Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
2802
View
32
Reply

"Artis Mana Yang Tak Sombong?" - Almy Nadia Berang, Ada Individu Jadikan Dirinya Sebagai Content

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-1-2021 01:28 PM | Show all posts |Read mode
Datin Almy Nadia berang apabila menerima mesej daripada individu yang membuat cabaran untuk melihat samada artis sombong atau tidak di laman sosial.


Tak nak berdiam diri, isteri kepada Datuk Fizz Fairuz ini terus menegur tindakan individu terbabit.


Kata Almy, individu tersebut tidak memikirkan keadaan selebriti yang ada keluarga dan kerja, bukan menghadap telefon sahaja 24 jam.




Kredit foto: IG




Tambah pelakon ini, individu tersebut tak ada kerja lain agaknya semasa tempoh PKP sehingga mewujudkan cabaran tersebut.


"Artis ini cari rezeki juga. Ini artis ada keluarga dik, ada kerja juga dik... bukan nak mengadap telefon 24 jam dik. Perlu ke buat cabaran 'nak tengok artis mana yang tak sombong dik'.


"Disebabkan PKP 2.0 punya fasal, tak ada sanggup cari kerja yang tak masuk akal dik! Sorry to say, Okay kalau hampa jadi tempat kami apa hampa rasa ya?" tulis Almy.


Almy berkongsi mesej individu tersebut di IG Story.










Difahamkan individu tersebut memberitahu dia membuat cabaran dengan menghantar mesej kepasda selebriti untuk melihat respon merka.


Sekiranya mereka membalas, bermaksud artis tersebut tak sombong dan begitulah sebaliknya.


Bukan itu sahaja, Almy juga mendakwa individu tersebut mahu menjadi terkenal dengan cepat dan mudah kerana perkara sebegitu akan cepat tular.




  



"Ini tanda PKP 2.0 ni depa tak ada kerja tapi cari kerja yang tak berfaedah untuk popular, glamour dan viral cepat. Tak kisah siapa pun, perangai adab itu penting dik!


"Ingat sampai bila-bila jangan buat kerja gila dik. Nanti dibalas dengan kerja gila dik... faham! Nak famous kan meh artis ini bagi famous apa nama awak," tambahnya. -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 17-1-2021 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapii kalau rakan artis yg ajak buat challenge, laju je buat kannn....
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2021 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
podahhhh! muka busuk
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2021 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Kecoh je si minyak ni.  Biar je la ko kecoh2 ko bkn rwtis pun.  Bekas je.  Takde masa konon kalau nk rayu beli product ada masa pulak puihhh.  Keja ko mencapub je la tau.  Pegi lap muka tu slau silau je aku tgk
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2021 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
tinminyak ni reply dgn harapan org nk bg job review mknan la tu.. sekali kena prank.. mau tak mngamuk si minyak ni.. eeeee tolong lah jaga badan tu tinminyakk oiii
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2021 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Pttla beria retis bt.. Dpt pree dr klinik ni. Org bt klu ada close contact. Ni xde apa p suh bt.. Awat xsuh p bt hiv cancer hpv jantung segala mala pny test skali Hmm
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2021 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Kepamnya Suzana ni skrg..
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2021 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
sorg xde keje sorg melenting..
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2021 02:15 PM | Show all posts
sheols ni actually tak sombong yachhh.. peramah jaa.. tapi ye la, duk kat rumah dengan nak masak, anak melalak, dengan laki lagi, harus la meroyan di socmed
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2021 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Kuat betul aura mak2 dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2021 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Kuatnya merempan. Sah la ko mmg xde keje. Entah2 nama ko xde pon dlm list tu becoz who r yus??? Dah jatuh level ke food review je
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2021 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Sombong challenge kau hangin, and taknak main.
Habis kau nk participate apa? KepamMok Challenge?
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2021 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 17-1-2021 12:53 PM
Pttla beria retis bt.. Dpt pree dr klinik ni. Org bt klu ada close contact. Ni xde apa p suh bt.. Aw ...

Tp atas sbb ni klinik megazahran ni famous dn xputus2 public pi buat test. Minima rm150 bayangkan sehari 100 orang satu klinik yg mai drive thru saja buat yg minima.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2021 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Awat muka almy putih semcm pastu mcm bengkak.
Dia masa zaman dunia baru tu lawa gila bertiang jauh dr mf
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2021 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Akak pernah mandi sekolam ngan dia n anak sulung
Muka kekwat jgk
Masatu pinggang secekak
Muka pun putih sebab mekap
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2021 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
dia ni dulu lawa betul lepas kawen betul2 let go ye
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2021 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Minah kilang bila dah jadik 'Tin' minyak, meroyan lah keje nya. Selagi makanan sumbat dalam mulut. Anak yang kindie tu pun ada fat atas chest sampai nampak macam boobies. Kalau orang tegur jerk, melentinglah macam stok2 minah kilang gaduh kat kilang rebut boipren. Kena plak ngan netizen yang dok hadap golongan otak tepu cenggini.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2021 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah tak de keje sgt ke yg pi kacau orang?
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2021 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Taknak buat sesuatu dgn muka berminyak tu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2021 05:06 PM | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 17-1-2021 01:53 PM
tinminyak ni reply dgn harapan org nk bg job review mknan la tu.. sekali kena prank.. mau tak mngamu ...

Oy pedih   
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list