Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
6691
View
72
Reply

Akan Dibuka Tak Lama Lagi, Hairul Azreen Teruja Dapat Kunci Kedai Bubble Bee

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-3-2021 05:16 PM | Show all posts |Read mode
Nampak seronok betul Hairul Azreen dapat membuka kedai minuman Bubble Bee.




Kredit foto: IG




Berita gembira itu dikongsinya menerusi hantaran di Instagram bersama sebuah video menunjukkan sesi penyerahan kunci bersama Shuib.




  



Katanya, tidak lama lagi dia akan membuka kedai minuman itu di Presint 15, Putrajaya, Presint Diplomatik tidak lama lagi.

"Happy saya Shuib Sepahtu dapat kunci," tulisnya.




  



Kelihatan rakan artis turut mengucapkan tahniah kepada Hairul di ruangan komen.





Kredit foto: IG




Selamat maju jaya, Hairul. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 3-3-2021 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Korang tengok la. Kuasa duit.
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Bakalann pupus BUBBLE BEE ni, kat outlet Bangi tu walaupon cuti, 2-3 org je yg dtg
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Giler la..sewa kedai kat presint 15 tu mau cecah rm6-10k sebulan.. Kaya giler
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 06:15 PM | Show all posts
meols dah rasa dah air dia ni. ya ampun manisnya. mmg boleh buat diabetes. mampu telan separuh ja dia punya golden series ice cream tu. yang air dia cam so so jah.  sedap lagi daboba
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 06:32 PM | Show all posts
tak minat ...tp is it okay to tak pakai mask bila dua kawan, rakan niaga berjumpa?
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 07:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Dalam masa setahun banyak betul cawangan dia ni beranak pinak. Mmg dah kukuh sgt ke brand ye? Sedap sgt ke? Acik tak pernah rasa
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 07:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa kes duit scam tu?berjaya dicucikan semuanya ke?
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Adakah bakal berkubur jugak spt Tutti Fruiti???  Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
songhara1226 replied at 3-3-2021 06:09 PM
Bakalann pupus BUBBLE BEE ni, kat outlet Bangi tu walaupon cuti, 2-3 org je yg dtg

Yg kat Seksyen 9 ke.. Aku nmpak org  beratur panjang weiii even dkt dgn tealive.. Tu aku rasa sedap sgt kot...
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 08:36 PM | Show all posts
Boleh mereput ye kedai ayor SPRM
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Tojos dia da masuk gurdian kan.. kira da xleh caya barang2 dlm guardian ke cmne.. ke tojos tu mmg bkn timbang kilo. Tp cm pelik la tojos tu bkn tmbg kilo
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Modal dari 'cuci duit' ke tu
Masuk 10 keluar 30
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Jauhnya kedai ngn umah tp dekat la ngan umah mak bapak dia.
Kenapa yaa dia duk jejauh area mont kiara tu duk la belah selatan selangor ni tak jauh ngn umah acik deris.

Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 09:47 PM | Show all posts
Air cuci duit
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Lagi laaa tak berselera.
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Naaak jgk dpt sipi2 drpd Orang Panjat Pagar Tahanan tu. Teringin nak pakai kereta byk2 mcm Shamira ke camna Harus lehhh. Nak keep up dgn lifestyle isteri turun drpd kayangan kennn. Nak sustain title org ada2 lakibini plus dua lagi molot nak kena isi.
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
songhara1226 replied at 3-3-2021 06:09 PM
Bakalann pupus BUBBLE BEE ni, kat outlet Bangi tu walaupon cuti, 2-3 org je yg dtg

serius ke??? bkn penuh ke org beratur tiap kali outlet baru dibuka??
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
MakcikLaksa replied at 3-3-2021 07:07 PM
Dalam masa setahun banyak betul cawangan dia ni beranak pinak. Mmg dah kukuh sgt ke brand ye? Sedap  ...

hari tu aku ada terbaca yg kedai ni bkn suib sorg punya ada lgi 2-3 org jv termasuk seorang datuk..so besar la kot modal nya..
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 11:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 3-3-2021 11:01 PM
hari tu aku ada terbaca yg kedai ni bkn suib sorg punya ada lgi 2-3 org jv termasuk seorang datuk. ...

So ada investors la ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list