni lembab seb ...


Apsal la Melayu kampung ni lancang bebeno mulut. Ingat lagik ada poromer cerita, depan bai jual roti neneknya cakap takleh beli (apa ntah tak ingat but makanan la) apa bai tu jual sebab buat guna air kencing bai tu. Gila ka apa orang tua cakap gitu depan bebudak. Hairan akak. Kakak juga ingat Cepone hada cerita dalam majalah jiran2 Melayu maknya tak mau makan masakan maknya masa heol bebudak dulu kerana dituduh ada babi. Masa akak kat U pun gila lancang mulot lecturers (subjek teras) Meleis bila bicara soal agama iya. Tapi kalau Islam dikutuk sah2 merempan tak cukup tanah.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
dengan baby pon dengki..jahat betul hati tu
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 03:09 PM | Show all posts
update jelah kat thread sedia ada...perlu ke banyak2 thread...


AND CHE GU...
aku pun meluat dah ngan fattzura nih...

TAPI.. xdak la sampai aku nak pikiaq hat buruk2 pasai Fatima...
anak2 nih....selagi belum baliaq ahli2 sorga che gu oiiii....
xkisah laa anak sumbing kaa cacat kaa normal sempurna semua...
gamak lahhh hang kata anak org lagu tu...
buruk perangai sgt chegu oiii!!
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah tua tapi mulut dan hati jahat
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 03:12 PM | Show all posts
Dahlah guru ilmu khas pula tuh
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku paling nyampah orang tua main facebook.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 03:14 PM | Show all posts
secara x sengaja teringat kat babak ni

skip ke 0:55


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list