Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
2220
View
33
Reply

2 Tahun Menjanda, Rihana Oksana Bercakap Tentang Punca Pasangan Bercerai

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-4-2021 07:00 AM | Show all posts |Read mode
Baru-baru ini, Oksana Voevodina atau dikenali dengan nama Rihana Oksana berkongsi mengenai isu perceraian.








Wanita yang memegang gelaran Ratu Cantik Moscow  pada 2015 ini mempersoalkan mengapa pasangan boleh bercerai.


Ada sebab lain mengapa pasangan bahagia boleh bercerai? Menurut saya, segelintir lelaki menaruh harapan yang tinggi daripada seorang wanita.


"Mereka mahu pasangan mereka bekerja dan kelihatan hebat, boleh memasak dan membuat kerja rumah, dalam masa sama menjadi teman dan kekasihnya.


Manakala kaum lelaki hanya mahu pergi bekerja sahaja. Tetapi wanita di Rusia, mereka bekerja sama seperti kaum lelaki. Jadi  pertengkaran dan perselisihan faham bermula, bukannya saling membantu.


Sudah tentu, mungkin ada sebab lain juga. Mari kita bincangkan bersama, apa yang anda fikir adalah sebab utama perceraian? Dan siapa yang lebih cenderung untuk dipersalahkan, lelaki atau wanita? tulisnya di Instagram.















Kenyataan Rihana ini seolah-olah memberi gambaran tentang perceraian yang dialaminya sebelum ini.




Kredit foto: IG Rihana




Menurut sumber dari New Straits Time, pada 22 Jun 2019, bekas suaminya yang merupakan kerabat diraja di Malaysia menceraikannya di Singapura dengan talak tiga. Sebelum bercerai, dia melahirkan cahaya mata sulungnya bernama Ismail Leon pada Mei 2019.




Sumber: Murai
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 21-4-2021 07:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Macam iklan biskot chipsmore cerita ni. Kejap ada, kejap tak ada. Tak pernah nak senyapnya..
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 07:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Takde bibik nak suruh buat kerja rumah ke?
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 08:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Kuk mg lah nate oksana weyhh, abe gong pon dh nusuk daley istana xsey keluar sebb malu kes nga mg lahh, loni nmpk adik dio jah gi majlis2 rasmi negeri
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 10:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Kuruih nya dia
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 10:09 AM | Show all posts
aku setuju part yg byk lelaki nak bini berkejaya hebat, dlm masa yg sama jadi bibik kat uma..bitter truth.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 10:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Gigih jugak kat IG buh nama Rihana Petra kan?. Ko dah kenapa Oksana {:laugh
Tapi iols dah tak taste dgn abe ex agong lepas tau dia punya taste wanita spt oksanahhh. Tapi anak lelaki cute!
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 11:40 AM | Show all posts
Lelaki sekarang suka perempuan yang ada kerjaya dan ada duit ya tuan2
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2021 01:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by darlingangel at 23-4-2021 02:00 AM

Tak sudah2 meroyan x dpt jd queen... Duit byk pun da nak dekat giler hehehehe.  Tu la hati tak baik takleh sorok..last last menyalak irama solo. Istana besar hama pun  tak amik port. Tak acknowledge pon.
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2021 06:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak habis2 lg meroyan. Mmg xleh nk move on eh?  
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2021 07:37 AM From the mobile phone | Show all posts
duffyduck replied at 23-4-2021 06:19 AM
Tak habis2 lg meroyan. Mmg xleh nk move on eh?

Habis, mcm2 taktik buat x jadi kikikiki. So back at one la ~ mengungkit. Mcm gila berbalik la..
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 09:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Laa kan dia sebut Russian marriages. Abegong tu rusia ke sis?
Komen komen kat sini bitter amat yach.
Chuols sapot abegong pun bukan dia nak sponsor chuols vaksin.
Iols tak kata kak oks ni innocent tapi kerabat malaysia pun ramai je yang perangai tak semenggah.
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
makcun14 replied at 3-5-2021 09:09 PM
Laa kan dia sebut Russian marriages. Abegong tu rusia ke sis?
Komen komen kat sini bitter amat yach ...

