Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
17622
View
185
Reply

Kenapa Baru Sekarang Sarah Hildebrand Dedah Makan Hati Dengan Hos MeleTOP?

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-1-2021 08:27 AM | Show all posts |Read mode




Pernah hadir sebagai tetamu MeleTOP, rupa-rupanya Sarah Hildebrand makan hati dengan pengacara rancangan hiburan terkenal itu. Tidak profesional, luahnya di Twitter dalam nada terkilan.







Katanya, dia kurang senang dengan layanan diberikan dua pengacara terkenal ketika program itu bersiaran langsung kira-kira setahun lalu.


Difahamkan, dia pada mulanya enggan menerima undangan berkenaan, namun mengubah fikiran selepas melihat senarai soalan bakal diajukan pengacara kepadanya dan suami, Otto Gillen. Namun, semuanya berubah bagai pentas lawak.








"Malah, seorang pengacara bertanyakan 'Apa lagi eh nak tanya'?

"Seorang pengacara TV yang bagus tidak akan sesekali mengungkap ayat sedemikian terutama ketika siaran langsung.






"Kata dapat anugerah pengacara terbaik, tak teliti soalan yang disediakan (produksi) ke?" luahnya terkilan.


Sarah turut berkongsi senarai soalan diterimanya dan meluahkan betapa kecewanya dia apabila program berkenaan 'ke laut'.














"Sesungguhnya saya benci video yang dimuat naik ke YouTube mereka itu.

"Tuhan saja yang tahu betapa kecewanya saya. Tetapi, semua orang suka mereka, apa saja yang mereka buat semuanya nampak melucukan di mata ramai," ujarnya.




Kredit foto: Twitter





Persoalannya, kenapa baru sekarang Sarah mendedahkan apa yang terbuku di hati? - CARI

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 17-1-2021 08:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Sebab dulu klu bgtau jadi la mcm Anzalna
Skrg dh ramai yg nmpak perangai 2 org tu
Ramai yg dh menyampah
Begitu syak wasangka aku di pagi ahad
Hari ke 5 PKP {:smile
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2021 08:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Otto & I = we
Otto & me = us

Interviewee = orang yang ditemuramah
Interviewer = orang yang menemuramah


Sekian.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2021 08:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Coz dia baru tgk recording interview tu kat youtube kot..
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2021 08:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak minat pun nabil tu. Tapi. Akak tengok biasa je dorang interview. {:dot
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2021 08:56 AM From the mobile phone | Show all posts
jahhh le tu.... frankly jah n sarah, 2-2 bekas nabil kurang siuman tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2021 08:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Jah kan masih menggilai bamtah.  Gituh iols speku
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2021 09:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Sbbb takut kena saman kot? Skang kan dah bersih jiwa bersih hati dah baik2 je, lebih mudah memaafkan...
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2021 09:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by makcun14 at 17-1-2021 09:10 AM
chandrahusin replied at 17-1-2021 08:39 AM
Sebab dulu klu bgtau jadi la mcm Anzalna
Skrg dh ramai yg nmpak perangai 2 org tu
Ramai yg dh meny ...


Iols pun rasa sama. Sekarang Anzalna aman aman jah makan popcorn enjoy the wannabe kardashian kelantan show kena bahan  tak sudah
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2021 09:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Ermmm....bersuara skrg sbb dia br tertgk video tu kot...
Tp klau dia luahkan dr awal pun...silap2 dia yg jd bahan diserang bertubi2...
Dh lama perasan program ni suka membahankan undangan...siannn...
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2021 09:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Kardashie klate ko??
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2021 09:35 AM From the mobile phone | Show all posts
makneng replied at 17-1-2021 09:22 AM
Kardashie klate ko??

Kihkih geli la aku.. Make budu
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2021 09:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Dulu upaik pun kena.  Jahnpd cm geli je kt dia. Tak baik kn
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2021 09:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Kardashian kelate ?

OT, kim k pn nk cerai dgan kanye tu khuenst wlupun dlu katanya cinta mati. Tepuk tgan la taylor swift
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2021 09:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Memang bodoh statement, apa lagik eh nak tanya? Kalau akak pon akak terasa abis. Akak doakan Nilofa jatuh. Makin lama makin terserlah kejahatan satu keluarga. Kan akak dah kata, mak pak baik takkan lahirkan anak jahat.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2021 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
HahahahahahaAku hanya mampu ketawa
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2021 10:28 AM | Show all posts
missHaidiD replied at 17-1-2021 08:59 AM
Jah kan masih menggilai bamtah.  Gituh iols speku

Actually part ni patut jahlop yg terasa bukan sarah
Sarah jangan jadi team mix blood yg kerjanya bitter dgn typical malay

sebab biasa diorg lupa diri
Sedikit saja sempoi macam Sarimah Ibrahim tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2021 10:34 AM From the mobile phone | Show all posts
imransulaiman replied at 17-1-2021 08:44 AM
Otto & I = we
Otto & me = us


Adoi..mix blood pun kelaut..

BTW.. Meletop tu host2 nya syok sendiri sebab dh lama Sgt.. Banyak soalan lebih nak membahan jrr
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2021 10:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Sarah ni iols.suka dia bercakap
Malay ok
English pung ok..
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2021 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
masa intan saleh dtg pn ckp cmtu.. xtaw nak tanya apa..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list