Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1115
View
12
Reply

Saya Ingat Polis Tak Serbu Kedai Makan Di Kampung'

[Copy link]

Author: Aking       Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-12-2020 05:06 PM | Show all posts |Read mode


Saya menyesal sebab pandang remeh soal prosedur operasi standard (SOP), saya ingatkan kedai makan kawasan kampung ini, polis tak datang serbu.

Itu kata seorang remaja berusia 17 tahun yang diberi amaran oleh pihak berkuasa kerana tidak mematuhi prosedur operasi standard (SOP) di kedai makan di Kampung Mekasar di Pasir Mas, malam Rabu.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 3-12-2020 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Asal Kelantan,bodoh .Tak sekolah ke dik ?

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg kt sana kurenggg sikit kn..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Kat kampung2 lain pun sama laaa..jangan ingat kelantan je mcm tu.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
mgkn sb kelantan tgh ada kes? so penguatkuasan ketat? tp aku syak2 kl yg tinggi tuh pun xketat mana penguatkuasaan
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Sama2 kita beringat jaga SOP


Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 08:44 AM | Show all posts
merata2 kampung gini sis

tak cukup buku kompaun nk tulis nnt
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 01:17 PM | Show all posts
Selalu kalau gerai kawasan kampung tuan punya kedai pun dah kenal siapa pelanggan mereka sebab tu ramai suka ambil mudah bab sop ni.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 02:20 PM | Show all posts
Belibis replied at 3-12-2020 05:36 PM
Kat kampung2 lain pun sama laaa..jangan ingat kelantan je mcm tu.

btul2.. kalau lalu area kampung area Selangor nie pun tak berapa nk ikut SOP sgt. tinggal ada org report tak report je.
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2020 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Polis sana baru dpt boleh saman menyaman
Sblm ni xleh
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2020 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Kampung i duduk ni pun sama je. Org gi kedai mana pakai mask.
Padahalnya baru je bln 11 haritu kkm wat operasi menyaman org.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2020 12:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Kena saman ke amaran je? Klau kna saman mana bdk umo 17 thn tu nk cekau 1k?
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2020 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
menteri2 makan satu meja sampai berbelas org tu takde social distancing tak kena saman pulak ye. aje nye ye hancing rakyat biasa aje disaman penguatkuasa gomen ni.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list