Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
15697
View
110
Reply

Janna Nick Makin Seksi, Dah Putus Dengan Kekasih Ke?

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-12-2020 02:58 PM | Show all posts |Read mode
Menjadi seorang selebriti pastinya membuatkan diri mereka sentiasa diperhatikan oleh netizen sehingga ada yang akan menilai setiap perbuatan yang mereka lakukan.


Seperti contoh berlaku kepada pelakon cantik manis, Janna Nick apabila ruangan komen gambar di laman Instagram miliknya dihujani komen berbaur negatif.


Foto: IG




Pelakon drama Leftenan Zana itu telah memuat naik sekeping gambar menunjukkan dia berada di sebuah gimnasium.


Rata-rata komen yang ditinggalkan bercakap mengenai tubuh badannya.


  



Netizen turut menegur pakaian yang dikenakan oleh pelakon berusia 25 tahun ini kerana ia agak ketat.


Sebelum ini Janna juga pernah ditegur oleh netizen apabila beliau memuat naik fotonya memakai baju sukan ketika sedang berbasikal.




  



  



Tetapi kalau nak bersukan kita memang digalakkan untuk memakai pakaian yang selesa supaya tidak mengganggu ketika bersukan kan?


Dalam masa yang sama, ada juga yang bertanya tentang hubungan cintanya bersama dengan pelakon Dini Schatzmann kerana jika dilihat di Instagram Janna, gambar kekasihnya itu sudah tidak kelihatan lagi.


  



Apa pun kita doa yang baik-baik sahaja okay! -CARI


Sumber:HOT FM

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 3-12-2020 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
sampahhhhhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 03:05 PM | Show all posts
janna nick ni awat makin seksi eh? dulu sblm kapel elok je sopan pakai pn ala tomboy. sekarang baju ketat sendat lepastu selalu posing tertonggeng mendada
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Perasan jugak dia ni makin seksi. Komain menayang skrg..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 03:11 PM | Show all posts
ya ukhti.... anta mau belajar ilmu penasaran?ana boleh ajar enta jannah. ana buka kelas fardu 3 pagi  - dai viet

aumm  yumm ku ratah ratah juga kau ni sampai tinggal tulang - ostak hamadi
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Tengah memancing ke?
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 03:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada perasaan nak possing cam model
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 03:15 PM | Show all posts
kelakar pak abu tu komen
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 03:17 PM | Show all posts
za8da replied at 3-12-2020 03:07 PM
Perasan jugak dia ni makin seksi. Komain menayang skrg..

dia meminta la tuu
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 03:18 PM | Show all posts
dia suka posing kankang2 kaki lately ni
motipp
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Teringat gosip dulu kala yg dia xnak pakai baju sorang designer ni sebab terlampau ketat dan seksi... JN bgtau yg dia xpakai pakaian mcm tu.. last2 skrg... Hurmmm
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah macam katalog nak menjual. Harap dik.janna tak terjebak.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 03:29 PM | Show all posts
mcm bohsia
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni culture shock ke meminta.. Pastu salahkan laki konon xpndi jaga nafsu... Yg perempuan pon menayang dgn bangga..dua2 sama je patut kena azan Hmm
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Nmpk horny je ko janna..bdn dia mmg jenis montok2.gebu kan
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 3-12-2020 03:31 PM
Ni culture shock ke meminta.. Pastu salahkan laki konon xpndi jaga nafsu... Yg perempuan pon menayan ...

Culture shock tak kot...lebih kpd cheap girl... tp kan kaka,kalau ckp mcm tu,nanti ada laa y cakap, ikut suka dia laa nak pakai apa,y laki tu kena laa jaga mata..asyik2 salahkan pmpuan.. depression taw dak..ehhhhh~tiberrrr~
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by love_warrior at 3-12-2020 07:56 AM
lolipopbiru replied at 3-12-2020 07:05 AM
janna nick ni awat makin seksi eh? dulu sblm kapel elok je sopan pakai pn ala tomboy. sekarang baju  ...


Perasan jugak, sejak cp bkn main dia show off
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh menjana ekonomi tau gosip ni. Malah mampu mengembangkan sel otak
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 04:02 PM | Show all posts
yg pompuan suka menayang bentuk2 asset.. yg lelaki tengok pulak suka imaginasi bayangkan yang bukan2..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 3-12-2020 03:45 PM
Culture shock tak kot...lebih kpd cheap girl... tp kan kaka,kalau ckp mcm tu,nanti ada laa y cakap ...

Hehehe.. Kaka gelak byk kali tgk komen dik suki kat benang hujung sana.. Nk reply komen mls plak.. Tp kalau beza bengap dgn lurus pon acik porum susah nk beza mmg susahla nk berdiskusi elok2..confirm kena kecam PA

Oh ye.. Lagi satu tang ckp hensem tu bkn pada mata acik kepam katanyeh..tp kaka dok bc2 komen ramai je bbnu snediri kata mmg xhensem.. Xtau la nk sembang lagu ape lagi pasni.. Sumenye salah jeekkk.. Diorg je pny pdpt yg betul.. Kehkeh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list