Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
4004
View
51
Reply

Peminat Teruja Betul, Mira Filzah Dah Ada Akaun TikTok!

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-1-2021 01:37 PM | Show all posts |Read mode
Aplikasi TikTok memang menjadi trend sekarang ini.


Bukan sahaja orang biasa, golongan artis mestilah tak mahu ketinggalan kan.


Dah lama peminat tunggu, akhirnya artis cantik ini membuka akaun TikToknya sendiri.




Foto: IG




Apa lagi, bukan main seronoklah peminatnya!


Akaun yang diberi nama therealmirafilzah itu nampaknya sudah mengumpul beribu-ribu pengikut.






Jika dilihat Mira nampaknya mengahsilkan content yang lebih fokus kepada traveling dan lifestyle.


Berbeza dengan artis lain yang lebih gemar menari.


  



  



Lain orang lain lah citaranya betul tak?


Apa lahgi, cepatlah follow! -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 17-1-2021 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols tggu komen acik porum je
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2021 02:05 PM | Show all posts
harus diblocked siap2. rengsa
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2021 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Mula2 post video travel dulu.. malu2 lagi. Nanti lama2 dia post la video menari. Tak caya tengok la nanti
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2021 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
ke ngko je yg teruja sepol oiii..
why bother..
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2021 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Kowserrrrr
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2021 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Sejak berlaki ni makin gedik pulak.. Ke laki yang suruh buat tiktok?
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2021 02:35 PM | Show all posts
virgo19 replied at 17-1-2021 02:13 PM
Mula2 post video travel dulu.. malu2 lagi. Nanti lama2 dia post la video menari. Tak caya tengok la  ...

emmmm  tazsabar nk tgk lenggekan bontot Ffira mikah
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2021 03:13 PM | Show all posts
Waaaa, teruja nye saya.
Pe jadah mende ni pun bukak thread.
Leh sembuh covid ke kalau orang tau
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2021 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Mungkin akan ada jawatankuasa khas menangani isu serious seperti life mira pilzah suatu hari nanti
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2021 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Makin berlaki makin meghela perangai ye
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2021 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Koserrrrr.  Makin berlaki makin menjadi
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2021 03:44 PM | Show all posts
suami dia xhensem.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2021 03:48 PM | Show all posts
iols nak polo la... heheheh
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2021 03:49 PM | Show all posts
ah sudahhh......semua socmed dia nak conquer
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2021 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebab tu je ke palat???!!

Apa yg penting kalau ada akaun tiktok? Semak la kau pompuan!! Kau buat akaun tiktok sebab nak kekal relevan kan????? Sebab kau tau kau dah tenggelam. Sedar sikit zaman kau dah berlalu!

Nanti tiktok kau mesti jenis yg cover ayu, perasan comel padahal tak pun. Lagi bertambah hina & kelihatan jijik pada pandangan manusia. Tak payah la ada tiktok, kau tu dah la muka biasa yg senang didapati dekat pasar basah, dah ada suami tua beruban dah pun, ke suami kau yg suruh utk nama kau sering disebut?!!

Yg teruja tu mesti pompuan yg muka biasa yg pakai selendanh ala kadar, yg bajet comel pakai spek mata besar tapi tetap mula desa. Yg teruja tu memang bodoh! Puihhhhh dekat muka peminat kau yg tak reti nilai bakat. Yg datang dari golongan tersangkak!

Tak payah dah muncul lagi, harap lepas ni nama kau dah tak disebut melainkan kalau ada repot bongok bodoh bangang yg bukak benang pasal kau, peminat bajet comel berwajah desa yg minat kau yg basic tu! Puihhhhh dekat kau! Puihhhhh puihhhhh puihhhhh puihhhhh

Dasar artis tak berbakat yg bajet comel sangkak takde gred! Puihhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2021 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Cibai kau!!!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2021 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Ohhhb sepol, patut la bongok je benang kau ni sepol!
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2021 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Wah teruja betol rasanya nak tengok mira pijat dgn bubu bertiktok
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2021 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
virgo19 replied at 17-1-2021 02:13 PM
Mula2 post video travel dulu.. malu2 lagi. Nanti lama2 dia post la video menari. Tak caya tengok la  ...

Kannn....dekat IG pun dah mengeletis ini kan tiktok...hahaha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list