Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
2452
View
19
Reply

Edisi Celop Tepung, Zulin Aziz Cakap Korea Dengan Maryam

[Copy link]

Author: piao       Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-3-2021 08:02 PM | Show all posts |Read mode
Zulin Aziz Cakap Korea Dengan Maryam, “Kuat Propa Memasing”

Siapa sahaja yang tidak kenal dengan Zulin Aziz ini. Bukan sahaja berbakat besar dalam bidang lakonan, pengacaraan dan nyanyian, malah kisah peribadinya juga sering mendapat tumpuan umum. Dari kisahnya putus tunang, transformasi bentuk tubuh yang kian langsing dan sebagainya, macam-macam hal yang jadi.

Namun Zulin Aziz masih berkongsikan video-video menarik dan lawak menerusi sosial media miliknya. Terbaharu satu video yang memaparkan Zulin Aziz cakap Korea dengan Maryam dari DurianKimchi telah mencuri perhatian ramai.



Menerusi rakaman tersebut kelihatan Zulin Aziz sedang berbual dalam bahasa Korea dengan gadis berasal dari negara tersebut. Tidak pasti betul atau tidak yang diperkatakan, namun Maryam nampak melayan sahaja perbualan Zulin Aziz itu.

Malah apa yang mencuri perhatian ramai adalah Maryam cuba kantoikan Zulin Aziz yang mungkin sudah ada buah hati. Lebih menghiburkan apabila suami Maryam, Ryzal turut serta perbualan tersebut namun hanya bercakap bahasa kantonis dengan Zulin.

Berikut adalah video Zulin Aziz cakap Korea dengan Maryam yang dimuat naik menerusi Instagram milik selebriti ini:

  


Perkongsian tersebut telah meraih lebih 265 ribu tontonan dan 35 ribu likes. Rata-rata warganet meninggalkan reaksi mereka mengenai video yang dikongsikan ini di ruangan komen seperti berikut:

“Hahahah Maryam pun melayan je”








Sumber:https://himpunanceritalawak.com

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 4-3-2021 04:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Zulin ni x der buat salah dgn aku, tapi aku tetap x berkenan dgn dia
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 04:29 AM | Show all posts
kenapa zulin cakap korea macam over je...
maryam tu takde la over gittewwww...
bukan tak suka cuma nampak over dikkk...

sape tag zulin atau kurex dapat 10k... tc applies .... gturhhhhpuiii
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 04:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Cringe gila & x lawak langsung. So yesteryear la lawak2 bahasa ni Btw benang ni pun sendu sesendu julin terdampar
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 08:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Tiap kali dia cakap bahasa lain, memang nak kena bukak benang ke palattttttt???? Ni bukan gosip la ngokkkk, ni sesuai bukak dekat kongsi tular la bongokkkk! Dasar repot sangkak yg tinggi jawatannya dari jizklongklong
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 08:46 AM | Show all posts
Perawankota replied at 4-3-2021 04:24 AM
Zulin ni x der buat salah dgn aku, tapi aku tetap x berkenan dgn dia

sama ler...
nak buat camna siss... itu juga usaha namanya..
usaha untuk dia tetap wujud di industry..
banyak viewers nanti boleh la dia buat paid review kan...
zaman2 skrg ni kena la usaha lebih sikit walaupun usaha tu ntah apa2 ntah kan....
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 09:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Ai palinggggg benci org konon2 ckp bahasa lain.tp sbnrnya tipu.pada ai mcm biadap.mcm ko ngnjing bahasa org
Cub kalau org lain konon2 ckp melayu.tp sbnrnye ngarut je
Kalau dpn2 ai,panas ati oii
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-3-2021 01:27 PM | Show all posts
bahasa ni sensitif taw... kan peminat kpop saman zulin plak kang mcm kes jannanick
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 4-3-2021 08:30 AM
Tiap kali dia cakap bahasa lain, memang nak kena bukak benang ke palattttttt???? Ni bukan gosip la n ...

Hahahahaha.... porem ni dah tak macam dulu. Suma luruih bendul semata2 nak tacang.
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Maryam ni kalau tak banyak jerit aku akan tgk video dia..
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Mula yg buat parodi pelbagai bahasa ni  Allahyarham Din Beramboi di thr, rasanya Aby fana pun pernah join.sekali,MCM2  bahasa dia bantai Pinoy,latin Jepun Korea memang lejen Din Beramboi, LPS tu baru Zulin dan Sherry Alhadad follow
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Dari dia gemuk lagi, tak pernah klakar pada aku. Cringe lagi ada. Patut berambus jer daru dunia retis/seleb
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 04:22 PM | Show all posts
maryam ni sape sbnarnya? iols kenal mariah ozawa jah
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
yihhhhhh ketahian apakah innehhh???


sila tag si terdampar ni. dapat ubat kurus setahun free. TC applies
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Entah knape dia ni walaupun dah kurus, pun masih tetap nampak busukkk why la ehhhh mcm takde aura gitu
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 06:28 PM | Show all posts
Perawankota replied at 4-3-2021 04:24 AM
Zulin ni x der buat salah dgn aku, tapi aku tetap x berkenan dgn dia

hati ko hitam dara
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 06:28 PM | Show all posts
maxim replied at 4-3-2021 04:22 PM
maryam ni sape sbnarnya? iols kenal mariah ozawa jah

zaman maria ozawa da lama berlalu

kini zaman maria nagai

hayaku!!!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 06:29 PM | Show all posts
iols suka part dia ajuk ckp hong kong ke hapa tah last2 tu
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 03:45 AM From the mobile phone | Show all posts
rajamoney replied at 4-3-2021 06:28 PM
hati ko hitam dara

Mungkin lah kot..
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 08:52 AM | Show all posts
aiols tak suka sgt...mcm over sgt..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list