Vaksin free..peciter nak bersponsor.
Pe ingat semua pempuan cheapskate mcm minah russia ni ke idup kena taja?
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Beza umur bukan penentu perceraian,  niat mula2 kawin tu,  dah dua2 pun niat tak elok,  jadi gitu la pengakhirannya.

Agak2 kalau tukang sapu istana tu umur lebih kurang mcm oksana,  lagi hensom dari SK, cik oksana nak pandang ka?

Angan2 nak hidup lama bersama mcm QE dan PRnce Philip? Agak2 la ye,  enggang dan pipit ni kemungkinan untuk hidup bersama seumur hidup 1% je kot. Terima la hakikatnya kalau anda bukan tergolong dalam golongan yang sedikit.

Dalam dunia ni,  pewaris takhta yang kawin dengan bukan golongan bangsawan (sebagai 1st wife) sangat la sikit. Kat Malaysia ni  rasanya Ganu je kot yang kawin orang biasa background biasa2.  Lain2 mesti pasangan yang ada latarbelakang yang 'hebat2'+perangai yang molek2.
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni tak abis abis nak relate anak dia dengan Tuanku. Belikan budak tu Porsche Cayyene putih lah...teruk dah mental kak woks. Sian kat anak dia..jadi bahan layan gila emak
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 07:02 AM From the mobile phone | Show all posts
darlingangel replied at 4-5-2021 09:53 PM
Ni tak abis abis nak relate anak dia dengan Tuanku. Belikan budak tu Porsche Cayyene putih lah...ter ...

Kan kesian kat anak dia,  tu pun ada juga yg memuja dan memuji dia.

Yang lepas tu lepas la,  kita dari kesian jadi menyampah.  

Dia ni beauty pageant apa tah,  asik2 tu je kena up,  sebab bila cari beauty queen rusia,  bukan nama dia naik pun.

Dia nak bagi hint terima hakikat yang dia dah tinggalkan, mungkin sebab dah tak tahan nak bersendirian,  nak show kekasih hati kot(mungkin dah ada).  Ye la agaknya segala permintaan kos saraan anak dah dapat.
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
CatMiow replied at 5-5-2021 07:02 AM
Kan kesian kat anak dia,  tu pun ada juga yg memuja dan memuji dia.

Yang lepas tu lepas la,  k ...


Dia ni beauty queen suam kuku. Bukan muka staple Russian pun..tak la porcelain beauty..
Dia cuba nasib x habis2 pancing Tuanku ngn anak. Alah bole je Tuanku nk dpt anak lain.. woks ni bukan observe Muslim life pun..tak silap langsung Tuanku tinggalkan dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
CatMiow replied at 4-5-2021 11:46 AM
Beza umur bukan penentu perceraian,  niat mula2 kawin tu,  dah dua2 pun niat tak elok,  jadi gitu la ...

Latar belakang tak hebat pun ok asalkan perangai berjurus
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
CatMiow replied at 4-5-2021 11:46 AM
Beza umur bukan penentu perceraian,  niat mula2 kawin tu,  dah dua2 pun niat tak elok,  jadi gitu la ...

Iye lah tu. Pewaris yg kahwin dgn golongan biase ramai hebat2. Tgk je lah yang tuh. Tak hebat mana pun. Shikin dgn zara itu ok
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 12:13 AM From the mobile phone | Show all posts
darlingangel replied at 5-5-2021 11:17 PM
Dia ni beauty queen suam kuku. Bukan muka staple Russian pun..tak la porcelain beauty..
Dia cub ...

Dia masuk pun ratu cantik murahan.. Bukan miss world Russia pun.. Tapi dia punya excited tu lain cm.. Prnh tgk vid dia mse mng tu.. Asyk2 nk pegang crown and feeling nk jdi queen sbb dri kecik dia dah impikan nk pkai dress wedding ala2 princess.. Dah jdi cmni, mau x meroyan kan..
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list