Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
13333
View
103
Reply

[UPDATE] DP Eina Azman “Nak badan cantik tak semestinya kena operate!”

[Copy link]

Author: piao       Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-3-2021 01:02 PM | Show all posts |Read mode
Edited by piao at 5-4-2021 06:08 PM


“Nak badan cantik tak semestinya kena operate!”

Nama Datin Paduka Eina Azman sememangnya tidak asing lagi dalam kancah dunia hiburan Tanah Air. Berkahwin dalam usia yang muda dan dikurniakan dua orang anak kembar yang comel pastinya sudah melengkapkan kehidupan pelakon berusia 26 tahun ini.


Body hot mama muda


Dia juga tidak lokek berkongsi aktiviti hariannya di media sosial terutamanya di Instagram, tidak kisah sama ada di set pengambaran drama ataupun bersama keluarga.

Dalam perkongsiannya yang terbaru, dia telah memuat naik beberapa video menunjukkan lekuk bentuk badannya yang pasti membuatkan para wanita iri!

  


Jangan berangan je, usahakanlah

Dalam kapsyen yang disertakan dengan tiga video memperagakan bentuk badannya yang langsing, Eina Azman menulis bahawa jangan hanya berangan mahu kurus seperti itu, tapi perlu berusaha melakukannya.

“Don’t wish for it. Work for it. Yes I’m a mother of twins,” –tulisnya.

Ni baru betul wanita tulen!


Diruangan komen muat naik  video kejayaannya mengekalkan bentuk badan menarik walaupun bergelar ibu dua anak, Eina Azman memaklumkan bahawa setiap wanita boleh mendapatkan bentuk tubuh yang cantik tanpa perlu melakukan pembedahan.

Ada juga yang menyamakan kelangsingan pelakon wanita itu seperti bentuk badan usahawan kontroversi, Nursajat namun dinafikan oleh Eina kerana dia adalah wanita tulen.


Macam Sajat pulak tengok


Alaa jeles tengok pinggang dia ramping


Goals sangat!



Segan nak like kali ni


Walau bagaimanapun, ada juga warganet yang segan untuk menekan butang likes di perkongsian terbaru Datin Paduka Eina Azman kerana disifatkan agak menjolok mata dan kurang sesuai untuk diperlihatkan umum.












Sumber : https://ohmymedia.cc/nak-badan-cantik-tak-semestinya-kena-operate-datin-paduka-eina-azman/



Rahsia Badan Macam Semut, Datin Eina Azman Kongsi TipsPelakon tinggi lampai, Datin Eina Azman berkongsikan tips untuk kekal ramping dan mengekalkan berat badan kepada peminat serta pengikut media sosialnya, baru-baru ini.

  


Kata Eina, dia hanya makan nasi dua kali dalam tempoh sebulan untuk mendapatkan saiz pinggang idaman.

Pelakon drama The Maid ini mendedahkan perkara itu menerusi Instagram Stories ketika menjawab persoalan peminat dalam segmen ‘Ask Me Question’.



“Saya jaga makan sebab saya nak makan lebih banyak. Saya suka sangat makan nasi tapi nasi tak suka saya. Setiap kali makan nasi je badan akan terus naik berkilo-kilo. Jadi sekarang ni saya cuma makan nasi dalam sebulan dua kali sebab jaga berat dan pinggang idaman saya.”

Eina atau nama sebenarnya Ainur Syakina Azman,26, ini telah ditanyakan soalan sama ada dirinya seorang yang mudah untuk naik berat badan.




Contoh semut yang ramping

Tambah ibu kepada dua orang anak ini lagi, dia memilih buah-buahan dan sayur-sayuran sebagai pengganti nasi jika kelaparan.

Sekadar info, Eina telah mendirikan rumah tangga bersama Datuk Paduka Kaiser Gurmeet Abdullah pada 31 Ogos 2014 yang lalu. Hasil perkongsian hidup pasangan ini dikurniakan sepasang kembar iaitu Karl Kareef dan Arianna Aubrey yang kini sudah berusia lima tahun.

SUMBER : Instagram Eina Azman


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 3-3-2021 01:07 PM | Show all posts
bestnye tengok aurat dia
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 01:14 PM | Show all posts
berapa je la berat dia tu ya? iols yg berat 52kg pun dah rasa berat
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Tengok gambar semut tu, teringat forumer id akusemutmerah
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 01:19 PM | Show all posts
kalau macam ni peluk tak rasa tulang ke?
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Makan nasi sebulan 2 kali
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 01:29 PM | Show all posts
nak pinggang ramping tapi xpala esok jela aku start diet..
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh.. Umor sendok ni baru 26thn? Typo ke betul? Macam dah nak masuk 4 series
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 01:43 PM | Show all posts
kurusnya.. rasa mcm nak transfer je lemak kat dia untuk dia bakarkan..
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 01:50 PM | Show all posts
berapa agaknye size seluar sheols? 26?
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 02:03 PM | Show all posts
Kesian senduk, sekarang promote anak pulak
Macam mak dia keturunan sultan tu
Jenuh promote anak, dpt jugak kawin dato paduka, walaupunnnnn.....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-3-2021 03:13 PM | Show all posts
makneng replied at 3-3-2021 01:29 PM
Eh.. Umor sendok ni baru 26thn? Typo ke betul? Macam dah nak masuk 4 series

