Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
3169
View
28
Reply

"Seronok Tengok Hubungan Erra Fazira Dan Awie"

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-12-2020 03:26 PM | Show all posts |Read mode
"Suka tengok hubungan persahabatan Erra Fazira dan Datuk Awie. Semoga hubungan persahabatan ini akan kekal sampai bila-bila. Insya-Allah."


Itu antara komen pengguna laman sosial di Instagram Erra Fazira yang memaparkan pelakon itu memberikan hadiah berupa set penjagaan rambut sempena hari jadi Awie ke-52 yang disambut baru-baru ini.


Erra menerusi hantaran itu turut mendoakan semoga isteri Awie, Datin Sharifah Ladyana Syed Samsuddin, 33, yang kini hamil tujuh bulan selamat bersalin.


  



"Hadiah 'belated birthday' kepada kekanda yang budiman, Awie. Alhamdulillah segala onak duri berjaya ditempuh hingga menjadikan kekanda Datuk Awie satu nama besar di persada seni tanah air. Alhamdulillah.


"Tahniah buat Datuk dan Datin yang bakal menimang cahaya mata tak lama lagi. Semoga seisi keluarga sentiasa dalam rahmat Allah, berjaya dan bahagia zahir batin, dunia dan akhirat. Jangan lupa gunakan set penjagaan rambut dari Faith Fleur tau. Sangat bagus untuk masalah keguguran," tulisnya.


Foto: IG




Menerusi video yang dimuat naik juga, Awie kelihatan begitu teruja mendapat hadiah daripada Erra ketika mereka menjalani penggambaran telefilem Sue-On terbitan Awie menerusi syarikat produksi Rumah Produksi Merah.


"Wah, alamak dapat hadiah. Terima kasih banyak-banyak," katanya. -CARI


Sumber:Harian Metro

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 3-12-2020 05:09 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 05:27 PM | Show all posts
kalau seronok sangat lalui la apa yang dah mereka lalui ....

koserrr la dikkk
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Komen pengguna laman sosial pun boleh jadi tajuk thread hmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Nk Komen pasal product yg erra promote tu lah..boleh percaya ke product tu berkesan utk masalah rambut gugur. Zaman2 erra free hair dulu Kita tahu lah rambut erra jenis nipis sbb tu selalu pakai wig. Now sheols dh pakai tudung tup tup jadi duta product rambut. Kalau rambut sheols dh botak pun mana Kita nk tahu kan{:smile
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa kata datin
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 07:03 PM | Show all posts
Itu antara komen pengguna laman sosial di Instagram Erra Fazira yang memaparkan pelakon itu memberikan hadiah berupa set penjagaan rambut sempena hari jadi Awie ke-52 yang disambut baru-baru ini.

Pasni leh dapat anugerah thread terbaik
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 07:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Aritu ternampak dlm interbiu DJNaz tu
Erra ckp dia tomboy asalnya
Lps menang ratu cantik Awie yg usha dia
Dia plk mmg peminat rock
Tu yg Awie mmg special sikit kot pd dia
Takde pun sebut Yusri
Pdhal kawin bapak grand
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
chandrahusin replied at 3-12-2020 07:31 PM
Aritu ternampak dlm interbiu DJNaz tu
Erra ckp dia tomboy asalnya
Lps menang ratu cantik Awie yg u ...

Bini baru awie ni peminat erra gak.. so dpt green lite la drpd bini utk buat apa2 marketing.. berbanding dgn lisa.. xble nak harap lisa mcm bini awie.. masing2 ada hati nak kena jaga, kang kl diorg gado, busuk nama erra gak..

Done sembah ratu hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
RumiMenari replied at 3-12-2020 07:44 PM
Bini baru awie ni peminat erra gak.. so dpt green lite la drpd bini utk buat apa2 marketing.. berb ...

Ooo patut la..
Iya lah msg2 ada bini
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Hehehehe... dia ni dari taim Ms Malaysis memang dah botak kat depan tuh. Geng2 satu skolah tau ler
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Xde manusia yg perfect kan. Dah muka lawa rambut pulak kurang. Kesian nya... elok la pakai je tudung. Klu pakai rambut palsu dosa satu, aurat dosa satu lg. La ni pakai je tudung settle masalah.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
So???? Kita nak kena buat pulut kuning ke hape??
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
RumiMenari replied at 3-12-2020 07:44 PM
Bini baru awie ni peminat erra gak.. so dpt green lite la drpd bini utk buat apa2 marketing.. berb ...

Patut ayat last u letak no account u sekali
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
SayaSayangMama replied at 3-12-2020 08:26 PM
Xde manusia yg perfect kan. Dah muka lawa rambut pulak kurang. Kesian nya... elok la pakai je tudung ...

Wakakkakaka ... Tu lah dulu org panggil dia primadona rambut palsu
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Ohhh...Awie dah kahwin baru ye. Ingat thread ni nak ship diaorang berdua.

Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
chandrahusin replied at 3-12-2020 07:31 PM
Aritu ternampak dlm interbiu DJNaz tu
Erra ckp dia tomboy asalnya
Lps menang ratu cantik Awie yg u ...

erra masih bahasakan bapak Yusry sebagai bapa mertua dia. Hubungan tak putus sampai skrg
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
sokmogitu replied at 3-12-2020 08:49 PM
erra masih bahasakan bapak Yusry sebagai bapa mertua dia. Hubungan tak putus sampai skrg

Yeke chuols

Tapi hubungan anak menantu dengan mak bapak mertua ni mmg kekal forever walaupun berpisah dgn suami. Kalau nak sentuh tangan & buka aurat pun boleh sbb status anak-mak/bapak tu kekal & dah jadi mahram. Setau iols la.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Auchhh.. sweetnya..
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 03:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Baguslh berbaik2 mcmtu
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list