Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
7326
View
66
Reply

"Mungkin Ada Juga Salah Saya" - Asyraf Khalid Akhirnya Mohon Maaf

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-4-2021 01:51 PM | Show all posts |Read mode
Video dimuat naik anak tiri Datuk Seri Siti Nurhaliza iaitu Asyraf Khalid yang memaparkan Siti menerima kunjungan ramai tetamu di hospital selepas melahirkan anak kedua pada 19 April lalu tular sehingga didakwa melanggar prosedur operasi standard (SOP).


Asyraf yang juga ahli perniagaan ketika dihubungi berkata, dia bersama individu lain sudah mendapat kebenaran pihak hospital selain patuh dengan SOP ditetapkan.




Kredit foto: IG Asyraf




"ada asasnya semua ikut SOP. Kami pakai pelitup muka dan sebagainya. Cuma, ketika ambil gambar pihak jurufoto dan jurukamera minta buka. Semua orang yang datang pada hari tu sudah mendapat kebenaran pihak hospital.


"Sebagai anak, apabila Mak Iti (Siti) nak bersalin, tentu saja gembira. Lagipun jarak hospital dengan rumah saya hanya lima minit saja," katanya.


Menurut Asyraf, dia tidak membawa jurukamera dan jurugambar, sebaliknya disediakan pihak Siti Nurhaliza Productions (SNP) bagi tujuan rakaman," katanya kepada Harian Metro.




  



Namun, Asyraf yang juga suami kepada penyanyi dan usahawan Tya Ariffin memohon maaf sekiranya perkara itu mengundang pertikaian segelintir pihak.


"Mungkin ada juga salah saya di situ dan saya belajar dari kesilapan itu. Kalau ikut kebiasaan, jika dapat adik baharu mestilah nak kena pergi tengok. Tapi, dalam keadaan sekarang normal itu sudah berubah.


"Jadi, saya minta maaf jika perkara ini ada mengguris sesiapa termasuk netizen. Saya dengan keluarga okay. Harapnya perkara ini tak dibesarkan dan biarlah ia reda," katanya.


Bagaimanapun, video berkenaan sudah dipadam di Instagram dan saluran YouTube Tya Ariffin Family.




  



Terdahulu, tular gambar dan video memaparkan Siti menerima kunjungan ramai termasuk jurugambar dan jurukamera selepas dia melahirkan anak di sebuah pusat perubatan di Selangor hingga mengundang kecaman netizen.




Sumber: Harian Metro

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 22-4-2021 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Mungkin ada salah ya kawan2...mungkinnnnnnn
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa mungkin kalau benar dia yg upload gambar2 atau bidoe di socmeds???
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Masalahnyaa adik beradik lain tak punn. Ko n binik ko jeee yg nak g tngok.siapp upload lg.. Patut dlm keadaan sekarang faham2 laaa.. Lahaii cerapp ni pun
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 02:44 PM | Show all posts
at least pandai minta maaf. jadi lah..dari yang sorang lagi tu, asyik  'alhamdulillah, free marketing'..
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 02:52 PM | Show all posts
cameraman pn salah jugak.. pehal suruh bukak mask??
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
kucingitam replied at 22-4-2021 02:44 PM
at least pandai minta maaf. jadi lah..dari yang sorang lagi tu, asyik  'alhamdulillah, free marketin ...

Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Jd la classy mcm izara tu
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 03:21 PM | Show all posts
org semua tengah emo
kena follow SOP
yg korang berjimba2
sesuka hati
insensitive dgn keadaan
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 03:22 PM | Show all posts
kalau jurukamera disediakan pihak SNP kenapa masuk watermark syarikat sendiri dan upload dekat channel sendiri? sbb kepohci kannnnnn

haterz mohon buat report polis yach....
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Mungkin ya, mungkin. Hahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 03:40 PM | Show all posts
sleepandream replied at 22-4-2021 03:22 PM
kalau jurukamera disediakan pihak SNP kenapa masuk watermark syarikat sendiri dan upload dekat chann ...

snp ni bukan ke dia adikberadik yang handle...  satu lagi tu baru rozi n family ct handle kan...

so, basically nya, dari ko jugak la...  lagipun, mana datang video tu kalau ko tak amek dari cameraman...  dan kalau betul snp sediakan (which ko tak bersangkutpaut), mesti ko takkan ada raw material tu...
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
MUNGKIN. bukan die rase die mmg salah 100%. dh setahun kot pandemik ni. ke mmg dh terbiase hidup langgar sop? SOP sorg pelawat pun bkn baru semalam tercipta. MUNGKIN je katenye.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 03:55 PM | Show all posts
eyansss replied at 22-4-2021 03:40 PM
snp ni bukan ke dia adikberadik yang handle...  satu lagi tu baru rozi n family ct handle kan...
...

bukan chuols... SNP ni org kuat rozi sang dewi tu...
takkan SNP provide cameraman, pegi letak brand bisnez creacion or simplysiti pulek macam tak kena jah..
apatah lagi promote biznes jamu mutyra

kalau iols la jadi serap tu... iols sendiri sound SNP xyah hire cameraman... biar iols sendiri yg rakam terus
xyah mak iti membazir bayar orang luar buat semak jah

Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 04:40 PM | Show all posts
sleepandream replied at 22-4-2021 03:55 PM
bukan chuols... SNP ni org kuat rozi sang dewi tu...
takkan SNP provide cameraman, pegi letak br ...

aku terbalik la ni eh...  hahaha...  kiranya yang video serap ni dari hp dia la eh...  haish...  sangat tak menghormati...
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 05:22 PM From the mobile phone | Show all posts
#mungkin {:love
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Xyah bohong la bergambar baru buka mask. Geram pulak i baca. Bini dia si tya tu, turun kereta sampai kat hospital tu xde kisah dgn mask pun. Sheollss la yg paling banyak kali buka mask. Xde maknanya buka mask sebab disuruh. Pandai buat alasan
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 06:33 PM | Show all posts

izara tu classy

nikkah dgn jantan bodo kini boyot

dah serupa badak air
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 06:34 PM | Show all posts
sleepandream replied at 22-4-2021 03:55 PM
bukan chuols... SNP ni org kuat rozi sang dewi tu...
takkan SNP provide cameraman, pegi letak br ...

mmg ctcaras bangsat


biar dia mati kena corona
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Excited nak dapat adik baru konon.. I tengok si serap ni xde la peduli mana pun kat Aafiyah. Yg nampak rapat dengan Aafiyah si Aazief tu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list