Biodata Datin Paduka Eina Azman dan maksud gelaran pangkat. Seperti sedia maklum pelakon dan penyanyi Eina Azman yang baru sahaja berusia 19 tahun telah menerima gerangan Datin Paduka pada usia muda. Pangkat itu diberikan kepada Eina Azman secara automatik susulan perkahwinan dengan golongan berada iaitu Datuk Paduka Kaiser Gurmeet Harden berketurunan Singh pada 31 Ogos 2014 yang lalu. Selain itu, lebih menggemparkan apabila Eina Azman turut menerima wang hantaran berjumlah RM77,000 berserta sebuah kereta mewah Chevrolet Camaro.

Biodata Datin Paduka Eina Azman Dan Maksud Gelaran Pangkat

  • Nama Penuh: Ainur Syakina Azman
  • Nama popular: Eina Azman
  • Tarikh Lahir: 13 Mac 1995
  • Umur: 19 tahun (pada tahun 2014)
  • Asal: Temerloh, Pahang
  • Status: Berkahwin dengan Datuk Paduka Kaiser Gurmeet Harden pada 31 Ogos 2014
  • Bilangan Dalam Keluarga: Anak bongsu daripada lima beradik
  • Drama: 5 Jingga, 23:55, Calon Isteri, Anorexia Nervousa, Mistik Alam Hitam (Panggilan Maut), Baju Raya Mona dan Detik 12:00 Malam Selendang
  • Filem: Ratu The Movie dan Ada Sesuatu Yang Tertinggal
  • Pengacaraan: Music Active Genre Pop sebanyak 13 episod dan Impian Anggun musim ke-3
  • Pencapaian: Bridal catwalk di Midvalley 2009, Busana Ratu Sehari Model 2010, Lady Gaga Model Catwalk In Lim Kok Wing 2010, menyertai Bintang Kecil 2006 dan 2007 serta menyertai pertandingan nyanyian Oh La La 2009)
  • Idola: Erra Fazira, Aaron Aziz, Syamsul Yusof dan Yusry KRU


Maksud Gelaran Pangkat Datin Paduka Dan Datuk Paduka

Maksud Pangkat “Datin Paduka” Eina Azman: Gelaran Datin Paduka diberikan sebaik sahaja menjadi isteri kepada bangsawan yang berpangkat Datuk Paduka.

Maksud Pangkat “Datuk Paduka” Kaiser Gurmeet Harden: Darjah Kebesaran Bintang atau Pingat yang membawa gelaran Datuk Paduka terbuka kepada seluruh warga negara Malaysia yang banyak sumbangan dan jasa kepada kerajaan (terutamanya kepada negeri tanah kelahirannya – kerajaan negeri).

Gambar Nikah Datuk Paduka Kaiser Gurmeet Harden dan Datin Paduka Eina Azman




Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 03:54 PM | Show all posts
dewi_rina replied at 3-3-2021 02:03 PM
Kesian senduk, sekarang promote anak pulak
Macam mak dia keturunan sultan tu
Jenuh promote anak, d ...

yela u..cringy betul i tgk vid anak dia buat kek besday tu. xmampu nk abiskan. dgn mekap cam tepung gomak. bdk tu da cukup cute kot kalau xmekap pon..pastu ngan aksi over ala2 gedik manja. baca komen dok puju comel lg naik bulu roma iols
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
funnyTONE replied at 3-3-2021 03:54 PM
yela u..cringy betul i tgk vid anak dia buat kek besday tu. xmampu nk abiskan. dgn mekap cam tepun ...

Sama laaa.. budak2 kan biasanya dah memang comel..
Tak perlu lah nak try hard sangat..
Dengan dok kedip2 mata tak abis2.. aduhhh..
Masa diorang kecik dulu tak reti nak gedik2 depan camera aku suka je tgk budak berdua ni.
But now.. dah digroom untuk beraksi begitu di depan camera kot..
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
minguk replied at 3-3-2021 12:19 PM
kalau macam ni peluk tak rasa tulang ke?

Khenzssss xbest
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka dia dah x mcm muka dia.. entahlah
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 04:06 PM | Show all posts
Makan nasi sebulan 2x? Menangis perut iols
Iols salute la dengan ni sebab mampu tahan.
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
biar le dia ...jaga body...anak kembar rajin masak....
jaga laki betul betul...
kalu dia x jaga ramai je sondol laki dia tu...
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Ade nmpk story dyvkat ig shiera ijoy bakpe pelik beno mukanye degn putih xlawo ...
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 04:31 PM | Show all posts
x berkenan betul dgn datin sorang ni sbb try hards la sgt.... like she is so vain and ada sikit2 cam dumb blonde juga...ops sorry mcm dia terover nk kurus terover nk putih terover nk dagu runcing. insecure much ke apa????
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list