Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1998
View
19
Reply

Aliff Syukri Kerja Keras Demi Syarikat Sampai Masuk Hospital

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-12-2020 04:53 PM | Show all posts |Read mode
Jutawan kosmetik Datuk Seri Aliff Syukri dimasukkan ke hospital gara-gara tekanan kerja untuk memajukan syarikatnya AS Legacy.


Aliff Syukri Kamarzaman, 33, berkata, tidak mudah untuk berjaya kerana orang lain tidak nampak kesukaran dihadapinya.




Kredit foto: IG Aliff Syukri



"Nampak ingat mudah untuk berjaya, tetapi orang tidak pernah nampak kesukaran.

"Hari ini adalah hari paling bersejarah buat saya. Demi kejayaan syarikat saya untuk mencari rezeki yang halal, sampai masuk hospital saya," catatnya di Instagram.


Tidak menyatakan lokasi hospital, Aliff juga memuat naik foto tangan berbalut jarum tiub air dan sebungkus makanan.


Aliff di Instagram Story turut merakam dirinya terlantar atas katil sebuah wad.






"Ini telah berlaku pada diri saya dan tidak pernah saya alami sebelum ini, dan semoga ia memberi pengalaman yang manis yang boleh saya jadikan kenangan," catatnya.




  



Semakan di Instagram Story terkini menunjukkan Aliff sudah keluar hospital dan bekerja seperti biasa dengan mempromosikan produknya D'Herbs.




Sumber: ProjekMM

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 3-12-2020 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Yelah nasib baik akaun dah nyah beku.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga cepat sembuh...
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 05:08 PM | Show all posts
Adoi.. tak menahan tak filter pinky tuh.. fonden sunggoh!!
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
kerja keras menda nya kerja tau nak menipu jah siap pakej bodoh gi kantoikan diri sendiri sebab nak lawan netizen kan
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 06:50 PM | Show all posts
kerja keras tarik perhatian?
tapi ayat dia guna tu betul kerja keras... bukan kerja susah... tak jadi nak kecam
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 07:04 PM | Show all posts
Attention whore.
tu je aku nk cakap.
Please la weh, lantak la diorang2 nk terjun laut pun, x yah bukak thread ungka2 ni leh x.
Bukan gosip, dan bukan retis
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
slyfynx replied at 3-12-2020 07:04 PM
Attention whore.
tu je aku nk cakap.
Please la weh, lantak la diorang2 nk terjun laut pun, x yah b ...

Tgkla sapa yg bukak benang ni...
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
slyfynx replied at 3-12-2020 07:04 PM
Attention whore.
tu je aku nk cakap.
Please la weh, lantak la diorang2 nk terjun laut pun, x yah b ...

Aku stujuk!!! Tapi ada mungkin yang bukak benang dapat duit kot. Kita lerr yang kena boikot benang fonen dengan Cik B hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Okey...next!!!! X penting nak masuk sepital gila pon x kisah
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
dramaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg penting sempat nk ber soc med..
Adoi.
Get well soon la tok
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Korang caya ke dia masuk sepital sebab sakit? Hehe
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 03:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa LG produk dia yg laku sekarang ek
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 09:33 AM | Show all posts
oh...ada lagi?
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 10:49 AM | Show all posts
abes tu pakcik jual pisg tepi jalan tu tak struggle ke..yg tu lg la demam panas pon xhirau,meniaga jugak..ko at least demam skit masuk hosp 5 bintang...puihhh laaaa
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 11:50 AM | Show all posts
Alang2 dah cek in hospital boleh creat cerita macam tu.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Takkanlah yg ni paling bersejarah dlm hidup dia. Nampak nau menipunya
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 12:15 PM | Show all posts
dia ni kan , tiap kali ade org lain tengah dpt perhatian ,mesti tbe2 dia ni nk jugak jadi limelight. nk attention jugak. tiap kali kot. sedih sgt ke kehidupan kluarga dia ni smpai perlukan sgt perhatian / simpati netizen.

skang kn musim org dok ckp pasal cik B punye lagu , tgh trending kt utube.. dan2 lahh dia ni sakit la ape lah.



Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 12:19 PM | Show all posts
masuk kejap jer pun...
dari artikel tu pun tulis, petang da live IG kat rumah...
proper ler mamat nih....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list